יד שהיתה לי לא מזמן, מה אתם אומרים?

יד שהיתה לי לא מזמן, מה אתם אומרים?

בליינדים 1/2, בערך 100 צ'י'פים לכולם. אני עם זוג 2 משווה מעמדה מוקדמת, 5 שחקנים רואים פלופ, בקופה 10. פלופ - 2JQr, אני מהמר 10, שחקן אחד משווה לי השאר מתקפלים.טרן - 9, בקופה - 30, אני מהמר 20, היריב משווה את העשרים ומעלה בעוד 70 (יש לו עוד 20 מאחורה), מה לעשות? נ.ב מהיכרות עם השחקן הוא לא מבלף, יש לו יד שהוא חושב שהיא מאוד חזקה...

OZE5

New member
משווה

ואז נותן רייז חצי פוט לראות מה יש לו. יכול להיות שזה זוגיים או סטרייט דרו שהוא החמיץ

noel1

New member
מקפל, בטח הוא עם 10 K

up and down בפלופ ולכן הוא רק השווה, קיבל את הקלף שלו. בעסה

זונע

New member
אול אין, רואה K10 ומתבאס

דוגרי אי אפשר לדעת, לא נתת מספיק פרטים על השחקן ואפילו לא מאיזה מיקום הוא מדבר. K10 נשמע באמת הדבר הכי הגיוני פה

modz0r

New member
זורק את הקלפים

האמת, כבר רשמתי תגובה מלאה ללמה כדאי לך להשוות, ובמקרה הגרוע להתבאס מה-KT\T8 שיש לו, ופתאום שמתי לב למשהו. התוספת שרשמת בסוגריים, בין אם בכוונה או לא, גורמת לי לזרוק את הקלפים. אתה טוען שמהכירות עם השחקן הוא לא מבלף, ושיש לו יד חזקה (יכול להיות 2 זוגות או סטרייט במקרה הזה), ובנוסף לזה ציינת שהוא לא הימר על כל הכסף שלו, אלא עשה רייז בלבד. תחשוב על זה, יש לו 90 שקל, אתה העלת ל-20 ועכשיו בקופה יש 50, ככה שהוא בקלות יכול לדחוף את כל הכסף פנימה, רייז של 90 שקל לקופה של 50 כשזה אול אין, זה הגיוני.. הבעיה היא שדבר כזה יפחיד אותך, ובמקום זה הוא מעלה ב-70 "בלבד", סכום שלא אמור להפחיד אותך ("בסך הכל" לשים עוד 50 שקל לקופה של 120). לדעתי יש לו יד חזקה באמת (את ה KT או ה-T8), ולא יד חזקה שאתה ולוקח (איזה 9Q שנותן לו 2 זוגות). ואם זה בלוף, זה אחד מהמקרים שהוא פשוט שיחק טוב יותר ובגלל זה הרוויח את הקופה.

ereuveni

New member
סתם מתוך סקרנות

מה היו הסיבות שחשבת שכדאי להשוות לפני שראית את הסוגריים?

modz0r

New member
הימור, בעיקר

אם הוא היה דוחף את כל הכסף שלו פנימה, ולא משאיר את ה-20 האלו, הייתי חושב שהוא עם 2 זוגות הזויים כלשהם (למשל Q2), וה-9 הפחיד אותו, ככה שהוא עושה רייז גדול (והמילה "אול-אין" שמחזקת אותו) בשביל להרחיק אותי מהקופה. במקרה כזה, שיש לי הרגשה לפי הדרך שבה הוא הימר שהיד שלי עדיפה, אני אהיה מוכן להמר. גם במקרה שטעיתי ויש לו סטרייט, עדיין יש לי 10 אוטס לנצח (שלא מביאים הרבה אחוזים כשהם לבד, אבל יחד עם ההרגשה שלי זה הרבה).

