יד שניה?

יד שניה?

לרגע תהיתי במחשבה שאיזו ילדה ההורים שלי קיבלו האם היא היתה יד ראשונה האם עברה דרך אחרים או שהם קיבלו באמת משהו טהור כמו כל תינוק וילדים המגיעים לעולם , ונראה במהלך השנים החלטתי להרוס להם ולהיות יד שניה ואולי אם נספור את מספר הבחורים שעברתי אז אולי יד 17 אולי 18 ואולי 20 ומשהו ... וליד שניה או כל מספר אחר איך מתייחסים בהתאם, וככל שהספר יותר גבוה אתה פחות משקיע , פחות מתייחס , אז אני מבינה את היחס שלכם , אולי אתם לא יודעים איזה "יד" אני אבל אתם מרגישים ונראה שבאמת מתייחסים בהתאם. אוהבת אותכם כיד ראשונה וכיד 20 ומשהו.. נעה

לא נראה לי שלהורים זה צריך לשנות

ובייחוד היד הזו שאת מדברת עליה. עבור הורים, את הבת שלהם ומה זה משנה עם כמה בחורים היית? את עדיין אותה בת. והאם בחורה הופכת להיות יותר ויותר טמאה עם כל מערכת יחסים שהיא נמצאת בה? זה כמובן את מגדירה את הקשרים כמערכת יחסים או כתקיפות שעברת. וגם כאן, אני לא יודעת אם באמת בעיני ההורים את הופכת לטמאה. למה נראה לך שככה הם מרגישים?

הם נגעלים ממני

בעצם לא הם אבל אחותי נגעלת ממני היא מתרחקת ממני לא מדברת איתי מאז מה שקרה... בבית
אני כלכך לא יודעת איך להיות שם בישבילה איך לעזור לה... במקום אני רק מגעילה את כולם בבית

יד שניה (חלק ב´)

כנולדת התבוננו, לא האמינו לפלא הטבע יווצרותו של עובר גדילתו והיוולדו. כשנולדת היי´ת הדבר הטוב ביותר בשבילם, אמא לא ישנה בלילות אבא רק עבד , והכל בשבילך כשנולדת הייתה הדבר הטהור ביותר בשבילם , הטהור ביותר בעולם, כמו כל התינוקות. גדלת והפכת לילדה, היי´ת עם בחור אחד, ועוד אחד, ועוד אחד עד שכולם את שלהם סיי´מו. גדלת , הפכת נערה, אך לא מרדת , עדיין היי´ת עם בחור אחד, ועוד אחד ועוד בחור, עד שהם גמרו. היום את כבר לא ילדה, לא נערה, היום את מכונה, מכונה שעברה דרך רבים . מכונה "יד שניה" ואם אצטרך לדייק עברת , הרבה יותר. אז אל תתפלאי על היחס שתקבלי.

לי דווקא נשמע

שאולי הגועל הוא מה שאת מרגישה כלפי עצמך. מה ההורים מרגישים זה לא בהכרח ברור, כי אינך כותבת כאן לפי מה את מסיקה את המסקנה שהם נגעלים ממך או תופסים אותך כך. ולגבי האחות - את לא חייבת לעזור לה. אולי קשה לה אך כל עוד היא בוחרת לא לדבר - אינך יכולה לפתור את העניין. אך הקושי שלה לדבר לא בהכרח נובע מגועל ממך. הוא יכול להיות ממקורות שונים.

למעלה