יהודי לא...

lordsath

New member
יהודי לא...

חשבתי על עוד כמה סטיקרים וסיסמאות בשביל המתנחלים המסכנים מעזה ומשומרון. הנה כמה הצעות: יהודי לא יורק על יהודי יהודי לא מקלל יהודי יהודי לא זורק חומצה על יהודי יהודי לא זורק ביציים או צבע על יהודי יהודי לא משפיל יהודי יהודי לא מבצע "פולסא דה חרטא" על יהודי יהודי לא מזלזל בשואה יהודי לא משתמש בסמלי שואה כדי להצדיק מאבק יהודי לא מנסה לפוצץ בניינים של יהודי יהודי לא רוצח יהודי יהודי לא מסית יהודים לפגוע ביהודי/ים יהודי לא זורק ראש של חזיר כרות לתוך מסגד כדי להתסיס יהודי לא משתמש בילדים הקטנים שלו בתור "מגן אנושי" בפני חיילים ושוטרים יהודי לא מערב את אלוהים בהחלטות של הכנסת יהודי לא מתלונן אחרי שהצהיר שיסרב להתפנות ומקבל חדר קטן במלון מקווה שהסיסמאות הללו ישמשו חומר למחשבה בפני כמה מהיהודים ששכחו אולי שיהודים מפנים אותם ושהם עוברים לארץ הקודש ולא נשארים בפלסטין. כל ישראל חברים

תגובה..

אתה לא כל כך מקורי..
כבר כתבו משהו כזה היום.. אני אחסוך לך לדפדף.. הנה התגובה שלי: סבבה, יהודי לא יגרש יהודי - ואז גם יהודי אחר לא יירק, יקלל, יזרוק חומצה, ביצים או צבע, לא ישפיל.. בלה בלה.. על יהודי. אני נגד אלימות בעיקרון, ובמיוחד כלפי אחים - אך, אני מבינה את המניע של אלו שהתנהגו כך. אז שישבו בכלא? אני חושבת שהם מוכנים לכך.. לילה טוב!

יוטו

New member
אם אותך היו מפנים ככה - היית יורה

אש חיה על מי שהיה בא לפנות אותך .. המתבצרים , וכול מי שמנסה למנוע (כול אחד בדרכו שלו ) את חלוקת הארץ לערבים (אין כזה דבר כמובן פלסטינים ) הוא הציוני ביותר ! לצערי הרב איני נמנע מבין אלה שנכנסו לעזור למנוע את הגירוש בקטיף \ ועכשיו באזורי - חומש , בשל היותי בצה"ל . (צבא הגירוש לישראל ) ולגבי הביצה במתן ולנאי- חייב לומר - השב"כ חייב לאתר אותו - יהיה צלף מעולה בצבא..

למעלה