יהדות ומדע

neko

New member
ריכזת את כל הבולשיט המשיחי בעמוד

אחד, וכבר אתה חושב שתצליח לשכנע מישהו? אנשים כאן יותר אינטליגנטיים מזה. נסה את פורום "קטנטנות" או "ברבי", יש יותר סיכוי שתמצא מישהו שיאמין לאוסף הגוזמאות חסר הבסיס הזה...

pazro

New member
זה יכול להיות מענין. מה דעתך שנפתח

בתחרות מי מוצאה יותר תעויות והוכחות מפריכות לכל אחת מהתענות שמופיעות בדף?

neko

New member
אין צורך, כל הטענות הללו הופרכו

כבר לפני שנים. בגלל זה זה כ"כ מגוחך.

neko

New member
אפשר ד"א למצוא הפרכות בפורום

"אתאיזם ודת" ובפורום ואתר "חופש".

barak770

New member
אם אתם כל כך אינטי'

אז אולי תבדוק אם אכן זה נכון???!? או אולי אתה פשוט מפחד לגלות את האמת? ראה קובץ מצורף אני חושב שהאנשים שמצויינים שם "לפחות אינטי'" כמוך.

erezsh

New member
יש לי הרגשה

שאתה זה שמפחד לבדוק אם הצד השני נכון.

barak770

New member
חמוד

אני כבר הייתי בצד שלך (לשמחתי) ובדקתי את הדברים ומה לעשות... תורת ישראל שהיא גם תורתך - אמת! וכל אלו (רובם) שטוענים שהתורה היא לא אמת ח"ו זה רק בגלל הפחד שלהם (והעצלות שלהם) להיכנס למסגרת דתית. בתורה יש ציווי - "דע את אלוקי אביך ועבדהו בלבב שלם... "

neko

New member
מה הקשר בין ציווי זה או אחר או

תורת ישראל, לבין הבולשיט המשיחי שפרסמת? הוא אוסף של טענות שחלקן שקריות, חלקן נוצריות, וחלקן מעוותות. אין בינן לבין יהדות דבר וחצי דבר.

pazro

New member
תגיד אתה בכלל יודע על מה איינשטיין

דיבר כשהוא אמר את זה? אין כל קשר בין המשפט הזה ודת.

neko

New member
כשהמטרה עליונה, מוצאים דרכים להצדיק

אותה גם מתחת לאדמה.

pazro

New member
תן לי לשאול פעם נוספת אבל הפעם

נשתמש במילים קצרות, שתבין. השאלה היתה האם אתה יודע על מה ולמה נאמר "אינני מאמין שאלוהים משחק בקוביה עם העולם..." התשובה שלך היתה זו. ועכשו נשאל עוד פעם, על נאמר המשפט המפורסם? אני לא רוצה עוד קישורים סהרוריים כתשובה, בסדר?

FireZeroX

New member
תגיד לי, אתה מנסה להחזיר אותנו

בתשובה או משהו? חשבתי שיהדות זו לא דת מיסיונרית... תקשיב, אתה לא עומד להחזיר אף אחד חילוני בתשובה פה, גם לא אותי. באותה מידה אני יכול להיכנס לפורום עם הרבה דתיים ושומרי שבת ולהגיד: "תאכלו חמץ! אל תאמינו באלוהים, הוא לא קיים! בדקתי!" אפילו שאין מצב שבאמת בדקתי, ובאותה מידה אין מצב שאתה יודע בוודאות שיש אלוהים, כי לדעתי אין. אני לא מסוגל לתפוס מצב שיש ישות יותר גדולה מכל דבר אחר, שיכולה ליצור דברים, להרוג אנשים בכל מקום, לשמור, וגם להיות אחראית על גורל ועתיד. וגם אם כן, אני חושב שאחת כזאת היתה רוצה שנהיה חברים שלה, לא סוגדים לה. מה לעשות, זה לא יעבוד לך, אתה לא תחזיר אותנו בתשובה, וגם לא עובדות שמתבססות אחרי הכל רק על ההנחה שאלוהים קיים, הנחה שלעולם לא יהיה אפשרי להוכיח אותה, אבל למזלך גם לא להפריך אותה.

FireZeroX

New member
הדבר היחיד שעשית זה להביא קומץ של

מדענים דתיים או מאמינים, שיגידו את הדעות שלהם. אני יכול להביא לך פי 30 (או הרבה יותר) מדענים שיגידו את הדעות החילוניות שלהם. זה כמו שאני אבוא ואגיד לך שכל צירופי המקרים בחיים נובעים מיצורים או תופעות במימד הרביעי ויותר, אפילו שהאדם יכול לראות רק 3 מימדים. את האפשרות הזאת עדיין לא שללתי, וגם לא ניתן להפריך אותה, אבל גם לא ניתן להוכיח אותה. מה שעשית זה בדיוק כמו שאני אביא 30 מדענים שיגידו שהתיאוריה הזאת נכונה, או לפחות הגיונית.

למעלה