יד.

Gorgon

New member
יד.../images/Emo18.gif

אני מתגייס מחר בבוקר אז חשבתי להראות את מה שעבדתי על בזמן האחרון, קיוותי להיכנס לגרפיקה בצבא, אך זו לא נראה כאפשרות סבירה יותר... אני עכשיו מנסה לחקות SSS קצת עם FALLOFF ב- SELF ILLUM SLOT... תגידו לי מה דעתכם
אה?

hazgul

New member
טקסטורות טובות, אבל...

התאורה לוקה בחסר. והאנטומיה זוועה (סליחה על הבוטות), השתמשת ברפרנס? האזגול

Gorgon

New member
תודה על התשובות

כמובן שהתמשתי ברפרנס, ואם האנטומיה דפוקה אז גם היד שלי דפוקה
איפה אתה רואה בעיות? כן, התאורה זוועתית בהחלט, הייתי יכול להשתמש בGI אבל זה אפקט זול, העניין הוא שאין לי ידע בתאורה כמעט כלל... בעיקרון אני לא מסכים איתך בקשר לטקסטורה, היא נראית לי לא טובה...לקחתי את 2 התמונות בשעות שונות ביום, טעות חמורה...

radm

New member
בהצלחה gorgon. מקווה שבכל זאת../images/Emo24.gif

תצליח להשתבץ בגרפיקה. תמשיך לעבוד על היד,אני אישית שייכת לאסכולה שלא נסמכת בעיקר על טקסטורות כלומר,הייתי משקיעה במידול מפורט ומדוייק יותר, כולל הקווים בפנים כף היד.מסכימה איתך שאין הטקסטורה טובה,אבל היא ממש צבאית. בעייה מאוד בולטת לדוגמה היא שקערורית כף היד. היא אמורה להיות רחבה ו"עגולה" יותר, ולהסתיים לפני פרק היד,הסבר מילולי בעייתי,אבל מניחה שאתה רואה למה התכוונתי. תעלה רינדורים וwireframe, מכיוונים נוספים, אם אתה יכול. עדכן אותנו.טוב?

Gorgon

New member
קיוותי

שיהיה לך משהו להגיד
הMESH עדיין זקוק לעוד קצת עבודה, אך הכמות זוהי העדפה אישית, אני מנסה לשלוט בתאורה טקסטורות ומידול כדי להפוך לאמן
לדעתי שלושתם מאוד חשובים... הSPECULAIRTY MAP יוצר מספר בעיות, אז הוא מצריך עוד קצת עבודה...אבל אני מבין למה את מתכוונת P: (ואם אתם שואלים למה היד נראית מוזר, ולא כמו שלכם, זה מכיוון שכל יד שונה
אני מעלה שלושה עכשיו

radm

New member
מיהרתי לחזור למקרה שאפילו עכשיו

(כמה שעות לגיוס?),אתה בעיניין תלת. אז קודם כל, gorgon, חושבת שאתה עובד ממש יפה.באור - חוקר, שואף,מתמצא במה שהתחום מציע וכו´.מסכימה איתך ששליטה בקטגוריות השונות(מידול, טקסטור,תאורה ) תאפשר יצירה שלמה.לכך גם אני חותרת,כולל אנימציה (השבוע אחרי שבועות של התכוננות, מחשב חזק יותר מגיע ואוכל סוף סוף להכנס לעיניינים המורכבים יותר).שוב,מקווה שתמצא עצמך עוסק בתחום גם בצבא,ואם לא אז שתמצא זמן להמשיך תלת, להתפתח לבקר בפורום . באשר ליד-למעט טסט קצר מזמן מעולם לא מידלתי יד.ואם הולכים על פוטוריאליזם כמו שאתה מנסה, זו בהחלט משימה לא פשוטה.יפה בעיני שימת הלב לאיזור בין האצבעות ולהבדלים בו בין גב ופנים כף היד.האגודל בעייתי,וכן חלקים נוספים.מיקומן וכיוונן של כריות האצבעות(הבליטות),למשל.האגודל,ועוד. הייתי ממשיכה לעבוד על הmesh. הרבה חלקים שדורשים שיפצור. מצרפת סימונים של איזורים בעייתים בעיני(אני לא ממש מומחית לmesh) אבל כך זה נראה לי. אם בא לך אשמח עם תצרף קובץ(אפשר למייל שלי,או כאן) ואבדוק איך אני מתמודדת איתו,בלי חלוקות נוספות, רק ל"זקק"(התרגום היחיד שמצאתי לrefining) בspiraloid בדיסקוס אודות פוטוריאליזם gio מדבר על המסע הפרטי שלו בתלת,על חשיבות המידול המאוד מפורט כדי להשביח את המודל המטוקסטר/ מואר.לא מחדשת לך ,נראה לי רק מזכירה אותו כתימוכין לתפיסתי. גיוס נעים,כלומר,שיהיה לך טוב

eldarinn

New member
תודה על האינפורמציה

ועל ההשקעה. רק טיפ קטן - כפות ידיים כמו פנים, למרות שלמראית עיין נראים פשוטים - הם מהמורכבים לציור וכך גם למידול - בכל גוף האדם. כך שהתוצאה שהגעת (GORGON) היא בהחלט מרשימה.

radm

New member
מסכימה,אלדרין,רק שנראה שgorgon

מסוגל להרבה מאוד.ואחרי המרוצות לרגע(מכירים בטוח כמה אוהבים,שלמים,גאים בעבודה,הישג חדש),ישאף ליותר.כלומר,עכשיו כניסה לפרטים,עידון,דיוק. וכמובן ידיים ב spiraloid

preacher

New member
סתם בשביל השוואה, מודל יד שלי

לגורגון (אם אתה עוד כאן או תראה את זה אי פעם): המאש נראה קצת מבולגן. איך התחלת לבנות אותו?

eldarinn

New member
הסכמתי רק לגבי התאורה.

דוקא מבחינת האנטומיה לא היו לי טענות

Slylandro

New member
moo

Dragonlore ? - anyway היד יצאה נחמד רק זה נראה עקום תעבוד על זהה.......... c`ya

Gorgon

New member

il talk in english since I have 10 min before I leave to the army, RADM, 3d is my passion along with scuplting so its preety obious id love to spend time chatting with you about it, but another time maybe ;) I agree about most of your commentry about the hand and I WILL work on it when I have more time, I appriciate all the kind comments :p about GIO, I actually talked to him ,very witty guy actually and he didnt say much about the hand, he obiously didnt seem impressed but well, look at where he is and where I am, he did say I have potential though, so that was a very nice EGO boost for me :) that link you pasted is SUPERAB, and I wish I had it to begin with, but later is better then ever any how :p eldar - thank you for the kind comments ;) preacher - look similer to mine not too long, just a little more work I guess ;) and sly - heya kiddo, yup I am DragonLore and it looks bent because of the angle I positiond the wrist to suit the refrence image I used any how, I need to go now, I appriciate all the comments and I hope to see you all later :p (espically you radm)

למעלה