יד מעניינת שהייתה לי ב FTP

שמשון7

New member
יד מעניינת שהייתה לי ב FTP

אני Sb עם J d K s , הדילר נכנס גם , פלופ: 9 T Q הכול יהלומים. אני עם סטרייט ואופן אנדד סטרייט פלאש דראו. שנינו נכנסנו באול אין על הפלופ. הוא חושף : A d 9 c . טרן: 9 , ריבר : אס ספייד. הוא זוכה עם פול האוס (לא יצאו עוד יהלומים). האם לדעתכם המהלך הנכון היה לעשות אול אין על הפלופ? זה היה בטורניר של 18, נראה כי הוא משחק סביר. אבל היה לי סטרייט עם הפלופ ואופו אנדד לסטרייט פלאש. ורוב הסיכוי שלא ייצא עוד יהלום. (היה לו את האס יהלום) אשמח לתגובות ושבת שלום.

2המרפא

New member
שיחקת בסדר גמור

אף אחד לא מקפל את היד הזאת והסיכוי שמישהו פגע בפלאש בפלופ הוא 1 ל118 אם אני לא טועה. היה לך סטרייט ודראו לנאטס עשית בסדר גמור לפעמים תופסים עלייך ראנר ראנר אין מה לעשות

darkAI

New member
קצת טועה ../images/Emo8.gif

יכול להיות בהחלט שהסיכוי שלך לפגוע בפלאש הוא 1 ל118, אבל מנגד, הסיכוי שכאשר יש 3 קלפים מאותה צורה על הפלופ, ליריב היחיד שמולך יהיו 2 קלפים מאותה הצורה הוא בערך 1 ל20[בהנחה שלך אין אחד מהקלפים האלה].

darkAI

New member
אני לא יכול להגיד לך אם לעשות אול-אין על

הפלופ היה נכון כי לא סיפקת שום פרטים חוץ למה היו הקלפים. מה שכן - להכניס את כל הכסף שלך במצב כזה זה מצויין, כי קודם כל, אתה מוביל מול כל יד שהיא עוד לא פלאש[פרט לKd+Jx] ואפילו במקרה הקיצוני שבו כבר יש ליריב שלך פלאש, אתה לא drawing dead אפילו מול פלאש אס גבוה[שוב, חוץ מיד אחת שמולה אתה באמת drawing dead שזה Kd 8d]. בהחלט מצב מצויין שבו רצוי להכניס את כל הכסף שלך לקופה[וסתם לדחוף אול-אין זה לא בהכרח המהלך האופטימלי להגיע לכך].

2המרפא

New member
בסיט אנד גו אתה תראה את זה הרבה

אנשים יותר מדי קצרים בצ'יפים שאחרי רי רייז לא ידחפו עם יד או עם דראו גדול. כשיש לך 20-30 בליינדים אין יותר מדי מחשבה. זה לא כמו קאש גיים שאתה יושב עם 200 בליינדים וצריך לחשוב איך אתה עושה סאק אוף בריבר.

darkAI

New member
בגלל שאני משחק כמעט אך ורק סיט אנד גו

אני יודע על מה אתה מדבר. אני מדבר על הקונספט שאתה first to act במצב כמו המתואר למעלה ויש אנשים שפשוט דוחפים אול-אין, מה שמוטעה, גם אם נשארו לך איזה 15BB. למעשה.. בפרט כשנשארו לך 15BB, מה שיהיה הרבה יותר קל להכניס באיטיות או באיזה check-shove, לעומת אם תדחוף אול-אין ישר ואולי תפחיד את היריב.

2המרפא

New member
זה כן מצד שני הוא רצה להגן על היד שלו גם

שזה הגיוני עם מישהו מושך לפלאש יותר גבוה ולא להיות גרידי, אני מבין את הטיעון אבל אי אפשר להגיד שהוא עשה משהו מוטעה פה.

darkAI

New member
זה אחד המצבים שבו כמעט מול כל יד

יש לך סיכוי יותר גבוה לנצח ומול רוב הידיים, סיכוי הרבה יותר גבוה לנצח. מילא אם לא היה לך גם את הjack שם, אבל עם סטרייט בפלופ ועוד עם סיכוי ל3rd nut flush וסיכוי לstraight flush[למרות שלא הייתי מסתמך על זה יותר מידי], אני תמיד אבל תמיד אחפש להכניס את כל הכסף שלי פנימה במקום להגן על היד שלי.

2המרפא

New member
הטיעונים טובים לפה או לשם

אין פה מהלך נכון או לא נכון למרות שגם אני הייתי הולך על צ'ק דחיפה אבל אי אפשר לדעת מה יקרה אם זה ילך צ'ק צ'ק

למעלה