יהההההה

deep ocean

New member
יהההההה ../images/Emo6.gif

אני מיכל, הולכת לרפא את עצמי. חוץ מזה שאני עובדת עם 2 הילרים, עושה קונג פו, צ´י קונג ועוד, אני מתחילה תקופה בה אני עובדת בתיאום עם הספר של קארל סימונטון בבית. (כבר התחלתי אתמול) בנוסף לכך, ההילרית שלי נותנת לי כלים לעבודה עצמאית בבית, כך שאני משתמשת בהחזרת כוחות, שחזור, דמיון מודרך, מציאת הדימויים הפנימיים שלי, שחרור הרווחים המשניים מהסרטן, ועוד ועוד ועוד. תקופה חדשה עומדת בפתח, ואני משחררת את הסרטן. אם עד היום השקעתי בנושא מאמצים, כיום אני באמת רוצה להבריא ואני מתכוונת לעשות את המיטב על מנת להחלים ולאזן את הגוף שלי, ולהגיע להרמוניה פנימית. הודעה זו היא הצהרת כוונות. כמו שהיה לי את הכוח ליצור את הסרטן, יש לי את הכוח לשחרר אותו. אהבה לעצמי
מיכל

MemphisRaines

New member
זה נהדר ../images/Emo23.gif

לקחת החלטה ולעמוד מאחוריה להחליט שזהו זה הגיע הזמן לסיים את התהליך שתהחלת לפני זמן מסוים שהגיע הזמן להוציא מעצמך את מה שמכאיב ומה שמקשה מאחל לך המון הצלחה בדרך אשמח ללוות אותך כאן ולתת יד וכתף ופשוט להיות לצידך שרון

deep ocean

New member
ואוו תודה ../images/Emo141.gif

אני מרגישה כל כך מאושרת מזה שהפעם באמת החלטתי לקחת את חיי בידיים שלי. לא שלפני כן לא עשיתי כך, אבל הפעם אני נחושה ופועלת מתוך התכוונות מלאה לשחרר את הסרטן. עד עכשיו אני מרגישה שהשתמשתי ב-50% מהיכולת העומדת לרשותי כיום אני משתמשת ב-100% מהיכולת שלי לא במובן של לגמור את המשאבים שלי או לחיות את הסרטן אלא לפעול למען הריפוי ב-100% רצון, ב-100% התכוונות אמיתית, ולהשתמש בכל האמצעים העומדים לרשותי. להיכנס פנימה, להיכנס לתוך עולם הדימויים, להתעסק עם כל הקישקע, לחשוף את כל מה שקורה שם בפנים בלי פחד

deep ocean

New member
זה מחייב מאד מה שכתבתי

זאת אומרת....ברגע שנכנסתי פנימה כמות המידע שהגעתי אליה עצומה, ואני מגלה שיש דברים שאני פשוט חייבת לטפל בהם. כמו: -לדבר עם הורים שלי שהם חיים בהכחשה שכאילו אין לי סרטן (הם לא מדברים איתי על הסרטן, ומצד שני אני יודעת שהם מודאגים בתוך תוכם) -לשפר את יחסי עם אח אחד שלי -לעשות החזרת כוחות ולשחרר את כל הרגשות השלילים הקשורים לאנשים מסויימים ועוד ועוד ועוד.... אני מגלה שיש כל כך הרבה דברים שברגע שחשפתי אותם מעל פני השטח, זה מחייב אותי להתעמת איתם, וזה דורש כוחות, אבל אני אעשה זאת, ואני אעשה זאת בקלילות, כי חשוב לי לעבוד על הדברים האלה למרות שהם נראים מאיימים לפעמים.

MemphisRaines

New member
האם את עושה את זה כדי להחלים או כדי

לחיות טוב יותר כשההחלמה היא רק תוצר לוואי ? שרון

deep ocean

New member
אני רוצה להגיע להרמוניה בתוכי

ועם הסובבים אותי, ולחיות טוב יותר. הסרטן הוא רק סימן שהחיים שלי לא מאוזנים, ושיש בהם כל מיני אמונות/דימויים ובעיות אחרות. ברגע שאגיע להרמוניה פנימית, אני גם אחלים
המיקוד שלי הוא להחלים=לחיות טוב יותר=להיות בהרמוניה=לפתור את הבעיות

MemphisRaines

New member
קראתי ומשהו עלה במוחי

את מתארת כאן מצב של חוסר השלמה עם אנשים וחוסר השלמה פנימית ההרמוניה היא היא ההשלמה הפנימית היא ההשלמה שלנו עם הרצונות ועם הצרכים שלנו האם על מנת להגיע להרמוניה הפנימית את צריכ הלהשלים עם אנשים מבחוץ ? אם ההחלמה היא לחיות טוב יותר הרי שלדעתי לחיות טוב יורת עם עצמך יהיה הבסיס ורק אח"כ לחיות טוב יורת עם אחרים לדעתי עצם ההבנה שאין שלמות ושתמיד יש לאן לשאוף מחד ומאידך שלא תמיד צריך לשאוף לשלמות היא היא ההרמויה שרון

deep ocean

New member
לא ממש הבנתי מה אמרת

אבל אני אבהיר את עצמי שוב, אני רוצה להגיע להרמוניה פנימית בתוכי.

