יד שהיתה לי. מה הייתם עושים?

יד שהיתה לי. מה הייתם עושים?

בליינדים 1/2. בערך 300 צ'יפים לכולם. שחקן בעמדה מוקדמת מעלה ל-9, שחקן אחד משווה, אני עם KsQs משווה. בקופה - 30. פלופ - 6s5s2c. השחקן הראשון מהמר 30, השחקן השני משווה, אני - ? א. משווה ב. מעלה (למשהו בסביבות 90-150) ג. אול-אין (270) מה הייתם עושים?

ereuveni

New member
משווה

כרגע אין לך כלום, אתה מנסה לתפוס את הפלאש. פלאש זה יד טובה לשחק עם עוד שני שחקנים. אני מניח שאם תעלה אחד השחקנים יתקפל, ואז גם אם תתפוס K או Q זה אולי יתן לך משהו. (לא הייתי משחק חזק טופ פייר וקיקר סביר עם עוד שני שחקנים). אני פחות מעדיף את האופציה הזאת, יותר מידי אגרסיבית לטעמי ונראית לי גם פחות רווחית. לא רואה פה שום סיבה לאול-אין.

2המרפא

New member
א. זאת התשובה הנכונה

מעלה ומקבל רי-רייז לפנים מה אתה עושה? דוחף אול אין מקבל קול ולא מצליח לתפוס פלאש גם נדפקת.

modz0r

New member
משווה

אין לך כלום חוץ מ flush draw, ויש לך 2:1 לכסף בשביל להשוות, שזה בדיוק מה שאתה צריך עם flush draw. לשחקן הראשון יש ככל הנראה זוג גבוה\אס גבוה, ולשני יש זוג אמצעי - אם תעשה רייז או תכנס אולאין, אחד מהם בטוח ישווה לך.

shaywh

New member
האמת, מה שבא לך

מצבך טוב, 3-4 כנראה אין לאחד מהשניים האחרים. פלאש דרואו ואובר קארדס שמים אותך במצב טוב מאוד. אבל אני פחות אוהב את האופציה הראשונה כשההימור הבא, גם אם הוא יהיה cbet על אוויר טהור ידרוש ממך חלק גדול מהערימה שלך. היד שלך ספקולטיבית וזה הזמן שבו היא הכי חזקה. אתה באמת פוחד רק מפלאש דרואו גבוה יותר ומזוג QQ ומעלה.

זונע

New member
זו הבעיה

אתה כנראה מול אוברפייר או יד כמו AQ, AK ושתי הידיים האלה ימשיכו מן הסתם להמר גם בטרן וגם בריבר. מצד שני, אין מה לעשות רי-רייז בפלופ כי לא יפרשו לך בכל מקרה.

משווה

עדיף לראות את הקלף הבא בכמה של פחות כסף,בדיוק מה שחסר לך להיכנס אול אין וליפול מול זוג 2

למעלה