יד ששיחקתי, מה אתם חושבים?

ToonArmy1

New member
יד ששיחקתי, מה אתם חושבים?

מדובר בטורניר פרירול בFTP של 7500 איש.. נשארנו איזה 200, אני מקבל פוקט 4, נשארנו 2, אני ביג בליינד. יש לי 30000 צ'יפים ולו 60000. הוא מעלה פריפלופ 4000 אני עושה רירייז של 8000. הוא רק משווה. פלופ: K 8 8 הוא מעלה ב 3000 אני עושה רירייז 10000, הוא משווה. טרן- מלכה. הוא מעלה ב-2000 אני רירייז 4000 הוא משווה. או.קיי ריבר מגיע 10. הוא עושה צ'ק אני אול אין, הוא משווה. יש לו AJ הוא משלים סטרייט, אני בחוץ. האם אתם חושבים שהייתי צריך לעשות צ'ק בריבר???

2המרפא

New member
או שתדחוף בטרן או תוותר על היד.

איך אתה עושה רירייז 10 בפלופ אבל 2 בטרן? הייתי משווה אותך עם אוויר גם כי זה מצחיק. בשנייה שהוא עשה לך קול בפלופ (נעזוב את זה שהוא אידיוט כי זה פרירול) תוותר בטרן. אם החלטת לא לוותר אז תדחוף בטרן רי רייזים מצחיקים לא עובדים.

ToonArmy1

New member
כנראה שאתה צודק...

העניין שאחרי 3.5 שעות, העייפות משפיעה והייתי עם האצבע על הרייז ולחצתי אוטומט... מה שכן נראה לי שאם הייתי הולך אול אין בטרן הוא גם ככה היה משווה.. לומדים מטעויות

ToonArmy1

New member
איך עשיתי רירייז של2?

פשוט מאוד... אתה צודק 100% אבל הייתי עייף מת והייתי עם האצבע אוטומטית על הרייז.. לפי שהוא שיחק עד עכשיו אני בטוח שהוא היה משווה לי כל רייז האמת, הטעות שלי לפי דעתי שלא עשיתי צ'ק אחריו בריבר אלא נכנסתי למלכודת שלו.

2המרפא

New member
הטעות שלך שהגעת לריבר בכלל

היית צריך להתקפל בפלופ כבר במקום להכנס להרפתקאות או פשוט לדחוף שמה. בטרן בגלל שזה פרירול זה כבר היה אבוד לך.

היה שם מהלך הימורים מוזר מאוד...

אני לא יודע מי שיחק יותר גרוע בכל מקרה יד הזויה. לפי החישוב שלי נשארת בריבר עם 8K ציפים והקופה כבר עם 44K ציפים.... שמת אול אין מה שעושה את הקופה 52K והוא כדי להשוות צריך להוסיף פאקינג 8K כולה. אני הייתי משווה גם עם J היי. בכל מקרה עם פוקט נמוך רק תשווה ותקווה שיפול סט. אם לא אתה בבעיה וקיפול יהיה מהלך הגיוני .

ToonArmy1

New member
נכון אבל

אחרי שהוא רק השווה לי ברירייז של הפלופ, הבנתי שאין לו כלום - נאדה ובאמת היה ככה עד שהוא השלים סטרייט בריבר. נכון, נשארו לי רק 8K, אבל אם הוא היה מנסה להכניס אותי אול אין בריבר עדיין הייתי מתקפל. אבל ברגע שהוא עשה צ'ק חשבתי שזהו הוא פשוט ויתר על היד.. אחרי זה הסתבר לי שממש לא... shit happens/ סך הכול הקריאה שלי לגביו הייתה נכונה, עד הריבר היד הייתה שלי גם ככה אבל מה לעשות, ריבר זה חלק מהמשחק.

shaywh

New member
אם הבנת שלו יש כלום ולך יש זוג מה ניסית

להשיג בהימור בריבר? איזה ידיים עדיפות משלך היית מקפל?

ToonArmy1

New member
אם היה לי

זוג אחד בלבד של מלכים, הייתי חושד בשלוש שמיניות.

bad beat

New member
לא אוהב לשחק ככה עם זוג נמוך

תשמור על קופה קטנה, אולי תקבל את הסט אם אתה אוהב להיות אגרסיבי תן הימור יחסית גדול בטרן כדי לראות איפה אתה נמצא ולא להיות ראש בקיר

למעלה