יהודית קיבלה אלבום זהב

bזוהר

New member
איזה יופי!איזה חמודה רונה!

היא נראתה ממש טוב בוידיאו.. היא מקבלת על זה כסף? איזה מפגרת סיוון שביט:/

bזוהר

New member
הכוונה מקבלת כסף

לא באופן כללי על זה שהיא כתבה את השיר....אלא לכבוד המאורע עצמו של אלבום זהב במילים אחרות-כמות המכירות משנה לכמה כסף רונה מקבלת?

מיץ פזי

New member
היא באמת נראתה ממש טוב ../images/Emo13.gif

לא ידעתי שהיא כתבה לה לאלבום הזה בכלל.. מוכשרת ...

TziMHoNoa

New member
היי! סיון שביט לא מפגרת!

הייתי עכשיו בהופעה שלה והיא מלכה

bזוהר

New member
סורי.. צודקת

סתם היה נראה לי טיפלה חסר תאקט מה שהיא אמרה אבל האמת שהגזמתי:)

TziMHoNoa

New member
יכול להיות שזה לא היה המקום לומר את זה..

אבל אני דיי מסכימה איתה... :)

bזוהר

New member
גם אני מסכימה איתה

כתבתי את זה רק בגלל שזה לא המקום לומר את זה כי היא אמרה שהדבר היחיד שחשוב זה לכתוב וליצור ויהודית עד כמה שאני יודעת לא כתבה באלבום הזה

SheIIy

New member
אבל יהודית כן כותבת ומלחינה

ובאלבום הזה היא הלחינה את 'הפנים שבפנים' שרונה כתבה לה ואולי עוד כמה שירים.. ואולי לא, אבל אני בטוחה שסיון שביט לא התכוונה אליה כשהיא אמרה את מה שאמרה.

bזוהר

New member
מזתומרת לא התכוונה אליה?

היא פשוט אמרה, באירוע שבו יהודית קיבלה אלבום זהב, שזה ממש לא חשוב והרבה יותר חשוב ליצור ולכתוב. עד כמה שאני ידעתי יהודית לא כותבת-אולי אני טועה.. בעיניי זה חסר תאקט איך שלא מסתכלים על זה, אבל שיהיה

misheani

New member
זה לא מה שהיא התכוונה

היא לא אמרה בקטע שיהודית לא כותבת (יהודית הלחינה את רוב השירים באלבום הזה, והלחינה ה-מ-ו-ן שירים מדהימים באלבומים קודמים)- היא רק אמרה, שמה שחשוב זה לא ההתעסקות בכמה אלבומים מישהו מוכר, אלא המוזיקה עצמה. ליצור ולכתוב למען המוסיקה. היא נתנה את כל הכבוד ליהודית, ורק אמרה מה דעתה על ההתעסקות במכירות.

misheani

New member
לא הייתי אומרת שסיוון שביט לא מפרגנת.

היא דיברה בכנות ואמרה דברי טעם, מבלי להפחית מהכבוד שהיא חשה ליהודית. וחוץ מזה, צריך לזכור ששאלו אותה דבר ספציפי- על העלמותו של מדיום הדיסקים, והיא ענתה בהתאם. בכל אופן, רונה יצאה אחלה.

למעלה