יהודי לא מגרש יהודי, ולרצוח מותר?!

Lil xxx

New member
יהודי לא מגרש יהודי, ולרצוח מותר?!

10 שנים לרצח רבין ואני פשוט לא מבינה, אני חיילת גאה לשרת את המדינה בכבוד כי את ישראל אני אוהבת, אבל לא מבינה כמה דברים, איך אחריי 10 שנים לא השכלנו להבין כמה האסון הזה הרס את המדינה? איך אנחנו יכולים עוד להמשיך להיות ככה? מה זו השינאה הזו? למה??? אני פשוט השנה ראיתי את השינאה שלכם כלפיי החיילים הקרביים, המג"בניקים, וכל האנשים שלנו, צה"ל! אנחנו מגנים עלייכם! אנחנו אלו שמשרתים לכם את המדינה ואתם כתבתם "יהודי לא מגרש יהודי"?! אז תענו לי- לרצוח מותר? איך זה שיהודי רצח במדינת ישראל יהודי? איזה סבל זה? כל תהליך השלום הלך, הכל!!! ועכשיו הוא רוצה משפט חוזר... איזה נורא זה, אני מזועזעת, בפרוש! היו צריכים להרוג את יגאל עמיר במקום, ולא היינו עכשיו חושבים אם לשחרר אותו או לא... אני פשוט לא מבינה, כמה כאב זה, רבין היה איש יקר, היינו מתקדמים לשלום! ומאז הרצח המצב התחרבן. אז אוליי תגידו שזה באמת נכתב בתנ"ך "יהודי רוצח יהודי" הריי אתם קוראים לעצמכם "צדיקים!"? אתם פשוט חוצפה למדינה! הריי כתוב בתנ"ך לא תרצח! פשוט נחרדתי ליראות "יהודי לא מגרש יהודי" פשוט זוועה... אחריי רצח כזה הייתי אומרת תודה ולא אומרת אותי לא מגרשים... פשוט אומרת את רבין יגאל עמיר לא היה צריך לרצוח! והכל היה אחרת... 10 שנים אחריי הרצח והכאב אינו הולך והכעס פשוט גודל... אמן וימות יגאל... כי אף אחד לא סולח ולא שוכח!!! והכאב לא עוזב...

חומד, כנסי..../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

שמעי, לא יודעת מה איתך, אבל אני לא רצחתי את רבין, בנאדם אחד בשם יגאל עמיר רצח אותו, לא אני, נכון יש לו כיפה, אבל הוא זה לא אני, אז מה החוצפה שלך להכליל ציבור שלם תחת הכותרת "רוצח"?? תתביישי לך. את בכלל לא מכירה אותנו. (אז אל תדברי על החסרונות וכו' שלנו, תסתכלי קודם על עצמך). וכן- יהודי לא צריך לגרש יהודי, זה שהוא עשה את זה זה כבר סיפור אחר.. מה אאחל לך? שתדעי להבחין בין בני אדם... כלטוב.

לא שירשרת נכון.../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

איך משרשרים נכון?
ע"י הוספת תגובה להודעה אליה את רוצה להגיב..(ולא לתגובה שלה..)

חחח...סמכי עלייי אני כבר חורשת פה..

חופשיי חודשי, קראתי את ההודעה שלך והקטע שח ההכללה כל כך דיבר אליי וכל כך רציתי להגיב, אז מיהרתי וטעיתי...תודה בכל זאת על ההסבר=). המשל יום מצויין

רק כמה תיקונים:

