יהההההה!

Drorrrrrr

New member
יהההההה! ../images/Emo60.gif

הידעתם
Unstoppable היה אמור לצאת כסינגל הרביעי מתוך קמינו פאלמרו! אחחחחחחחח איזה שיר מהמם זה
מי יודע אולי הם עוד יצלמו לו קליפ! יאלללללה שרשור הידעת! ספרו לנו דברים שלא ידענו!

גל GS

New member
../images/Emo110.gifיווו איזה שוס!!!!!!!!

השיר השני שאני הכי אוהבת יוצא לסינגל!!!! איזה יופי

crazy4tc

New member
הידעת?

שימו לב יש לי סקופ בשבילכם: מוכנים? אבל תתישבו לפני שאתם קוראים את זה... המורה שלי לתנ"ך כבר לא לובשת נעליים צהובות יותר!!! כן כן, אני יודעת שאתם בטח בהלם עכשיו... איזה סקופ בלעדי הבאתי לכם אה? טוב, זה לא מה שרציתי להגיד לכם... רציתי להגיד שלסטיגמטייזד יש עוד בית שלם (כתבתי את זה גם בהודעה אחרת) ושאארון ואלכס כנראה לא כתבו את השיר הזה! אני בטח לא מחדשת כלום אבל אם למישהו יש יותר פרטים על זה בבקשה שיעדכן אותי!!!

Charmed 4ever.

New member
אממ ../images/Emo54.gif

אני יודעת על הבית הנוסף, זה אקסטרה וורס של השיר שהם שרים רק בלייב ובאקוסטי, אם תחפשו בקאזאא את סטיגמטייזד אקוסטי תמצאו את השיר עם האקסטרה וורס, לי יש אותו. אני חושבת וכמעט בטוחה שאלכס ואהרון כן כתבו את השיר הזה, ואת המילים של האקסטרה וורס לא מפרסמים בשום מקום. לפני בערך כחודשיים שאלתי בלופט מה הן המילים של הבית הנוסף ואמרו לי שאסור לפרסם אותן באתרים או כאלה דברים ושלחו לי את המילים לאי-מייל בסופו של דבר, מישהי ששמעה את הבית המון פעמים וקלטה את המילים לבד.

crazy4tc

New member
גם אני חשבתי שהם כתבו אבל

אם תסתכלי בחוברת הזאת של הדיסק תראי שכל השירים נכתבו ע"י אארון ואלכס+ eric bazilian שכתב את סטיגמטייזד... וחוץ מזה מתחת למילים של השיר כתוב שהמילים שוכתבו ברשות ושכל הזכויות שמורות ואת יכולה להביא לי את המילים לבית?

crazy4tc

New member
חיפשתי קצת מידע על האריק הזה...

ומסתבר שהוא זמר\כותב שירים\מנגן... והוא גם שיתף פעולה עם המון אמנים כמו: ג'ניפר לאב יואיט, ריקי מרטין, בון ג'ובי ועוד המון, אבל דווקא את דה קולינג לא מצאתי ברשימה הזאת... אז בסוף שלחתי לו מכתב. נקווה שהוא יהיה נחמד וגם יענה. אם כן (למרות שנראה לי שלא) אני אעדכן אותכם.

למעלה