יהודים משיחיים, האמנם?

eranb2

New member
יהודים משיחיים, האמנם?

זוגות שקוראים לעצמם יהודים משיחיים, ואני מדגיש "יהודים - משיחיים" קודם יהודים ורק לאחר מכן משיחיים. הבסיס הוא יהדות נכון? זוגות משיחיים שמתחתנים, לא רב יהודי מחתן אותם אלא רועה הקהילה שלהם. האם חתונה כזאת היא חתונה יהודית? לא. ------------------------- למה בכלל אתם קוראים לעצמכם יהודים משיחיים ולא משיחיים וזהו? אתם לא יכולים גם לקרוא לעצמכם יהודים וגם להתחתן עם רועה קהילה. זוהי צביעות. לפי התורה היהודית אלו לא נישואים כשרים.

מי אתה שתקבע שלא?

בוודאי שכן. החתונה שלי הייתה מאד יהודית שורשית, בלי שיהיה רב. למה אני צריך את הרבנות? הבסיס הוא יהדות, לא יהדות רבנית, שהיא מלאה בגזל, שקר, גניבה וניאוף. מה זאת אומרת קודם יהודים ואחר-כך משיחיים? היהודים הרבנים הם קודם יהודים ואחר כך רבניים?

מעניין מהיכן אתה שואב את החוצפה הזאת,

לכתוב בהכללה "... יהדות רבנית, שהיא מלאה בגזל, שקר, גניבה וניאוף." בושה וכלימה !!! בגלל הכבוד הרב שאני רוחש למנהלת הפורום ולידידי הותיקים כאן, אני נמנע מלהתבטא כלפיך באופן הראוי לך. כדאי שתתבייש על כתיבה של הכללות, מהסוג שאמרו וכתבו הגרועים שבאנטישמים בכל הדורות. למי שלא יודע, "היהדות הרבנית" היא שם כולל לכל הקהילות היהודיות האורתודוכסיות, בשונה מהיהדות הרפורמית, הקראים והשומרונים.

מנסיון אישי

אין ליהדות הרבנית כלום. נחושת הומה ומצלתיים רועשים. מה לעשות שבתלמוד כתובים שקרים ומהסוג הגרוע ביותר, מה לעשות שהיהדות הרבנית נואפת בה' ועובדת את עצמה, גונבת את התובנות שבברית החדשה, וגוזלת מהעם את הישועה? לי כיהודי, יש את הזכות לכתוב את הדברים הללו, זאת ביקורת פנימית נוקבת. והגיע הזמן שהעם שלנו יתעורר מהתרדמה שהיהדות הרבנית הפילה עלינו.

כפי שאמרתי קודם,

רק בשל ההערכה הרבה שיש לי למנהלת הפורום ולידידים יקרים כמו ליון, אור וסולטי לא ארד למקום שאתה מנסה להוביל. חוצפה מצידך להגדיר את דברי ההבל שלך כ"ביקרות פנימית נוקבת", אין היא נוקבת, היא אולי מנקבת, והיא מנקבת חור בבלון היוהרה וההשמצות שאתה מנסה להפריח. היהדות עמדה בפני מלעיזים מסוגך ויכלה להם, וגם דברי ההבל שלך יעברו הלאה מבליע שיותירו חותם. תוכל לכתוב ולהשמיץ ככל העולה על רוחך, אני לא אתייחס שוב לדבריך שאינם רואיים להתייחסות.

מצטער../images/Emo201.gif

אך הדברים שכתבתי הם אמת. לא הייתה פה השמצה, בניגוד לכל ה'יהודים הטהורים' שנכנסים לפה ומשמיצים ללא הרף את האמונה המשיחית. והאמירות הכעוסות שלך אף הן יהירות למדי. ושוב כיהודי, שאוהב את העם שלו, על כל גווניו וזרמיו, ובטח שלא מקבל כל גישה אנטישמית או יציאה כלשהי כנגד העם היהודי, אני כן יכול לכתוב את הדברים שכתבתי.

lion 7

New member
תזכרת למי שינהל כאן !

שרשורים מסוג זה לא מטרתם דיון אלא השמצה , ולא מעונים לעשות מלחמה דתית כאן .. או לא להגיב או לבקש ולמחוק , ויפה שעה אחת כזאת .

למעלה