יהודים משחים משחיים וציונות

יהודים משחים משחיים וציונות

משהו שמע האם הרצל היה יהודי משיחי ? נתן רוטשילד ועוד כמה רוטשילדים שאחריו היו משחיים? ידוע נפתלי אימבר כתב בבטאונים משחיים בערוב ימיו - האם גם הוא היה יהודי משיחי?

אם קוראים בוויקפדייה

על הרצל, ודברים שאני יודע מכתבות שונות שקראתי, בנו של הרצל, היה מאמין, לפחות תקופה מסויימת בחייו. בכל מקרה העוזר של הרצל, ויליאם הכלר שפתח עבור הרצל המון דלתות היה מאמין בישוע. נתן רוטשילד היה בבונים החופשיים, שהם כת מלאה בסודות שבראש הפרמידה שלה עומד לא אחר מאשר לוציפר. ונפתלי אימבר כנראה פשוט חיפש את עצמו בכל מיני דברים. אבל לך תדע.. .

המשחים חיים בארץ ישראל כאנוסים

בניו של הרצל התנצרו התנצרות מלאה וגלויה לכן הייתה בעיה להעלות את עצמותיהם. להרצל כניראה כדיפלומט ופוליטקאי הייתה בעייה לחשוף את אמונתו. גם כיום היהודים המשחים חיים בארץ ישראל כאנוסים.

ממש לא!

היהודים המשיחיים חיים בארץ כחופשיים, הם הגיעו לאמונה מתוך התגלות וחופש בחירה, אף אחד חס ושלום לא הכריח אף אדם להאמין בישוע. למעשה אם מישהו יבוא אליי ויספר לי שהוא מאמין בישוע ובעדותו הוא יספר שהסיבה לאמונתו היא שמישהו הכריח אותו. אני לא אוכל לראות בו אח מאמין, ואבהיר לאותו אדם שרק מתוך רצונו הוא, הוא יוכל לבוא אל האמונה בישוע המשיח.

כוונתי כאנוסי-ספרד

ממש לא הבנת אותי כוונתי כאנוסי-ספרד שהסתירו את אמונתם. (ולא כפי שהבנת שמשהו אנס אותם להיות משיחים)

למעלה