יד...

eilat11

New member
יד...

תגידו מה אתם חושבים... טורניר 30+R פול טיליט, אנחנו בשלב שאחרי האד-און אני עם 9 אלף בצ'יפים. A6S בדילר, אף אחד לא השווה, הבליינדים 50\100, אני מעלה ל-300 הסמול זורק הביג משווה. פלופ AK6 בלי סיכוי לצבע, הביג צ'ק אני מהמר 600 - גובה קופה. הביג קול. טרן 4, פותח 2 ספיידים על השולחן, הביג מהמר 800 אני מעלה ל-2400... ביג משווה בלבד. ריבר Q , הצבע לא נפתח, הביג בצ'ק ואני מהמר ווליו של 2900. הביג משווה וחושף AK... איך יכולתי לשחק אחרת? איך אפשר לשים שחקן כזה על יד כזו בכלל? הייתי דיי מופתע...

Kgt1

New member
זה בדיוק כמו להיות קינגים, לקבל השוואה מאסים,

ולהיות בטוח שאתה טוב מהשוואות בפלופ נמוך. לא חושב שיכלת לברוח

NoEgo

New member
אין לך שם וואליו

גבר, אם הביג חיכה לצבע ולא הגיע הוא לא ישלם. אז הכי טוב לך לגמור את היד בצ'ק. תחשוב וואליו ממה אתה מוציא? מאס קטן? הרי אם הוא חוזר אלייך באול אין, אתה צריך לפחד עכשיו מ TJ, AK,AQ, 44, 66, KK, QQ בקיצור יש מקומות שעדיף לצ'קצ'ק מאחורה מאשר לנסות להוציא וואליו ולחטוף אול אין שאתה מקלל את עצמך על הרגע שלחצת על הרייז ועכשיו להתחיל לחשוב אם אתה שם את כל הטורניר שלך על זוגות. תחשוב גם שהיה רק ספייד אחד בפלופ ולא ממש הגיוני שהוא שילם לך על בק דור, אז כנראה שזה לא הפלאש. אני לא אומר ששיחקת לא בסדר ויכול להיות שגם אני הייתי משחק את זה דומה מאוד, אבל תמיד תחשוב בריבר על מה שילמו לך ואם יש טעם לוואליו, עם איך שהבורד נראה בסוף.

Kgt1

New member
יש לו ואליו מול הרבה יותר ידיים מאשר מול כאלה

שאין לו...

eilat11

New member
ברור שיש ווליו. ואני אסביר את דעתי...

אומנם אין לי נתונים על השחקן, אבל אם הוא השווה לי עם AJ AT הוא ישלם בוודאות, ויש שחקנים שגם ישלמו עם אס נמוך, A4 משלם בוודאות (והאמת שעל זה שמתי אותו שהוא הימר בטרן, )גם KQ ספייד יכול להגיע איתי בכייף לריבר. הידיים שאני מפחד מהם ושהגיוניות בהתאם למשחק הם 66 (שמגיע איתי לאול אין בטרן עם הצבע שנפתח, והאפשרויות לרצף) AA AK AQ... כל שלושת הידיים האחרונות ב-60+% מהמקרים מעלים מעלי לפני הפלופ, בעקר AK AQ.. לא מגיע בחיים לריבר , וגם לא QQ ואפילו עם KK לא הייתי מגיע לריברר ומצ'צ'ק... 44 לא משלם פלופ. אם זה לא ווליו אז מה כן?

המחפש3

New member
אחי הוא שיחק יותר טוב ממך ולכן הרוויח ומגיע

לו על זה להרוויח. ההשוואה שלו פריפלופ היא יפה יותר מאשר העלאה כי אז אתה לא שם אותו עם היד הזאת וזה המהות של פוקר בעיניי. אם הוא היה מרים עלייך או שהיית זורק או שהיית חושב שהאס שלך לא טוב בכל מקרה שיש אס בפלופ. הוא צדק ואתה טעית בניתוח שלך את המשחק שלו ומגיע לו את כל הצ'יפים שלך. מה הבעיה ?

למעלה