לפעמים האנשים שעובדים ביד שרה קצת איטיים בכל מה שקשור למחשב.דורי לא כדאי שתיקח את אמא לשם שתנסה את השרפרף?הזמנתי לאמא שלי, אישה סיעודית, שרפרף לאמבטיה (הקודם קרס) ביום חמישי בבוקר. ההזמנה בוצעה באמצעות אתר האונליין של החברה. הם כתבו שייקחו לפחות 2 ימי עסקים עד הביצוע. הבוקר התקשרתי והם התקשו לאתר את ההזמנה. כשכבר איתרו, עוד לא ידעו להגיד לי מתי היא בכלל תגיע. זה שגרתי אצלם?
לקחת אותה זה פרויקט בסדר גודל של מבצע אנטבה. מדובר בשרפרף שעליו היא יושבת לפני שהיא נכנסת להתרחץ. בכל מקרה, יצרתי איתם קשר והמוצר עליו שילמתי 150 ש"ח (כולל משלוח) יסופק בתוך שבוע. הוא זהה לנוכחי.לפעמים האנשים שעובדים ביד שרה קצת איטיים בכל מה שקשור למחשב.דורי לא כדאי שתיקח את אמא לשם שתנסה את השרפרף?
אם כן אתה משלם ולוקח.לא הבנתי מה זה שרפרף לאמבטיה.
דורי סליחה ששואלת.אמא מדי פעם יוצאת מהבית? לטייל קצת בחוץ?לקחת אותה זה פרויקט בסדר גודל של מבצע אנטבה. מדובר בשרפרף שעליו היא יושבת לפני שהיא נכנסת להתרחץ. בכל מקרה, יצרתי איתם קשר והמוצר עליו שילמתי 150 ש"ח (כולל משלוח) יסופק בתוך שבוע. הוא זהה לנוכחי.
כן. היא יוצאת 3 פעמים בשבוע. בשל עומס שלי ועצלות שלה. בעבר הייתה יוצאת 5 פעמים בשבוע.דורי סליחה ששואלת.אמא מדי פעם יוצאת מהבית? לטייל קצת בחוץ?
מה דעתך להביא מישהו שיעשה איתה קצת הליכה. אולי קצת תרגילים.מישהו שיודע לעבוד עם אנשים בגיל השלישי.כן. היא יוצאת 3 פעמים בשבוע. בשל עומס שלי ועצלות שלה. בעבר הייתה יוצאת 5 פעמים בשבוע.
ע"פ תקנון מכבי, היא זכאית לפיזיותרפיה בבית ובסביבותיו רק פעם בשנה. אני באמת צריך לבקש מהרופאה אישור לזה.מה דעתך להביא מישהו שיעשה איתה קצת הליכה. אולי קצת תרגילים.מישהו שיודע לעבוד עם אנשים בגיל השלישי.
לא דיברתי על פיזיותרפיה.את זה נותנים אם קרתה פציעה כלשהי או טיפול נישמתי.התכוונתי שמישהו קבוע יבוא אליכם פעמיים בשבוע.ע"פ תקנון מכבי, היא זכאית לפיזיותרפיה בבית ובסביבותיו רק פעם בשנה. אני באמת צריך לבקש מהרופאה אישור לזה.
נזכרתי.אני פעם אימנתי דרך קופת חולים מכבי.היתה מין הטבה כזו דרך מכבי שלי.אולי כדאי לברר.לא דיברתי על פיזיותרפיה.את זה נותנים אם קרתה פציעה כלשהי או טיפול נישמתי.התכוונתי שמישהו קבוע יבוא אליכם פעמיים בשבוע.
כמובן שתצטרכו לממן את זה.אבל לדעתי זה שווה.
אם זה אפשרי ואמא תסכים, אשקול. הבעיה היא, שאין לה משמעת לתרגל לבד.לא דיברתי על פיזיותרפיה.את זה נותנים אם קרתה פציעה כלשהי או טיפול נישמתי.התכוונתי שמישהו קבוע יבוא אליכם פעמיים בשבוע.
כמובן שתצטרכו לממן את זה.אבל לדעתי זה שווה.
זה כל העניין היא לא צריכה לתרגל לבד.מישהו מגיע אליכם למשך שעה או 50 דקות.או לכל זמן שאתם תקבעו.ועושה איתה תרגילים.אם זה אפשרי ואמא תסכים, אשקול. הבעיה היא, שאין לה משמעת לתרגל לבד.
מנסיון אישי עגום למדי אני רוצה לחזק את האמירה הזאת.רק כדאי לבדוק שהאדם הזה יודע לעבוד עם אנשים בגיל השלישי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.