יהודים או נוצרים?

יהודים או נוצרים?

קניון "הגרנד קניון" בחיפה עבר בימים אלו התנצרות מלאה. לא רק שמוכרים ממתקים לחג המולד ועצי אשוח אלא גם מסתובב "סנטה קלאוס" בתלבושת מלאה ומחלק לכל הילדים- ללא הגבלת דת- ממתקים. לדעתי זו בושה שבמדינתנו באמצע מקום ציבורי יהודי יהיה כזה ארוע . לא זכור לי שבראש השנה חילקו תפוח בדבש לא בקנין יהודי ולא בקניון נוצרי. תארו לכם יהודי עם כיפה מחלק בראש השנה תפוח בדבש בקניון בנצרת העיר ?

אחי לא לא מקום ציבורי יהודי .

בחגי המוסלמים חג בקורבן היו בו המון ערבים מוסלמים . אכשו היגיע תור בנוצרים שבטח הם רבים יותר מהמוסלמים . אים בנצרת הערבית יבקרו המון יהודים בקניונים של הערבים . אז אולי איזה חבדניק יחלק תפוח בדבש גם לערבים וגם ליהודים . כולם רוצים שיהייה להם שנה מתוקה . רק שתדע בראש השנה הנוצרית 50 אחוז מהתלמידים בחלק מבתי הספר לא באים לילמוד כי ההורים נוצרים או מחציתם . ביתי מורה סיפרה לי את זה . אני היתקנתי צלחת ל2 רומנים . הייתי בטוח שהם עולם חדשים יהודם . השבוע הייתי אצלם בבית ומה ראיתי שם עץ אשוח . אז איפו הם קנו אותו בטח בגרנד קניון

מה שהכי מקומם אותי

זה שאנחנו חוגגים יותר חג זה מראש השנה שלנו וזה שסנטה קלאוס -הדבר הכי נוצרי שיש-מסתובב ככה ומחלק לכל ילד יהודי מתנה, זה פשוט לא נתפס בעיני

כול אחד והמחשבות שלו . תיראה

גם עים הגרמנים היתפיסנו . אז למה לא עים סאנטה קלאס . שרוב היהודים לא מכירים אותו ביכלל

התמ-ים

New member
מזכיר לי שלא מזמן, כשהנבחרת טסה לאיזשהו משחק

היתה עליהם כתבה בטלביזיה, והראו שם ברקע, איזשהו חב"דניק שניסה לשכנע את השחקנים להניח תפילין, הוא התלבש שם על שחקן אחד, שדי היה בהלם וניסה לדחות אותו, ללא הצלחה יתרה. מסכן הוואליד בדיר הזה ....

../images/Emo12.gif יו חברה, בואו תראו, יש כאן טכנאים!

חיכיתי לכם כ"כ הרבה זמן, בין 13:00 ל-16:00 ככה אמרו מהוט...
מישהו צריך טכנאי??? יש כאן שניים!!!!!!!!!! רק היום!!! 2 טכנאים!!

למעלה