יד ששיחקתי אתמול

• פותח הנושא DEANC
  • פורסם בתאריך

DEANC

New member
יד ששיחקתי אתמול

טורניר של 6, 5 נשארו, אני מקום 2 בעמדת ה-SB. בליינדים 8/16, לכל משתתף כמה מאוד צ'יפים לפניו. A8 תלתן ביד שלי. הבאטן משווה לפני, אני מעלה ל-40, הביג בליינד שהוא הצ'יפ לידר משווה וכן גם את שלידי. פלופ 78T ריינבואו, ה-T תלתן. עושה צ'ק כדי לקבל תחושה על שאר השחקנים. הצ'יפ לידר מעלה ל-30 (על קופה של 120), שנינו משווים (יחס קופה טוב, במיוחד אם אני פוגע במשהו). הטרן מביא מלכה תלתן. שוב, צ'ק ממני כדי לראות איפה אני עומד, 30 מה-BB, זאת שלידי פורשת, אני משווה. ריבר - 6 תלתן - אני מחזיק את הנאטס. עושה צ'ק, תומן מלכודת. המוביל מעלה ל-50. אני עושה הצגה לא קצרה בכלל, ובסוף מעלה ל-150. הלידר מכריז אחרי שתי שניות 'אול-אין' ואני קם ופשוט צועק "קול! נאטס!" והשולחן בהלם. הרגשתי ששיחקתי את היד טוב, וזאת גם היד שהובילה אותי לזכייה בטורניר בסופו של דבר. דעתכם?

shailaunch

New member
יותר מידי מזל

אבל בעיקר משחק רע של הצ'יפ לידר, ההעלאה שלו דרשה השוואה ממך אז למעשה הוא נתן לך קלף בחינם מה שאסור אסור לעשות בתור צ'יפ לידר (שאני מניח שהיה לו משהו או כמה אאוטס כי לא אמרת מה היית היד שלו) לא היית משווה עם זוג בינוני העלאה של פי 2.5 מהקופה (שוב בהנחה שהשחקן לא לוס מידי) קשה היה לשים אותו על איזשהוא מסוים משהו כי הוא לדעתי העלה כדי להרגיש את השולחן הלאה מכאן היה משחק יעיל שלך, ברגע שנפתח לך אאוט היה לך 18% לפלאש והוא העלה לך בעוד 30 שזה ממש כלום על קופה שגדלה בעוד 90, פשוט משחק חלש שלו נפתח לך הפלאש מזל טוב, לא אוהב את המהלך צ'ק רייז (בכללי) אבל אפשר לחלוק עליי, לא ברור לי למה הוא עשה עלייך אול אין,על מה הוא שם אותך? לא היה לו שום מידע, היית קול סטיישן מבחינתו, אבל כשהעלית ב50 אולי הוא חשב שאתה מנסה לגנוב את הקופה אבל הוא טעה, שוב כי היה לך מזל מצד אחד ומצד שני היה באמת נראה שעד כה רק השוות הימורים נמוכים. בקיצור, הוא טעה לאורך כל הדרך, אתה הגבת נכון את הח"ח תקבל על פאוור פליי, או על אאוטפליי על בחור. בכל מקרה בהצלחה בהמשך

DEANC

New member
היה לו סטרייט

J9 ביד. הוא ניסה להגדיל את הקופה לאט כדי להרוויח יותר, והמזל שלי לא היה קבלת הפלאש, אלא העובדה שלא קיבלתי 8 או A.

זונע

New member
still, not played correctly by him

flopped nuts is very nice, but nuts on the flop doesn't mean nuts of the turn and river...

זונע

New member
why do you raise A8 from SB?...

besides that you played it well, the CL played very very bad and you took good advantage of it

shailaunch

New member
דווקא אני מסכים עם ההעלאה הזאת

רק לא עם הסכום שלה, אני בדעה שאם החלטת להכנס, תהיה אגרסיבי יותר אם אתה רוצה רק להעיף לימפרים, תעלה פי 2.5 לפחות אולי ככה רק היית גונב את הקופה, ולא עושה אותה מפלצתית אבל אסטרטגית לטווח הארוך זה שווה יותר תאר לך (בערך 80 אחוז) שהיה מגיע קלף לא תלתן ריבר? היית פשוט מפסיד את הקופה. אבל שוב, בגלל המשחק הגרוע שלו, פעלת נכון

למעלה