יד שרה

dory30

Well-known member
הזמנתי לאמא שלי, אישה סיעודית, שרפרף לאמבטיה (הקודם קרס) ביום חמישי בבוקר. ההזמנה בוצעה באמצעות אתר האונליין של החברה. הם כתבו שייקחו לפחות 2 ימי עסקים עד הביצוע. הבוקר התקשרתי והם התקשו לאתר את ההזמנה. כשכבר איתרו, עוד לא ידעו להגיד לי מתי היא בכלל תגיע. זה שגרתי אצלם?

in bal1

Well-known member
הזמנתי לאמא שלי, אישה סיעודית, שרפרף לאמבטיה (הקודם קרס) ביום חמישי בבוקר. ההזמנה בוצעה באמצעות אתר האונליין של החברה. הם כתבו שייקחו לפחות 2 ימי עסקים עד הביצוע. הבוקר התקשרתי והם התקשו לאתר את ההזמנה. כשכבר איתרו, עוד לא ידעו להגיד לי מתי היא בכלל תגיע. זה שגרתי אצלם?
לפעמים האנשים שעובדים ביד שרה קצת איטיים בכל מה שקשור למחשב.דורי לא כדאי שתיקח את אמא לשם שתנסה את השרפרף?
אם כן אתה משלם ולוקח.לא הבנתי מה זה שרפרף לאמבטיה.

dory30

Well-known member
לפעמים האנשים שעובדים ביד שרה קצת איטיים בכל מה שקשור למחשב.דורי לא כדאי שתיקח את אמא לשם שתנסה את השרפרף?
אם כן אתה משלם ולוקח.לא הבנתי מה זה שרפרף לאמבטיה.
לקחת אותה זה פרויקט בסדר גודל של מבצע אנטבה. מדובר בשרפרף שעליו היא יושבת לפני שהיא נכנסת להתרחץ. בכל מקרה, יצרתי איתם קשר והמוצר עליו שילמתי 150 ש"ח (כולל משלוח) יסופק בתוך שבוע. הוא זהה לנוכחי.

in bal1

Well-known member
לקחת אותה זה פרויקט בסדר גודל של מבצע אנטבה. מדובר בשרפרף שעליו היא יושבת לפני שהיא נכנסת להתרחץ. בכל מקרה, יצרתי איתם קשר והמוצר עליו שילמתי 150 ש"ח (כולל משלוח) יסופק בתוך שבוע. הוא זהה לנוכחי.
דורי סליחה ששואלת.אמא מדי פעם יוצאת מהבית? לטייל קצת בחוץ?

ladybug4NLP

Active member
האם קנית לה כסא אם משענת? אם לא, תחליף מיד. אישה סעודית חייבת משענת מחוץ לאמבטיה וגם מבפנים.
מנסיון
קניתי אחד בלי משענת וזה ממש לא מספק ואני אפילו לא סעודית

dory30

Well-known member
דורי סליחה ששואלת.אמא מדי פעם יוצאת מהבית? לטייל קצת בחוץ?
כן. היא יוצאת 3 פעמים בשבוע. בשל עומס שלי ועצלות שלה. בעבר הייתה יוצאת 5 פעמים בשבוע.

in bal1

Well-known member
כן. היא יוצאת 3 פעמים בשבוע. בשל עומס שלי ועצלות שלה. בעבר הייתה יוצאת 5 פעמים בשבוע.
מה דעתך להביא מישהו שיעשה איתה קצת הליכה. אולי קצת תרגילים.מישהו שיודע לעבוד עם אנשים בגיל השלישי.

dory30

Well-known member
מה דעתך להביא מישהו שיעשה איתה קצת הליכה. אולי קצת תרגילים.מישהו שיודע לעבוד עם אנשים בגיל השלישי.
ע"פ תקנון מכבי, היא זכאית לפיזיותרפיה בבית ובסביבותיו רק פעם בשנה. אני באמת צריך לבקש מהרופאה אישור לזה.

in bal1

Well-known member
ע"פ תקנון מכבי, היא זכאית לפיזיותרפיה בבית ובסביבותיו רק פעם בשנה. אני באמת צריך לבקש מהרופאה אישור לזה.
לא דיברתי על פיזיותרפיה.את זה נותנים אם קרתה פציעה כלשהי או טיפול נישמתי.התכוונתי שמישהו קבוע יבוא אליכם פעמיים בשבוע.
כמובן שתצטרכו לממן את זה.אבל לדעתי זה שווה.

in bal1

Well-known member
לא דיברתי על פיזיותרפיה.את זה נותנים אם קרתה פציעה כלשהי או טיפול נישמתי.התכוונתי שמישהו קבוע יבוא אליכם פעמיים בשבוע.
נזכרתי.אני פעם אימנתי דרך קופת חולים מכבי.היתה מין הטבה כזו דרך מכבי שלי.אולי כדאי לברר.

dory30

Well-known member
אם זה אפשרי ואמא תסכים, אשקול. הבעיה היא, שאין לה משמעת לתרגל לבד.

in bal1

Well-known member
אם זה אפשרי ואמא תסכים, אשקול. הבעיה היא, שאין לה משמעת לתרגל לבד.
זה כל העניין היא לא צריכה לתרגל לבד.מישהו מגיע אליכם למשך שעה או 50 דקות.או לכל זמן שאתם תקבעו.ועושה איתה תרגילים.
רק כדאי לבדוק שהאדם הזה יודע לעבוד עם אנשים בגיל השלישי.

למעלה