יהודה לוי הציע לערוך בחוג מפגש חרטי עטים---

• פותח הנושא arsar
  • פורסם בתאריך

arsar

New member
יהודה לוי הציע לערוך בחוג מפגש חרטי עטים---

להדגמה ולהדרכה. מקווה לביצוע בהמשך. תודה לכל היועצים והמדריכים.

yeka1

New member
מפגש חרטים

רעיון טוב כדאי לתכנן את הנושא או הנושאים וכן להכין חומר להדגמות . בברכה יהודה ק,

למה? עם כל הכבוד , לנייד קבוצה גדולה כל כך

כאשר רוב האנשים גרים במרכז , צריך גם שההיגיון יהיה קו מנחה

yulevi

New member
תשובה הגיונית

תזמין אליך ותנסה לנייד את חברי החוג מעמק הירדן,חוץ מזה זה מפגש שונה והעניין סגור יש מתנדבים לצורך העניין

ממתי חברי חוג עמק הירדן הם חברי הפורום?

שנית , להתחיל לחרוט ישר עטים זה בכלל לא לעניין !!! הדיוק הנדרש לחריטת עטים אינו מתאים!!! למתחילים , מתחילים עם קערות , גביעים , צלחות שבהם הדיוק אינו נדרש לפרטי פרטים . אם מדובר על עזרה בתחילת הדרך לאנשים זה דבר שונה בתכלית וזה לא "מפגש" של חברי הפורום מאחר והרי אין שם מס' עמדות שעליהן ניתן להתחלק לעזור ולהסביר או לחלופין להשגיח , והגישה של העניין סגור היא שתלטנית ואינה במקומה !!!

arsar

New member
עזר יקירי - על מה זה נזעקת? כולו ביקשתי---

מיהודה עזרה בהתחלה של חריטת עטים אצלנו. דוד התנדב להתחיל בהדרכה ויהודה בדרכו עם היד הרחבה רצה לעזור בעזרה נוספת. זה לא בסדר? וחוץ מזה - אני הוא האחראי לחומר הלימודים של החוג שלנו. מותר לך לכעוס עלי - אבל אנא בתבונה ובמאור פנים, והשאר מספיק מקום גם לרצון טוב... שתהיה שבתנו נהדרת ועל שפתותינו חיוך. דש לאשתך המקסימה.

נזעקתי משום שההגדרה לא הייתה נכונה

והתגובה של יהודה , "כך הוחלט" אינה במקומה , אם היה מגדיר זאת כעזרה לחבריך אין בעיה בכלל ותמיד מוכן לעזור אבל יהודה הגדיר זאת כמפגש החרטים דבר שבמהותו אינו נכון , ומכאן באה הטרוניה שלי , אין לי רצון לריב ולהתנצח עם מי מחברי הפורום , אני רק רוצה שדברים יתנהלו (ואני מאמין ומקווה שכך כולנו) על מי מנוחות ושלווה ויביאו אותנו לתוצאות טובות והתנהגות בוגרת

yulevi

New member
הבהרה

בשום מקום לא כתבתי מפגש הפורום ,זו הבטחה שהובטחה לאריה על ידי חברים בודדים מהפורום ללא שום קשר למפגשי הפורום,כידוע מפגשי החרטים באחריות צביקה,והכל מתנהל על מי מנוחות לכן לא היה שום צורך לכעוס

arsar

New member
גם אני כמוך אוהב שהדברים בנושא המקצועי שלנו -

יתנהלו על מי מנוחות, אף כי תמיד אשמח לוויכוח מקצועי ולא אישי. אבל אם היית קורא יותר בעיון את כל התקשורת בנושא היית מבין את הענין לאשורו. ובכל מקרה - סוף טוב הוא תמיד הסיום אליו כדאי לשאוף - ואליו הגענו.

artagel

New member
אריה,עזר והעטים

תנו לי בבקשה להוסיף ,לא ראיתי בכל התגובות הנ"ל איזו שהיא הודעה בדבר כינוס כל חברת החרטים היתה בסך הכל בקשה מאריה שהיתה כבר חודשים קודם ממני לעזור לו ולחבריו בנושא עטים ואם מי מאיתנו שרוצה להצטרף אלי מוזמן וברור שאין יותר מעמדה אחת לחריטה אך להזכירכם נושא עטים הוא לא תמיד רק חריטה ישנם שלבים נוספים הקודמים לחריטה. לעזר יש קצת צדק בדבריך אך הסבר ואיך להשתמש בכלים המיוחדים שאתה גם מכיר זה אפשרי אפילו בשלב זה ובבקשה לא צריך להיתרעם.

למעלה