יד שהיתה לי

shlezi1

New member
יד שהיתה לי

שבוע טוב לכולם משחק קאש בין חברים 1-2 אני מקבל kk מעלה ב5 שלושה מקפלים דילר משווה sb bb נופלים בפלופ נפתח k 9 9 אני צאק הוא מעלה לחמישים מה אתם עושים אני כמובן שילמתי אם הפול האם זה צעד חכם בכל מקרה בטרן נפתח k אני צאק הוא אול אין 70 וכמובן שהשוויתי הוא קארה 9 אני קארה k השאלה האם בכל מקרה חייבים לעשות קול לאחר הפלופ אם פול

לא בהכרח

אני בהחלט רואה את עצמי מקפל את היד אם אני חושב שליריב יש רביעייה

sgracie

New member
אני לא מסכים, וגם גדולי השחקנים בעולם חושבים

כמוני (או אני כמוהם
) יש ידיים שפשוט אין לך לאן לברוח מהם, ואת האמת, אני גם לא רואה מצב שמישהו קורא את היריב ומבין שיש לו רביעיה

sgracie

New member
כמה נקודות

1. הדוגמא שהבאת זה מטורניר שם השיקול של לשרוד הוא אחד החשובים, לא דוגמא טובה לקאש 2. אתה מאבד הרבה EQUITY כשאתה מקפל פול האוס מכיוון שבאחוז מאוד גבוה מהמקרים אתה הוא המנצח, לכן לטווח הארוך משתלם לך יותר להשוות ואף להמר

bang01

New member
הוא העלה 50 לקופה של 13

אני מאה אחוז שם אותו על רביעייה לפחות(!).

shaywh

New member
האמת ש...

הדבילפיש קיפל פעם קוואדס אחרי שהוא שם בצדק את השחקן שמולו על סטרייט פלאש. זה היה בplo אבל זה אולי רק הופך את זה למרשים יותר. חוץ מזה, כן, תמיד תשווה במצב כזה, בד"כ תרוויח. הרבה יותר סביר שיהיה לו 9-8 או 9-10 והוא רק יחשוב שזאת היד הכי טובה.

דם הבן

New member
אין איזה חוק נגד הודעות בלי פיסוק?

אפשר להבין אותך, אבל זה מעצבן. להבא: שבוע טוב לכולם! משחק קאש בין חברים, בליינדים 1-2. אני מקבל KK (עדיף לכתוב פוזישן, אגב), מעלה ב5. שלושה מקפלים, דילר משווה. הבליינדים מתקפלים. בפלופ נפתח K99. אני עושה צ'אק, הוא מעלה לחמישים. מה אתם עושים? אני כמובן שילמתי עם הפול. האם זה צעד חכם? בכל מקרה, בטרן נפתח K. אני שוב עושה צ'אק, הוא באול אין- עוד 70, וכמובן שהשוויתי. הוא קארה 9, אני קארה K. השאלה האם בכל מקרה חייבים לעשות קול לאחר הפלופ עם פול. התשובה שלי- רייז, בגדול. לא הייתי מצליח לחשוב שליריב יש יד טובה יותר.

למעלה