יהודית הייתה אתמול בלילה בערוץ 33

gilishai

New member
יהודית הייתה אתמול בלילה בערוץ 33

הופעה שלמה חבל על הזמן , ישן ישן וטוב כמו שהיא יודעת, ואני הייתי אז בהופעה הזאת לפני 15 שנה לפחות

יההה... היית בהופעה הזאת?

מאיזה שנה היא? 91? שמע ישראל עליתי אז לכיתה א'. מי שלא יודע ולא שמע, יש בכל לילה בערוץ 33, החל מחצות ומשהו, נדודי שירה... קודם כל, יהודית מופיעה שם הרבה, בהמון הופעות... דבר שני, זו הופעה מדהימה, כל מי שלא ראה - חובה. הופעה מדהימה של שעה ומשהו, גם נגנים מדהימים (בעיקר הבסיסט, צוף פילוסוף, שגם היה בעבר קרוב משפחה שלי, והוא מדהים) שווה להסתכל, כי אני יודעת שרוב הזמן כתוב בהוט בפירוט מי מופיע שם. בקיצור שווה.
וד"א - גם ראיתי את זה, ותודה איכשהו לאלוהים שעשה לי אחלה סיום גם ליומולדת.

gilishai

New member
האמת שאני הייתי בת 24

אני הכרתי את יהודית רביץ כשהייתי בת 12, ראינו הופעה של הכבש השישה עשר בקיבוץ כזה ואז פשוט נדלקתי והתחלתי לבדוק כל מידע שיש עליה, כתבות, עיתונים רדיו מה שהיה אז, אינטרנט לא היה. היום אני בת ארבעים הולכת להרבה הופעות שלה, אבל לא כמו פעם שהייתי בכל הופעה בקיבוצים בתל אביב ובכל מקום אפשרי, אבל מתדלקת 3 פעמים בשנה ביהודית - חייבת היא תמיד מספר אחד בשבילי. דרכה למדתי להכיר מוסיקה ישראלית לעומק ולאהוב את מתי כספי שלום חנוך וכל הגברדייה ההיא. פעם יהודית ראתה אותי בבריכה ואמרה לי את מוכרת לי, אז תביני איזה מעריצה משוגעת הייתי. מאז הכבש השישה עשר הייתי בכל הופעה שלה כולל ההופעה עם יוני רכטר, ההופעה של באה מאהבה בצמח, ההופעה הכי הכי שווה שהייתה אז.|סלינק||סלינק||סלינק||סלינק|

PianoGirl20

New member
ייההה....איזה כיף לך!..

את לא מבינה, החלום שלי הוא לגדול בשנות ה-70!...באמת!.. תמיד אני חושבת לעצמי שאני פשוט חיה בעשור הלא נכון.. נראה לי שאז הכל היה הרבה יותר טוב, בעיקר המוזיקה.. אני ממש מקנאת בך שהיית אז בכל ההופעות הראשונות שלה, בפסטיבל צמח, בהופעה עם יוני רכטר (שלצערי ראיתי אותה רק בערוץ 33 והייתי מתה להיות שם לייב..).. ממש כיף לך שצברת את כל החוויות האלה..

gilishai

New member
גם אני רוצה לחיות בדור הקודם

כנראה זה ככה אצל כולנו תמיד חושבים שהישן יותר טוב.... אבל האמת שמבחינת מוסיקה היו אז הגדולים כמו יהודית שלום מתי גרוניך ועוד... והם באמת עשו מוסיקה והופעות מצויינות איפלו בנזין בפארק הירקון. אבל גם עכשיו יש מוסקאים חדשים מעולים כמו קרן פלס, תמיר חיטמן, איתי פרל ששמעתי אותו היום לראשונה ובטח יש עוד המון, מן התחדשות של יוצרים ונגנים מעולים שכבר מופיעים עם ריטה, רמי יהודית וכו'. הכל מתחיל להתחבר

gilishai

New member
ההופעה הזאת הייתה "שם"

זה הייתה הופעה מתקליט שהוציאה שקראו לו "שם" יש שם כמה שירים יפים כמו ליבי אם אני לא טועה (כבר זקנה). אני כל כך שמחה לראות ילדים צעירים באים להופעה שלה וגם קהל מבוגר זה מחממם את הלב לדעת שהמוסיקה שלך חילחלה גם לדור הצעיר. אז מה יש לה שירים חדשים??????? אם ככה אלך להופעה הקרובה בקמלוט או בעצם מעדיפה בזאפה.

מה זאת אומרת חלחלה לדור הצעיר?!

אני גדלתי עליה. תודה לאמא שלי על שהשמיעה לי כשהייתי בת 8 את "סליחות". ככה בעצם התאהבתי. ואז כששמעתי את "באהבתנו" בגיל קצת יותר מאוחר, הבנתי שזה כבר לא בשליטתי. עד היום זה השיר האהוב עליי. ואם תבואי לאחת מההופעות צרי קשר!

gilishai

New member
אני באה הרבה להופעות שלה

היום דיברתי עם מיקי הנגן של קרן פלס היה בהופעה של איתי פרל וגם קרן הופיע שם קצת והוא סיפר לי כי הוא מנגן עם יהודית רביץ כי כנגן מחליף הבטחתי לו לשאגיע לראות אותה בקמלות אעדכן אותך על התאריך , שמתי לב שאת בפורום של קרן פלס גם ........ שיהיה אחלה שבוע ומוסיקה טובה, אני שמחה לשמוע שגדלת על המוסיקה הזאת, אני גילדתי ככה את אחי הצעיר שהיום בין 24 וגם הוא מאוד אוהב....

האמת שלא...

אני לא בפורום קרן פלס... אני דיי מתנגדת לאומנים "גלגל"ציים". ובקשר לקמלוט, אני לא יודעת עדיין אם אני באה... כרגע אין לי עם מי לבוא... ולא בא לי להיות לבד חח

gilishai

New member
תבואי יהיה כיף שם

כשבאים ליהודית רביץ לא צריך אף אחד יש אותה , הבטחתי למיקי ורשאי לבוא להופעה לראות איך הוא מנגן עם יהודית, וחוץ מזה אמרת שאת רוצה לפגוש אותי אז כנראה שאני אהיה שם ב 29.7 , במקור תכננתי להיות בזאפה אבל אני רוצה לשמוע את מיקי מנגן עם יהודית, לגבי קרן פלס היא ממש יוצרת מופלאה , למדתי להכיר אותה ותאמיני לי היא היוצרת הבאה לדור הזה ולדורות הבאים.

למעלה