יד מטורפת...

eilat11

New member
יד מטורפת...

מה הייתם עושים? PokerStars Game #29304554567: Hold'em No Limit ($0.10/$0.25) - 2009/06/12 21:46:19 ET Table 'Chaldene VII' 6-max Seat #1 is the button Seat 1: Nextbigshot ($15.40 in chips) Seat 2: HERO ($17.60 in chips) Seat 3: carlitosfg ($5 in chips) Seat 4: Rambotime ($42.30 in chips) Seat 5: dMz94 ($9.15 in chips) Seat 6: Stephanovici ($12.95 in chips) Alonnnnnn: posts small blind $0.10 carlitosfg: posts big blind $0.25 *** HOLE CARDS *** Dealt to HERO [7c 7h] Rambotime: folds dMz94: folds Stephanovici: folds Nextbigshot: raises $0.25 to $0.50 HERO: calls $0.40 carlitosfg: folds *** FLOP *** [6h 7s 4h] HERO: checks Nextbigshot: checks *** TURN *** [6h 7s 4h] [4c] HERO: checks Nextbigshot: checks *** RIVER *** [6h 7s 4h 4c] [4s] HERO: bets $1.25 Nextbigshot: raises $13.65 to $14.90 and is all-in HERO ? ברגע הזה שמתי את היריב על אסים או פוקט 6 מה אתם אומרים?

אסים לא עוזרים לו

אתה עם פול 7 הוא יהיה עם פול 4 משווה עם חיוך הקלף היחיד שיכול לנצח אותך זה 4 ואני לא מאמין שהוא היה מעלה עם 4

eyal5005

New member
אני גם הייתי משווה

אולי יש לו גם יד כמו 5, 8 והוא פשוט קולט שאתה משחק כמו אחד עם קלפים גבוהים שפיספס את הפלופ ומנסה לגנוב את הקופה, למרות שאז לא סביר למה הוא העלה לפני הפלופ אני הייתי חושש Over Pair כמו 10,J אם היה לו פוקט 6, בTurn , אחרי שאתה היית עושה צ'ק הוא כבר היה חושב שיש לו את היד הכי טובה וקרוב לוודאי מהמר..

eilat11

New member
חבר פוקט 6 זה סט, ברור שהוא יחשוב שהיד שלו

טובה היד היחידה שמנצחת אותי היא 4 אני בתכלס סקנד נאטס

משווה בשמחה רבה

איזה יד יכולה לנצח אותך? אני לא יכול לחשוב על יד אחת שמחזיקה 4 שתשחק את היד כמו שהיריב שיחק, לפי דעתי, יש לו זוג 6 מהבית. איך נגמרה היד?

eilat11

New member
המשך היד.

כמובן שהשוואתי בלי היסוס... Alonnnnnn: calls $13.65 *** SHOW DOWN *** Nextbigshot: shows [4d Ah] (four of a kind, Fours) Alonnnnnn: shows [7c 7h] (a full house,Sevens full of Fours) Nextbigshot collected $29.50 from po *** SUMMARY ***Total pot $31.05 | Rake $1.55 Board [6h 7s 4h 4c 4s]Seat 1: Nextbigshot (button) showed [4d Ah] and won ($29.50) with four

Kgt1

New member
לא רואה משהו מטורף ביד הזו למעט העובדה שהיה

לך בד ביט מול שחקן שמעלה עם יד מוזרה ופוגע בה באופן מוזר עוד יותר...

modz0r

New member
לא -כזה- מטורף

בכל אופן, אני אף פעם לא אוהב לעשות פעמיים צ'ק עם יד חזקה כשאני out of position. לא (רק) בקטע של לתת לו למשוך עוד קלף, אלא שאם הוא יעשה צ'ק אחריך בטרן, אתה תהיה חייב להמר בריבר, ואז אין לך שמץ מה יש לו. ככה שהייתי מהמר בטרן (לא שזה היה כל כך משנה את היד הזאת, כי הוא היה משווה או עושה רייז). אם הגענו למצב הזה, אז משווה, אין בדיוק ברירה. יש לך את היד השניה הכי חזקה שיכולה להיות, והדבר היחידי שמנצח אותך זה אם הוא ניסה לגנוב את הקופה עם x4.

Kgt1

New member
מסכים לחלוטין אגב עם החלק של הטרן, חייב

לבדוק מה העניינים בכל מקרה...

inteli

New member
עונש

הרבה פעמים בפוקר אתה נענש כשאתה מנסה להיות חמדני מדי.. לדעתי HERO שיחק את היד ממש גרוע. הייתי מהמר גם על הפלופ וגם על הטרן. על הפלופ יש גם פלאש דרו וגם סטרייט דרו, למה לתת אותם בחינם. הרי אין לך את האבסולוט נאטס.. ועל הטרן, כשרוב הסיכויים ה4 נותן לך את היד היותר טובה (אם יגיע פלאש או סטרייט אתה עדיין מנצח) צריך להמר כי היריב כנראה לא שם אותך על 4. בקאש גיים יש אנשים שגם מעלים עם 44 ביד פרה-פלופ, וזו יד הגיונית שיעלה עליה. אם היית מעלה בפלופ כשהיית מוביל עליו במקרה הזה הוא היה משלם ומשלם הרבה וככה לפחות היתה תוחלת למשחק שלך.. נכון שזה קל לנתח את היד אחר כך באיזה פורום ולהיות חכם גדול, אני לא אומר שאני הייתי משחק אותה טוב יותר במצב הזה אבל אם כבר העלת את היד לדיון נראה לי אפשר להסתכל גם על מה קרה לפני הריבר.. אלי :)

eilat11

New member
אני מקבל את הביקורת שלך

אבל תרשה לי מעט לחלוק עליך. ברגע שלא הימרתי על הפלופ, לקחתי את הסיכון שהיריב על דרו. כשבא לי הפול, לא משנה גם אם ליריב יש 4 שום קלף (חוץ מעוד 4) לא יציל אותו .... אלא אם כן הוא אובר פאיר ואז יכול לפגוע (ולא נראה לי שהיה מצ'צ'ק עם אובר פאיר) אני נאטס על הפלופ (חוץ מרצף- דבר שכימעט לא הגיוני), לא מבין למה לא לתת צ'ק , ולקחת את הסיכון. ככה אפשר להרוויח יותר . שאלה מעניינת: האם הצ'ק בטרן של היריב היה צ'ק של פחד או צ'ק של עוצמה?

לדעתי

אתה צודק בקשר לפלופ היה צריך לבוא שם רייז גבוה בקשר לקלף הרביעי נפתח לו פול במצב הזה רק 44 לוקח אותו ואם יש ליריב 44 אין לך יותר מדי מה לעשות בקלף הרביעי אני הייתי דופק ונותן לו לראות עוד קלף למה להעלות שיש לך פול האוס שרק רביעייה לוקחת אותו רביעיה זו יד נדירה מאוד ככה שאני בדרך כלל לא מפחד ממנה

למעלה