יהודית בברקה,
.

0mroosh

New member
יהודית בברקה, ../images/Emo99.gif.

אני (מיס דייזי) והנהג המסוקס שלי (ניר המנהלת היקרה) הגענו לברקה ותפסנו מקום על יד המוזג, או בשמו המקצועי-ברמן. נגה מצטרפת אלינו, יהודית עולה, המון תלתלים לא מסודרים וחיוכים מקסימים. אחד הערבים היותר מוצלחים שהיו לי בתקופה האחרונה, יהודית יודעת להפנט את הקהל והקהל יודע לספק את גחמותיה וללוות אותה בקולי קולות [המתולתלת אפילו הסיחה את דעתי מתאווה בלתי פוסקת לשזיף, היות ואנו לא בעונה ומשגרת היום יום המתסכלת, מרעייתי, 12 ילדי והאנטילופה החביבה שלנו]. "הילדה הכי יפה בגן" הוזנח בהדרן, אם כי בהצצה בפלייליסט הוחלף ב"סליחות" (שיקול הגון, לאה גולדברג הייתה תולשת תלתליה במידה והוא היה נעלם מהפלייליסט) וזכינו ל"האביב הזה", שיר מהאלבום הקרב ובא, יהודית עם אקוסטית, אלוהית. יהודית תמיד מגדירה מחדש את המושג "אופוריה". היה נהדר, יש לי שם לכל ריס וציפורן, פלייליסט ותמונות (מעט תמונות?
) אצל ניר. המשך שבוע נהדר, בתקווה להגיע לדורות שבוע הבא, עומר.

"בוא נעבור בדרך המשי..." - ההופעה!

אז לאחר מעט שעות שינה, זמן ניקוי וצביעה של הסדנת אמנות והפנמה של הערב העוצר נשימה שעבר עלי אתמול - התיישבתי לכתוב לכם קצת על ההופעה של יהודית אתמול, בבאר-שבע. לאחר שאספתי את עומר מביתו והגענו אל מועדון הבארקה, נכנסו והתיישבנו ליד הבר. מוזיקה טובה ברקע ונגה מצטרפת אלינו. לאחר איחור לא גדול בכלל, יהודית ושאר חברי הלהקה עולים לבמה, כבר בשלב הזה רוב הקהל על הרגליים. מועדון מלא (ולא רק בעשן סיגריות..), הרבה אנרגיות והקול של יהודית שפשוט מאחד את כל הקהל. בין הנגינה המקסימה שלה, התזוזה על הבמה, הדינמיקה עם הקהל וההרמוניה המדהימה שנוצרת כשהיא פותחת את הקול בליווי גיטרה בלבד או כל הלהקה. החיוך הכובש שלה, השיער שהפך כבר סמל. הבגדים הפשוטים והעובדה שהיא מחוברת לקהל שלה, קשובה ונותנת את כולה ואפילו יותר מזה. דרך הקול שלה היא פשוט מעבירה את כל הרגשות, צמרמורות וחיוך.. פשוט אי אפשר שלא להתאהב וכל פעם מחדש! והפלייליסט (כפי שכתוב, איני זוכרת אם שינו את הסדר ושות'): בך לא נוגע מילה טובה דרך המשי באהבתנו לקחת איזו מין ילדה רעידת אדמה חורשות הירוק בלילות הסתיו פיטר - היא אוהבת פני מלאך שבתות לא טוב היות געגוע ארבע הכל בסדר רחבת הריקודים באה מאהבה --- פני יתומים מישהו ארץ טרופית+ריו (אני די בטוחה שהיו עוד 2-3 שירים..) -- עומר, תודה שהיית איתי שם

hilali1

New member
את רעידת אדמה ופני מלאך היא כבר

מזמן לא עושה. מה עם האיש ההוא
והשיר החדש

0mroosh

New member
היא עשתה את "האיש ההוא"

ואת החדש, כמו שאמרתי מעלה.

0mroosh

New member
היא עשתה את-

"את עושה אותי אמא" ובסוף את-"שיר ללא שם", "סליחות" והשיר החדש.

PianoGirl20

New member
וואו....נשמע שהיה מאוד כיף..

בסוף אני הולכת להופעה שלה מחר... איך אני כבר רוצה לראות אותה ולשמוע אותה שוב...היא כזאת מדהימה! בכל מקרה, אני אתן עידכונים.

למעלה