יד שאחריהה היריב טען שאני דונק

yamenx

New member
יד שאחריהה היריב טען שאני דונק

זו היד http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/1102862 היריב טוען שאחרי שהוא העלה את הביט שלי אחרי הפלופ הייתי צריך להתקפל... כי זה מעיד שיש לו 8 אני טענתי מנגד שאם היה לו 8 הוא היה מעלה את ההימור השני שלי או הולך אול אין אבל הוא לא יעשה את זה כי הוא גם לא בטוח שלי יש 8... לדעתי שיחקתי מעולה... או אולי הוא כן צודק?

2המרפא

New member
שיחקת בסדר גמור

ראיתי את היד בלייב והאידיוט עשה את המינרייזים המפגרים האלה כל היום. והוא משחק פאסיבי לחלוטין אחרי 3בטינג עשית בשכל הוא חרא שחקן

yamenx

New member
לא ידעתי שהיית בשולחן....

הוא אכן עף אחרי כמה ידיים דווקא עם QQ

2המרפא

New member
אה לא שיחקתי באתי להגיד לך שלום בצ'אט

120 דולר זה 60% מהרול שלי (שבניתי מ5$) תענה בצ'אט

bang01

New member
אני אמנם לא משחק הרבה טורנירים, אבל

רייז יותר גדול לפני הפלופ? הייתי מעלה ל-350 לפחות. מה היית עושה אם היה מגיע A או K על הפלופ? אין לך מושג אם אתה חזק או פחות או יותר מת ואתה מחוץ לפוזיציה. אני הייתי מעדיף לקחת את זה לפני הפלופ בכלל, ולא להסתבך בכל מני מקומות מוזרים. חוץ מזה סטנדרטי לגמרי. בפעם הבאה תגיד לו שאף אחד לא קונה בלופים על לוחות עם זוג.

yamenx

New member
לזכות ב 90 עם QQ זה לא היה מספק אותי...

בטח לא בהתחלת הטורניר שהבליינידם לא משמעותיים

bang01

New member
זה לא 90, זה כבר 154

אל תשכח שהבליינד כבר לא שלך. ותסכים איתי שעדיף לשחרר מהטווח שלו דברים כמו KT, KJ, A5s ועוד דברים שמנצחים אותך בקלות מאשר סתם לנפח את הקופה מחוץ לפוזיציה כשאין לך מושג איזה יד יכולה להיות לו? יש לי שאלה אליך: מה היית עושה מהסמול בליינד במקרה הזה עם AJ? משווה? אם כן, והיריב הזה ראה אותך עושה את זה כבר, הוא יכול בכיף להגיד לעצמו שאפשר להוריד מהטווח שלך אסים גדולים. מה נשאר? PP, אולי גם SC. לא יודע איך זה עובד בדיוק בטורנירים, למרות שאתם יושבים די עמוק אז אולי זה סבבה. מגיע אס על הפלופ. אתה מייצג אותו. ההוא אומר לעצמו "או שיש לו AK או שהוא מבלף, כי עם אסים גדולים הוא משווה מהבליינדים." הוא משווה. בפלופ קלף ריק. מה אתה עושה? תירה שוב? אם כן, שאפו. אם לא, הקופה שלו והפסדת הרבה יותר מ-90. מה שאני רוצה להגיד פה זה שהמינרייז וקצת הזה לא השיג שום מטרה בשבילך, חוץ מדברים רעים.

yamenx

New member
200 זה 5 BB

זה לא כזה נמוך בשלב זה של הטורניר...הוא לא היה מתקפל אם הייתי מעלה ל 350... אבל אז ההפסד שלי יותר גדול אם יצאו קלפים מפחידים...

bang01

New member
3bet ל-5 BB זה מאוד נמוך

ואתם יושבים סופר עמוק יחסית לטורניר. היד לא מספיק עמידה בשביל להגיד "90 לא מספיק לי". עדיף 90 על כלום. ואם היריב מחזיק A או K, שישלם בשביל לראות פלופ ולקחת אותך. אתה נותן מחיר טוב מדי להרבה יותר מדי ידיים שיכולות בשנייה להביא אותך למצב מאוד רע.

modz0r

New member
נצל"ש - ftp strikes again

שולחן של 5\10 סנט בפולטילט, אני על ה-CO עם 44, יושב עם 7.5 דולר. הראשון לדבר מעלה ל-30 סנט, השוותי, וכך גם הכפתור והסמול בלינד. פלופ: 45K עם 2 יהלומים ($1.3). הסמול וה-UTG עושים צ'ק, אני שם 80 סנט, הכפתור משווה, הסמול נכנס אולאין עם 19 דולר, ה-UTG משווה עם 10 דולר. נשאר לי $6.42, ובקופה יש $15.76 (יש יותר, אבל בזה אני יכול לזכות), ונשאר הכפתור לדבר (נשאר לו $1.9). למרות שפחדתי שלאחד יש סט של חמישיות והשני עם ה-flush draw, הלכתי על זה.. מתוך מחשבה שבסופו של דבר זה עדיין 5\10 סנט ולשניהם יכול להיות אוויר, ובתכלס ממש קשה לזרוק את זה. הכפתור זרק, לסמול היה 89 יהלום, ל-UTG היה כמו שחשבתי זוג חמישיות. טרן 4 יהלום, ריבר 7 יהלום, ולקחתי קופה של $22.18. כל כך הזוי, וכל כך מתאים ל-FTP. האמת.. אני מרחם על זה עם החמישיות, אבל.. :)

shaywh

New member
צ'ק רייז בטורן עדיף אם נראה לך שהוא יהמר

אם לא אז לא. חוץ מזה, בגדול אין לי בעיה עם היריבים שקוראים לאחרים בשמות או אומרים להם שהם משחקים גרוע. הרבה יותר מפחידים אותי אלה ששותקים מול שטויות.

yamenx

New member
לא מסכים איתך...

אם הייתי עושה צ'יק הוא היה נותן לי ביט ענק והייתי נאלץ להתקפל... כי הרי אין לי את ה 8...

shaywh

New member
אני לא מבין אותך עד הסוף

יש לך קריאה מספיק טובה כדי לדעת שהיד שלך טובה או לא? אתה הימרת כי חשבת שאתה טוב אבל אתה אומר שאם היית עושה צ'ק הוא היה מהמר והיית מתקפל. אם אתה יודע שהוא יהמר שם 90% מהזמן לפחות או משהו כזה אז מה משתנה בקריאה שלך?

לדעתי הוא הדונק

אם הייתי במקומו הייתי רק משווה לך ועושה לך רירייז בריבר אולי אז הייתי מצליח למכור לך 8 איזה סיבה היתה לו להקפיץ אם היה לו 8

למעלה