יד שהשתתפת זה עתה

The RKO Master

New member
יד שהשתתפת זה עתה

שולחן של 9 במקור. 3 אחרונים מקבלים נתחים מהזכייה. נשארנו 4. אני בביג בליינד עם זוג 10. שחקן ראשון פולד. דילר שהוא גם הצ'יפ לידר אול אין. סמול בליינד פולד. אני חושב אם כדאי להשוות ולהסתכן בהדחה או פשוט לחכות שהאחרון יעוף ואני אכנס לשלישייה. יש לי בערך חצי מהז'יטוניםשל הצ'יפ לידר. חשבתי מאוד ברצינות להתקפל אבל לבסוף השוותי. הדילר חשף זוג 3 ביד. הריבר נתן לו סט והודחתי במקום הרביעי.

modz0r

New member
קצת פרטים

מי, מה, למה, כמה, איך? כמה צ'יפים היה לו? כמה צ'יפים היו לך? מה היו הבליינדים? אתה מכיר אותו בתור מישהו שיכנס אולאין סתם ככה? נכון שזה מבאס והובלת בגדול וזה מרגיז להפסיד ככה.. אני פשוט מנסה להבין למה בכלל הוא נכנס אולאין ככה.

The RKO Master

New member
קצת פרטים

לי היו אלפיים ומשהו ז'יטונים ולו היו חמשת אלפים ומשהו. בליינדים נראה לי 100/200. הוא היה שחקן סוליד כזה לא נכנס בטירוף לידיים. זה היה אול אין די נדיר מבחינתו. אולי לא קריאה טובה לפי המידע הזה אבל הסתבר שסטטיסטית היא הייתה נכונה.

modz0r

New member
האמת מוזר לי שהוא נכנס אולאין

אם היית אומר שהיו לו 8000 צ'יפים, בלינד על 200 ולך ולבלינד השני היה 1000 כל אחד, הייתי מבין.. אבל ככה? בכל אופן, באסה.

בשולחונות האלה יש אסטרטגיה

מאוד ברורה. שאתה משחק טורניר של שולחן אחד כאשר 3 שחקנים מקבלים את הכסף, יש אסטרטגיה מאוד ברורה במשחק על הבבל. אבל אתה חייב לתת פרטים מדוייקים (צ'יפים + מיקום). בגדול אתה אמור להימנע מעימותים עם הצי'פ לידר שיכול להעיף אותך אבל קשה לזרוק זוג 10, לפי הפרטים שתיארת (אבל צריך את המידע המלא בשביל לדעת)

Harleydude

New member
בתור מישהו שפעם שיחק הרבה כאלה

אני יכול להגיד לך שאני מבין ת'דילמה אבל כשיש לך חצי מהצ'יפים שלו זה פולד ברור. פרט חשוב מאוד שלא תיארת זה כמה יש ל2 השחקנים שלא משתתפים ביד, האם יש מישהו שאוטוטו עף או שכולכם במירוץ לכסף. ואיך הצ'יפ לידר שיחק עד אתה? בגדול, האסטרטגיה בדברים האלה כמו שנאמר מעליי היא לא להתעסק עם הצ'יפ לידר אלא להתעסק עם אלו שיותר מפחדים מלעוף כמו החבר'ה האחרים, מולם 10 10 זה לפעמים אפילו רי-רייז (למרות שגם במקרים מאוד ספציפיים). לא אמרת גם כמה עלתה הכניסה זה גם היה עוזר קצת. אני יכול להגיד שבגדול מהלך אול אין על כלום זה מהלך מאוד מאוד פישי, יעני בחייאת אחינו, אתה צ'יפ לידר, גם אם תקבל באד ביט או פלופ מהגיהינום אתה עדיין לא יכול לעוף, אז למה לך לעשות אול אין עם יד ממש חזקה ישר? אחרי שזה נאמר אני יכול להגיד לך שהרבה פעמים במצבים האלה בסטייקים הנמוכים-בינוניים השחקן יופיע עם ידיים כמו אס ג'ק, ג'קים ומטה, ולפעמים לפעמים לפעמים אס מלכה אס קינג. נכון שמול הטווח הזה העשיריות שלך נראות סבבה, אבל הסבבה הזה נע באזור ההטלת מטבע, וחבל כשאתה עוד שניה בכסף להטיל מטבעות על החיים שלך.

shailaunch

New member
אמרה מפורסמת

כדי לנצח בטורנירים צריך לנצח מירוצים, אין ברירה אם שיחקת בשביל לנצח, השוואה טובה אם שיחקת בשביל להרוויח, השוואה גרועה לדעתי האישית? התקפלות, פה זה לא WSOP, אנחנו משחקים בשביל להרוויח כסף במיוחד במיוחד שהבחור שמרן יחסית אם היה לו שני אובר קארדס אתה פייבוריט של 55% בערך, כלומר אתה מקבל יחס של 2 ל1 על הכסף שלך סיכוי טוב לכל הדעות, אבל לנוכח האפשרות לעוף ולהשאר בלי כסף, אני מתקפל אבל חסר לי למשוואה לדעת כמה יש לשורט סטאק

למעלה