יהודית בזאפה והעם המבולבל...

יהודית בזאפה והעם המבולבל...

טוב, לאחר אירוע נחמד עם המשפחה הלא ממש קרובה שלי (וגם בלי קרבת דם מסויימת, אבל ניחא), יצאתי לכיוון מועדון הזאפה מרמת השרון... הדרך הייתה מייגעת ומבלבלת (לא להסתמך על ואללה! מפות) אבל בסופו של דבר הגענו למועדון, בשעה מאוד מאוחרת, ומקומות, איך לומר, לא נשארו לנו. לא נורא, עמדנו כל ההופעה בערך 5 מטר מהבמה, (למי שמכיר את הזאפה, בין הבאר הקדמי לשולחנות, איפה שיש רחבת עץ כזאת), אבל זה היה שווה את זה, למרות שבהדרן השני כבר חצי התיישבתי, מרוב הכאבים ברגליים, והמחשבה על 100 הקילומטרים המצפים לי בנהיגה לא ממש הרגיעה אותי. אז ככה, פלייליסט. רגילה לגמרי. כמעט.... לגמרי. זה הלך ככה בערך. קודם כל אני אכתוב את הפלייליסט, אח"כ אני אסביר. בך לא נוגע מילה טובה דרך המשי באהבתנו לקחת את ידי בידך איזו מין ילדה עיר קטנה (יכול להיות עיר זרה, ולא שמעתי טוב) תמונה האיש ההוא צא מזה שבתות וחגים לא טוב היות האדם לבדו געגוע ארבע לפנות בוקר רחבת הריקודים באה מאהבה מדכא מדכא מדכא שלא היה את "עכשיו הכל בסדר" (יודית חזרה לסורה, והעלימה את השיר הזה.. ככה זה כשאני באה להופעות. מלבד ההופעה לפני שלושה שבועות, ע"ע 1.12.2006) אבל מה כן? עיר קטנה/עיר זרה, (מה שלא יהיה) זהו שיר חדש, חדש חדיש ומחודש, מהדיסק החדש, שכך גם קוראים לו. באו לצלם את יודית עם השיר הזה, ככה שישבו לידנו גם צלם סטילס (שלא היה נחמד כששאלתי אותו בשביל מה התמונות) וגם צלם וידאו, שניהם מההפקה. קודם כל, אני מאודדדד אהבתי את השיר. שיר מקסים לדעתי, לא ממש זוכרת איך הוא הלך או מה המילים, או המנגינה, אבל בעקבות זה שיהלי סובול כתב (והלחין גם ככל הנראה), השיר מאוד בסגנון מוניקה סקס. משהו כמו "גשם חזק" פוגש את "סאן חוזה". שיר קליט, חמוד ומשעשע, אולי לא ממש, אבל זה מה שאני חושבת על מוניקה סקס בד"כ. מצטערת מאוד מאוד על כך שאין תמונות, הייתה לי בעייה במצלמה, כלומר, לא הבאתי אותה איתי... ההדרן היה מורכב מהשירים הבאים שיר ללא שם הילדה הכי יפה בגן מישהו ארץ טרופית + בוא לריו בהדרן השני אני צעקתי ודי ציוויתי (פעמיים אפילו) לשמוע את האביב הזה (למרות שאר הבקשות, שכללו את נעמיד פני יתומים והלוואי (?!)) אז שמענו את האביב הזה, ולאחר מכן את סליחות... וכך יהודית נפרדה מאיתנו. לצערי הרב, התביישתי קצת לגשת אל יהודית אחרי ההופעה, אז אני מצטערת שלא מסרתי לה כלום מהפורום
אבל יש תוכנית חלופית.. שכשהיא תצא לפועל אני אספר עליה. עכשיו, בקשר להופעה.... הכל היה פשוט.... איך לומר? מושלם. באמת. בלי פאשלות, בלי שום דבר, למרות קצת צחוקים פה ושם, וב"תמונה" יהודית שכחה איזושהי שורה, אבל באמת. אפילו למרות החיסרון של "עכשיו הכל בסדר", הכל היה מושלם, וזה לא הרגיש חסר. עוד דבר. איך אומרים? כל יום לומדים משהו חדש? אז יהודית כנראה למדה כמה צעדי ריקוד חדשים, והשוויצה בהם לקהל הנרגש, כשב"באה מאהבה" היא שילבה גם משהו שנראה כמו הליכת ירח. הקהל היה מורכב מאנשים מבוגרים בעיקר... משהו כמו 80%, אבל לא נורא. יהודית מאוד הצחיקה אותנו בהופעה. מאוד השתעשענו ממנה כשהיא סיפרה לנו בהתלהבות שמצלמים אותה לטלוויזיה, ובהדרן השני עם כל הבקשות היא אמרה ש"העם מבולבל" בצורה כזאת שהפילה אותנו על הרצפה. ד"א - חשוב מאוד!!! הופעה בקמלוט בשבת בעוד שבועיים, למי שמעוניין, 6.1, מוצאי שבת, בקמלוט הרצליה. כמובן שאני אוסיף את זה מחר ללוח ההופעות שלנו. פתיחת דלתות בשמונה וחצי, תחילת מופע סביר להניח שב22:00. יהודית באמת הייתה מקסימה היום, ומסרו לי שלאחר ההופעה היא גם התראיינה לאיזה משהו, אין לי שמץ. נקווה שבקרוב נשמע על זה... ואינשאללה שייצא כבר השיר הזה לרדיו כי הוא פשוט מהמם!!! יאללה יקיריי, שיהיה לכם לילה טוב או בוקר טוב ושבת נפלאה.

zoharrr1

New member
ההופעה

ההופעה הייתה מדהימה.... השיר החדש יפהפה - "עיר זרה" (או עיר קטנה?) - (יוצא בשבוע הבא לרדיו!!!) עדי הרצבי הבסיסט - קיבל מקרפופון וקצת שר, בעיקר בשיר החדש, אבל נראה שגם בשירים האחרים הוא מתבייש אבל רוצה לשיר.. אולי בפעם הבאה הוא ממש ישיר..? ההופעה הייתה מדהימה, לא הרגשתי בחסר "עכשיו הכל בסדר". ובכלל, לא הייתה לי שום תלונה, דבר שמאוד נדיר אצלי. היה באמת מושלם. נתראה בקמלוט....

YA2007

New member
איזה כיף לכם ../images/Emo13.gif

ששמעתם את "עיר זרה"... מיכל- אל תשכחי לעדכן מה קורה עם מה שאת מתכננת, ו...תודיעו בפורום בשנייה שמשמיעים את השיר ברדיו

hilali1

New member
ויש גם הופעה בזאפה ב-27.1

אולי לשם אני כן אלך.. שמחה שנהנית

לגבי התוכנית החלופית!

חלקכם הנכבד כבר קיבל מסרים בנושא, מלבד hilali1 ואושRתי שYA2007 אמר לי שהוא ידבר איתן. אז אני מחכה לתשובות. שבוע טוב!

למעלה