ereuveni

New member
כשחשבתי על Q2, J2

ביטלתי אותה בגלל שאנחנו כבר מחזיקים בזוג 2 ועוד 2 אחד על הלוח. הסיכוי שיש לו את ה-2 האחרון הוא דיי נמוך. לכן ירדתי מהאפשרות הזאת, כך שגם אם היה עושה אול אין, לא הייתי מגיע למסקנה שיש לו זוגיים כאלו שכדאי להשוות.

modz0r

New member
גם יכול להיות QJ

שזאת אחלה יד לראות איתה פלופ "בחינם". בסופו של דבר, כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, זה בסופו של דבר היה הימור אם הייתי משווה את זה. אומנם הימור מחושב (עם הרגשה) בעקבות ההתנהגות של היריב, אבל עדיין הימור. אל תשכח גם שבסופו של דבר יש לך גם 10 אוטס במידה ויש לו את הסטרייט, שזה דבר גרוע להסתמך עליו אם אתה בטוח שיש לו סטרייט (כמו במקרה הקודם), אבל עוד משהו לחשוב עליו אם אתה לא מאמין שיש לו סטרייט (כמו עכשיו).

ereuveni

New member
QJ זה באמת גבולי

אבל אני מאמין שמישהו שמחזיק QJ ומקבל QJ2 בפלופ לא סתם ישווה הימור בגובה הקופה. הייתי מצפה לקבל במצב כזה רירייז. 10 אוטים זה לא רע במצב של חוסר וודאות, אבל אני עדיין לא רואה כאן באמת "חוסר וודאות". כל זה כמובן בדיאבד, כשאני יושב בלי לחץ מול המחשב ויש לי אין סוף זמן לחשוב. בזמן אמיתי הלוואי והייתי מגיע ל-50% מהתובנות האלו.

זונע

New member
../images/Emo45.gif

במחשב פשוט הרבה יותר קל לקחת תזמן ולחשוב בהגיון...אתה גם יותר שם לב לbetting patterns מאשר במשחקי לייב.

modz0r

New member
בגלל זה חשוב לעשות את הדיונים האלו

זה מחדד את המחשבה, וגורם לנו להבין יותר טוב את המשחק. אומנם במשחק עצמו אין מספיק זמן לחשוב כמו שאנחנו חושבים פה, אבל זה בטוח לא מזיק

Kgt1

New member
משווה, ובמקרה הרע בוכה :)

אין מה לעשות, הוא שיחק נכון את היד מבחינתו אם הוא שם אותך על סט והוא באמת עם הנאטס. אגב אני אישית במצב שלך חושב שאני לא מעלה בעמדה מוקדמת עם הסט, אלא להיפך קודם מחפש אינפורמציה במקומות אחרים... אבל אולי זו רק דעתי.

ereuveni

New member
FOLD

KT נראה הכי הגיוני אולי אפילו יותר מידי הגיוני...מה הקאץ'?

פולד

כמו שציינו מעלי, קרוב לוודאי שיש לו סטרייט והוא למעשה נכנס אול אין (השאיר רק 20 מאחור). אם זה היה בלוף הוא היה דוחף הכל וה 9 (או A) זה הקלף הכי מפחיד מבחינתך. מה גם שאתה עדיין לא פוט קומיטד ויכול לקפל בלי להרגיש יותר מדי רע.

המשך הסיפור

נגד כל יריב אחר הייתי דוחף אבל נגדו פשוט ידעתי שיש לו KT והתקפלתי, הראתי לו את הזוג 2 והוא חשף את ה- KT... אני גאה בעצמי

ereuveni

New member
גם אני גאה בך ../images/Emo3.gif

אבל מה היית מצפה לראות מכל שחקן אחר? (חוץ מבלוף...)

nadd

New member
יש אופציות הזויות נוספות כמו

QQQ או JJJ או שהוא עם זוג KK או AA טופ פייר ואז תמיד מנסים לגנוב את הקופה.

למעלה