MemphisRaines

New member
מה ההבדל בין הפנים לחוץ

הרי שניהם חלק אחד של השלם אם תקבלי את זה שאת לא יכולה לרצות את כל העולם ושהדרך שלך להרמוניה היא גם לקבל את חוסר השלמות לדעתי תרגישי הרבה יורת טוב
שרון

deep ocean

New member
אני רוצה לרצות את העולם? ../images/Emo2.gif

אני??? אני אמרתי כזה דבר? אם הבנת ממני את זה, אז כנראה ניסחתי את דברי באופן מבלבל. לרצות את העולם? זה ההיפך ממה שאני עושה... ממש לא. חה חה חה. לרצות את העולם זה לחזור אחורה בכל ההתפתחות שלי.

deep ocean

New member
גם לי אין מילים בפי ../images/Emo6.gif

אני עברתי כמה תהליכים לאחרונה שהביאו אותי למקום הזה. להילרית שאני הולכת אליה יש חלק גדול מאד בתהליך הזה. היא נתנה לי כלים רבים לעבוד עצמית, ולימדה אותי רבות לדבי דימויים. אגב, הדברים שכתבת
בפורום היוו טריגר לרצון שלי ליישם את כל מה שאני יודעת. אני מודה לך על כך

יחפנית

New member
מיכלולה שלי ........ הייייייייי

מיכלי מתוקה שלי . אני מברכת אותך . או נכון יותר ממשיכה לברך אותך . אני קוראת את שכתבת ומתרגשת בשבילך . את אולי רואה זאת כקפיצה חדשה או רצינית . אז הרשי לי לומר לך שזו אינה קפיצה רצינית בכלל . את הקפיצה הזו עשית כבר בעיני בפעם הראשונה שנפגשנו בפורום . כשאז חיפשת לא ידעת איך יודעים אם הילר טוב או לא . מאז יקירה את צועדת במעלה הדרך בצורה יציבה ומדהימה . כל אחד יש לו את הדרך שלו ..... והדרך שלך מופלאה . הדרך שלך הובילה אותך לדרך ה"לוחמים " והניסיון המופלא והידע שהוא הביא לך , הוא מדהים. את כבר כמעט שנתיים צוברת כלים לרוב . ועל כן השלב הנוכחי רק משתמע מאותה דרך שאת כבר נמצאת בה . עכשו איספי את כל הכלים שצברת ...... ובווש קטן ואת בצד השני . אינך פוחדת כבר מהורים מורים או אנשים מאיימים . דרך הלוחמים לימדה אותך לראות אותם מעבר למסיכה הספציפית שהם שמו על עצמם . עכשו .... הגיע הזמן להזמין את הסרטן לשיחה מלב ללב . הסרטן הוא רק קול נוסף הקיים בך , קול המאמין שבאיומים את תקשיבי יותר טוב . זמני אותו לשיחה ותימצאי את הצד החיובי בו . את כבר יודעת איך עושים זאת . אז זה קל . ובטרם את מזמנת את סרטנך לשיחה . אני הייתי ממליצה לך לרשום לעצמך מספר רשימות להלן ..... אילו דברים חיוביים הביא הסרטן לחיי . איך היו נראים חיי אם הסרטן לא היה מופיע בהם מה הדברים השליליים שהביא לי הסרטן . אילו מהדברים השליליים הצלחתי לנטרל או למצוא להם פיתרונות . ואילו טרם מצאתי להם פיתרון . תיכתבי מכתב לסרטן על סמך המסקנה שתגיעי אליה אחרי שתיתעמקי ברשימות שלמעלה . ואז .... את תהייה מוכנה ללכת לפגוש את הסרטטנון החמוד . או איך שאני קוראת לו ...... מתנת יהלומי תובנה באריזה מפחידה . אוהבת אותך מכל הלב . מחבקת אותך עם כל התחושה של השמש העולה . אני

