יהודית רביץ ובטי !!!

יהודית רביץ ובטי !!!

יצא לי להיות עם חברה שלי בהופעה של יהודית רביץ בזאפה ואני חייב לציין שיכול להיות נורא מענין שילוב בין השניים אפילו דיסק משותף ואםילו הופעה משותפת שתיהן גם כותבות וגם מלחינות הרבה שירים ולשתיהן חלק לא מבוטל מהשירים מדבר על החיין האישיים שלהם שלעיתים לא היו קלים אז מה דעתכם ??? כדאי או לא ? ואם כן אולי כדאי שהיחצנים של השתיים יתחילו לעבוד על זה ?

ADVAM4

New member
../images/Emo13.gifזה יכולה להיות פשוט....מעולה!!!!

בהתחלה שקראתי את ההודעה חשבתי שהן כבר מופיעות משהו.. ביחד.. זה יכול להיות מעניין מאוד.. יש בהן הרבה משותף... אבל הרבה דברים שונים.. וזה הכי יפה... :) נקווה שיהיה משהו.. נ.ב פורסמו ההופעות של כפר המוזיקה... ): ואני מאוכזבת שאין הופעה של בטי.. או הופעות טובות... ): אכזבה

RTur

New member
מה שפורסם לא נכון..

מהסיבה הפשוטה שלמשל לעברי לידר לא יכולה להיות הופעה בניצנים ב-1/8 כי הוא מופיע בזאפה במופע פסנתר באותו היום.. הרשימה שמפורסמת בפורומים פה בתפוז זו רשימה שיקרית שמישהו החליט להתבדח ולהפיץ אותה.. רשימת ההופעות תפורסם בימים הקרובים באתר של קוקה קולה (מיי מיוזיק) וצפוי שלא תהיה הופעה של בטי.. אין לה מה לחדש כרגע (נכון שיש כבר שירים לדיסק הבא אבל שום דבר עוד לא יצא).. השנה יופיעו בטח כל האיות והפלסיות...

ADVAM4

New member
אני לא מדברת על מה שפרסמו בפורומים

בתפוז... יש קומונה של כפר המוזיקה... שיש שם כמה עובדים של קוקקולה.. והם פרסמו:) עברי מופיע ב 7.8 או ה 6.8 לא ממש זוכרת....הוא ביום הראשון של המופעים.. אממ... הוא מופיע עם ארקדי דוכין!

אני אישית מאמין ש...

גם מפיקים מוזיקליים ואמרגנים גולשים בפורומים ואולי מישהו מהם ייזום מהלך כזה

RTur

New member
מה?

אי אפשר להכריח אותן לשתף פעולה.. שיתוף פעולה בין בטי ליהודית רביץ יקרה רק אם שתיהן ירצו בזה.. שום מפיקים ואמרגנים לא קשורים פה..

אולי גולשים, אבל תראה...

מפיק מוזקלי, מנהל אישי/מוזיקלי, או כל אדם שקשור באופן מקצועי לאמן מסויים, אני חושבת שהוא לא יעשה כלום אם הוא יראה כמה הודעות של "וואו, חשבתי על זה ובטי ויהודית זה יכול להיות שילוב מדהים. מה דעתכם?! אני בעד" ופתאום יגיד "היי, הוא כתב את זה, הם הסכימו איתו- בוא נלך על זה", אם רוצים ללכת על זה צריך ללכת קצת יותר רחוק מאיזשהו פורום מסכן בתפוז או בכל אתר אחר. צריך לעשות את זה מסודר יותר. לא חושבת שכמה הודעות בכמה פורומים יוכלו לגרום לביצוע הרעיון הזה. <שהוא, אגב, מעולה לדעתי ואני אוהבת מאד. פשוט שכחתי להגיד את זה
>

ADVAM4

New member
../images/Emo67.gif את קוראת לפורום שלנו מסכן?!!

[= הפורום שלנו חמוד.. אממ אני חושבת שבטי קצת עסוקה עכשיו בכתיבה וביצירה של האלבום הבא.. אני לא חושבת שיש לה זמן לזה.. ): אין לה זמן אפילו להופעות!

RTur

New member
יכול להיות שיתוף פעולה מאוד מעניין

אני אוהב את שתיהן ושיתוף פעולה בהחלט יכול לצאת מעניין ומה שבטוח שזה יהיה טוב..

למעלה