שימי לב: בתגובה זו אני יוצא מנקודת הנחה שכשכתבת "אנחנו" (גוף ראשון) התכוונת לחיילים, שוטרים, חילונים, לא-מתנחלים שתמכו בהתנתקות. וכאשר כתבת "אתם" (גוף שני) התכוונת לדתיים, מתנחלים, לא משרתים בצבא ומתנגדים להתנתקות. א. "ראיתי את השינאה שלכם כלפיי החיילים הקרביים, המג"בניקים, וכל האנשים שלנו" = השנאה עליה את מדברת פשוט לא קיימת. זה יהיה קצת מגוחך מצידי לשנוא את עצמי... ב. "אנחנו מגנים עלייכם! אנחנו אלו שמשרתים לכם את המדינה" = "אתם" מגינים "עלינו"?! מי את בדיוק חושבת שאת? גם אני משרת בצבא, גם חברים שלי נהרגו תוך כדי הגנה על המולדת. ואגב, תזכורת קטנה: נכון לעכשיו, "אנחנו" ("המתנחלים") הם אלו שחוטפים את רוב האש, אז מי מגן על מי? ג. "אז תענו לי- לרצוח מותר?" = לא, אסור. זה כתוב בתורה יותר מפעם אחת. הייתי אומר לך את דעתי על יגאל אמיר בפרט ועל רוצחים בכלל, אבל שמעתי שיש פה קטינים והם לא צריכים לשמוע מילים כאלה... ד. "כל תהליך השלום הלך" = את זוכרת את הסכם אוסלו? (את שני ההסכמים?) אני זוכר, שכנים שלי נהרגו מאותם רובים שנתננו ל"משטרה הפלסטינית". היה אסור לצאת מהבתים אחרים החשכה, היינו חייבים לסוע בשיירות או ברכבים משוריינים. אז אל תספרי לי על הסכמי "שלום". ה. "נחרדתי ליראות "יהודי לא מגרש יהודי" פשוט זוועה" = מה ציפית שנעשה? נחגוג כי רוצים לפנות אותנו מהמקומות בהם גדלנו?! ו. "ומאז הרצח המצב התחרבן" = יש לי חדשות בשבילך: המצב היה מחורבן גם קודם... ז. "אחריי רצח כזה הייתי אומרת תודה" = על מה בדיוק אני אמור להגיד תודה?! אני לא בטוח שאני מבין אותך... -פסיכודוס-

Bronx Bomber

New member
אם היו נותנים לך הוראה לפתוח באש

על אלה שמסרבים להתפנות מה היית עושה?

מאוד רלוונטי. היו שם צלפים מוכנים

לפתוח באש במקרה של התנגדות לגירוש. רק הרבנים המשת"פים ממועצת ישו מנעו מהמפגינים להתנגד לגירוש.

FE PHANTOM

New member
מעניין שאתה אומר שהיו שם צלפים...

לא היו.אפחד לא כיוון רובה לאפחד. אם מישהו התנגד לפינוי הוציאו אותו בכוח. לא ירו בו. לטעון שהיו צלפים שעמדו לירות בבמישהתנגד זה כל כך אווילי שאני לא מאמינה שאני בכלל מגיבה. לירות במי שפותח באש- כן. לירות במי ש...מתנגד?! מי לא התנגד בגוש קטיף? לא ירו באפחד. אנחנו מדינה הרוסה, לא עולם שלישי.

לא היו שם צלפים.../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

ולא היה שם אחד שלא התנגד, כולנו יודעים שכולם שם התנגדו, הרי הם לא רצו את זה, וכל אחד בדרכו, מי שהתנגד בכוח - גם גורש בכוח. (בלי להעביר ביקורת..)

את היית שמה? שמעתי מאנשים שהיו

שמה שהצבא היה ערוך לפתוח באש על המפגינים אם לא היו מצליחים לגרש אותם בכוח. אם דברו בתקשורת על צלפים מי את להגיד שלא היו? עוד מעט תגידי גם את זה לא היה >>>>>>>>>>>>>>>>>>

כנס..../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

כן, הייתי שם, תתפלא.... נכון, התקשורת אמרה.. תראה, התקשורת אמרה הרבה דברים ו99% ממה שהיא אמרה לא היה נכון, אתה יכול להגיד שלא, אבל זה נכון. מי אני שאגיד שלא היו שם? אני זו אני, ואני מספיקה לעצמי. וכפי שאמרתי- גם אני הייתי שם, אבל לא צריך להגזים בסיפורים.. לא היו שם צלפים.

למעלה