deep ocean

New member
אוהבת אותך המון מתוקה

אני נפגשת עם הילרית עוצמתית שהיא נתנה לי בעצם את ה-PUSH הגדול. נכון, כבר כשנתיים אני מקבלת עוד כלים ומתפתחת וכו´ וכו´, ואני נמצאת בתהליך מסויים, אבל היא עזרה לי לשחרר את הסרטן באמת. הדברים שייעצת לי לרשום הם מופלאים, וזה יתן לך תשובה איך החלטתי לשחרר את הסרטן במלוא העוצמה. כל מה שייעצת לי לרשום, ההילרית ואני עבדנו על הדברים האלו מההתחלה, ומתוכם הבנתי למה לא שיחררתי עדיין את הסרטן
וכן, הספקתי כבר לדבר איתו (עם הסרטן). בשיחה הראשונה הוא אמר שהוא רק רצה לעזור ושהוא לטובתי. בשיחה השנייה הוא אמר שהוא מבין שאני רוצה לשחרר אותו. בקיצור, אנחנו מדברים לנו ועושים החזרת כוחות
אני אסיים כאן, כי אני מעוניינת ללכת לישון, אבל רק רציתי להגיד שהחיים נפלאים
אוהבת! מיכל הסיבה העיקרית שלא שיחררתי את הסרטן כי האמנתי שאם אשחרר אותו אפסיק להפתח באופן חיובי, אפסיק לצעוד בדרך הלוחמים, ועוד ועוד ועוד. פחדתי שכאשר לא יהיה את האיום של המוות, אפסעק לצמוח ואחזור להרגלי הישנים. בנוסף לזה, יש הנאות משניות וכל מיני דברים שאני מודעת אליהן. בכל אלה אני מטפלת בזמן האחרון. יההההההה

יחפנית

New member
אוהבת את ה- יההההההההההההה חחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........... מגניבה שכמוך . אני מבינה בנימי סיפי כל דבר שאמרת . מבינה את הפחדים בלשחרר אותו . נראה שאפילו הכתיבה שלי בפורומי סרטן , זה הרצון שלי להשאר קרובה כדי לא לשכוח . הסרטן מהווה מיקוד נפלא בחיים , ואיך שהוא בלעדיו אנו מפחדים להכנס שוב לתצורות המבט על החיים שהיו בטרם תובנות הסרטן . אני מבינה . ואשמח להתדיין על העיניין . להביט על הצורות השונות . כי הסיבה לדעתי שהסרטן שלך התבטא כמו הסרטנון שלי ואמר שזה כדי לעזור לך וזה לטובתך . זה כי הסרטן הביא אותנו להתמודד עם הבעיה שסירבנו להביט עליה . והפחד בדרך כלל אינו מהסרטן . אלא מהחיים . הסרטן בא להיות לנו לרגע קב הליכה לעבר החיים . ומי שהבריא מסרטן חוזר לנקודה ההתחלתית . של התמודדות עם החיים ללא מאיץ כן זה מפחיד . אבל הסרטן כבר לימד אותנו שכל מה שנראה מפחיד הוא למעשה בא לתת לנו מתנת תובנה . אוהבת אותך חיבוקיניו .. אני

deep ocean

New member
הממממממ כן

כרגע אני עובדת על כמה דברים במקביל, אבל חלק מהם זה להבין שאני יכולה להתפתח, לצמוח, לגדול, לפרוח, לצעוד בדרך הלוחמים, להמשיך להתפתח בקונג-פו, ולהמשיך בדרך שאני הולכת בה, מבלי שאני אזקק לסרטן. האיום של המוות מהווה תמריץ עצום ל: ראיית דברים בפרופורציה, ויתור על פחדים, ויתור על חששות/בושה או השד יודע מה, כי כשהולכים למות למה לבזבז זמן על השטויות האלו?!?! (פחדים וכו´) אז אני מנסה כרגע לשחרר את המחשבה הזאת שהיתה בתוכי: שבלי הסרטן אני אחזור חזרה "אחורה". כל כך טוב לי ממה שאני חווה, כל כך טוב לי שהחיים שלי השתנו לטובה, שיש את הפחד הלא רציונלי לחזור אחורה. אבל למה שאני אחזור אחורה? למה שזה יקרה? אין לי צורך בסרטן/באיום של המוות. מה שקרה הוא שמרוב ששמחתי על הסרטן, ומזה שהחיים שלי השתנו לטובה, אימצתי אותו בחום אלי ולא שיחררתי אותו. העבודה הראשונה עם ההילרית שלי, היתה לכתוב מכתב לסרטן. זה היה כל כך מצחיק. הבאתי את המכתב והקראתי אותו, והסתבר שכמעט כל מה שכתבתי שם היה חיובי. אז פלא שלא נחלמתי עדיין?
אז כיום אני עובדת על שחרור הסרטן

deep ocean

New member
חלק מההתקדמות שלי היא

לכתוב בפורום סרטן
הרי אני כותבת בכל כך הרבה פורומים (מעיון קצר בכרטיס האישי שלי תוכלו להבין). אני מנהלת 2 פורומים, אוהבת לכתוב, פעילה מאד וכו´ וכו´...... אבל פורום סרטן? עד השבוע האחרון לא ממש כתבתי כאן. זה כבר אומר את הכל

MemphisRaines

New member
ההתקדמות היא ההתמודדות

עם הידיעה שיש לאן להתקדם הידיעה שעשית דברים ויש עוד המון מה לעשות לא כדי להיות מושלמת אלא כדי לעשות למען עצמך הכתיבה המעשים הקונג פו ההליכה בדרך הלוחמים ניהול הפורוםמים הם דברים שמקדמים אותך נכון הם גם דורשים אנרגיות וכוח ומצד שני הם מקדמים אותך לדברים חדשים שרון

למעלה