יהודים וערבים

יהודים וערבים

אני משתדל לא לעסוק בפוליטיקה כי יש דברים יותר בוערים עבורי ועבור מרבית חבריי,נושא המזונות והאפלייה נגד אבות יהודים במדינה,אבל אי אפשר כל הזמן לשתוק ,במיוחד שמתארים את המצב בארץ, בו היהודים תמיד נדרשים לעקור מלבם כל שמץ טינה כלפי שכניהם הערבים ועוסקים כל העת ברכישת לבם. מעניין יהיה לנתח ביחד את מערכת היחסים בין היהודים לערבים שמאוד מדרדרת בארץ, אבל תוך שילוב של עיון במקורות התורה הקובעים כי יש לדון את האדם ע"פ מעשיו. אני מאמין כי יש לחפש פתרון מדיני דווקא בתורה, רק בגלל שמדינת ישראל נקלעה למצב מדיני ללא מוצא,וכולם חושבים שוועידות שלום כל כמה שנים יצליחו לטשטש את הבעיה מתחת לשולחן. מי שחושב לעצמו אפילו בתום לב שבישראל יש מקום לשתי יישויות דתיות שונות זו מזו שיחשוב שוב כי מדובר במחשבה מוטעית מכיוון שכולנו מבינים (לצערי) שערביי ישראל הקצינו דיעותים לכיוון האיסלם הקיצוני ורואים בנו היהודים רק "אורחים" פה למרות שמנסים להסתיר את האמת הפשוטה, שהליברליזם במדיניותה של ישראל הגיע למצב ללא מוצא מדיני. חבל מאוד שמערכת היחסים בין יהודים וערבים בארצינו הקטנטונת עברה תהליך של הקצנה מסוכנת... יותר פעילות חבלנית נגד תושביה היהודים של המדינה,יותר הטפות במסגדים נגד העם היושב בציון. חשוב להבין שמול תוקפנות ערבית ומלחמה מתמשכת ורבת הפנים לא תיתכן סלחנות כלל. לדעתי כל זה מתרחש במקביל עם השקיעה האידיאולוגית במחנה המכונה "הציונות החילונית", שגורם לירידה בערכי היהדות . ערביי ישע, ובכלל ערביי ארץ ישראל באשר הם, כל כמה זמן מגבירים את השנאה והשחצנות שלהם נגד היהודים טובי הלב שתמיד חושקים בדו קיום ובשלום המיוחל. איפה נשמע שבבמדינה ריבונית אזרחיה לא מניפים דגל או לא מתגייסים לצבא? איפה נשמע שבמדינה ריבונית חברי כנסת יחרפו ויגדפו את המדינה שהם חיים בה (החכ"ים הערבים) ??? רק פה בישראל הסלחנות היא פרי הביאושים של חשיבה קלוקלת נרפסת... אבל אצל היהודים יש מצווה לקרוא לשלום לפני שעורכים מלחמה, וכך עשתה מדינת ישראל חזור ונשנה משך כל השנים. בני דודנו הערבים מאז ומעולם היו עם ממזר וכנגד רדיפת השלום הבלתי מבוקרת (עד גועל לפעמים), השכילו הערבים בהתמדתם לחדש מלחמתם נגדנו בכל הדרכים ובכל הסוגים - מלחמה קרה ומלחמה חמה, מלחמה קונבנציונאלית ובלתי קונבנציונאלית, מלחמה כלכלית ולוחמה פסיכולוגית ,גם בתחום הפשיעה ועוד. מה אתם חושבים הושיטו לנו הערבים כשידינו מושטת לשלום ??? הם השיבו רק בשטנה ושנאה תהומית אך ורק מכיוון שהם יודעים "שאין מלך בישראל" "והאיש הישר בעיניו יעשה". תזכרו את הפוסט הזה שלי ... אנחנו עוד נצטער על אי עמידתנו בגבורה מול חורשי רעתינו בטוח יהיו כאלו שיענו לי בהתלהמות,אבל ממש לא מזיז לי. לא רק סוגיית מזונות הילדים או בליינד דייטים וזיונים יש בישראל. לא רק סוגיית העוני והעגונות חייב להיות על סדר היום הציבורי.... בראש ובראשונה עלינו לזכור מדינת ישראל היא הבית של היהודים וירושלים היא בירתנו הנצחית "התקווה" זה ההמנון היחידי שלנו.

respecta1

New member
הבעיה לא בציוני חילוני

תראה יחידות קרביות תדבר קצת עם האנשים..95 אחוז מה פשוט מלח הארץ ציונים וכו'..ורובם לא דתיים..למרות שיש כמות לא קטנה מהנוער הדתי ציוני אבל עדיין רובם לא דתי ואם אתה רוצה להפנות האשמות למישהו תאשים את החרדים 11 אחוז מהאנשים לא מתגייסים בגללדתם דתם ואמונתם (שכחתי את השם המדויק) ורובם ככולם חרדים והאמת לא מאשים אותם הממשלה אשמה בזה שלא מחייבים אותם. ואגב יש התפתחות עוד יותר יפה בדור הצעיר יותר 14-17 דור ציוני שדבר עם נערים בגילאי 17 איזה 80 אחוז מהם עם דעות ציוניות חזקות

אני מציע לערבים להפסיק לחתור תחת הדמוקרטיה

הבתחיל לשנס מותניים וגם להצטרף לעשייה וזה אומר גם לעשות שירות לאומי. להפסיק להתבכיין שרע להם כי למעשה לערביי ישראל טוב יותר מהיהודים כי הם לא מיישרים קו עם ממשלות ישראל וחוקיה. ערבי בן 18 עד גיל 21-22 עושה הון תועפות בעוד מקבילו היהודי משרת 3 שנים בצבע(למעט המשתמטים והחרדים). להפסיק להסית נגד השירות הלאומי ולהתחיל להפנים שמדינת ישראל זה עובדה קיימת. בהצלחה לכולם.

THE WIZARD 55

New member
אהבתי את המשפט

"ערבי בן 18-22 עושה הון תועפות" נכון, מעבודה בתחנת דלק, מלצרות, ושטיפת כלים עושים הרבה כסף..

למעלה