יהההה

cinderellaaa

New member
יהההה

חחח טוב אז נשלח אליי מסר שניצחתי לי במשחק התמונות עם התמונה הזאת של אשלי -----> אז תורי לבחור נושא שתשרשרו אליו את כל התמונות שקשורות בו. ולמנצחת ישלח מסר על ידי [= אז הנושא שלנו הוא : מישל טאנר! שרשרו את כל התמונות שיש לכן של מישל... והכוונה היא לא לתמונות של התאומות כשהן קטנות אלא ר-ק מתוך הסדרה!

shira the star

New member
הנה התמונה שנראה כאילו מישל היא

האחיינית הכי מאמית העולם (שלי) !!!!!

Neta lli

New member
הנה התמונה שלי..

מצטערת ששמתי אותה בקישור פשוט אני לא מצליחה להעלות לפה את התמונות.. אבל שווה להכנס..! http://img472.imageshack.us/my.php?image=fullhouse2axk5.jpg

mayosh4

New member
יואו...על מה את חושבת?

איזה "ראש כחול" יש לך (אם את מבינה)...

mayosh4

New member
איזה מאמי!!!!!

יואווווווווווווווווו אני מתה!!!!!! היא התינוקת הכי חמודה העולםםם, דיי כמה אני מקנא בחיים שלהן!!

noyosh

New member
וואו...איך אני זוכרת את הפרק הזה.

חחח שהיא התאמנה עם ג'סי.

cinderellaaa

New member
תמונות של מישלוש -אהבת חיי היא...

אל תדאגו אני לא משתתפת אבל בא לי להוסיף תמונות שלה... ולזאת שלא יודעת להעלות תמונות- הסבר קצרצר... כשאת כותבת הודעה למטה מופיע: -כתובות אינטרנט נלוות -קישורים בתוכן ההודעה -צירוף קובץ -ברצוני לקבל הודעת sms ... בכחול כזה זה מופיע... את לוחצת על "צירוף קובץ" ואז על "עיון" וזה נכנס לתיקיות שלך... את מחפשת בתיקיות שלך את התמונה שאת רוצה להעלות ולוחצת אישור ואז יורדת למטה ושולחת הודעה רגילה...

cinderellaaa

New member
....

יש לי עוד המון אבל עייפתי מלעלות... יאללה שרשרו עוד תמונות... רק 5? מה קרה לכן?... מחר תהיה מנצחתתת...

למעלה