יהודי רוסיה! עזרו לאחיכם לגלות פרטים על הויטה שלו.

יהודי רוסיה! עזרו לאחיכם לגלות פרטים על הויטה שלו.

אז ככה התחדשתי לי בויטה, אבל כל המפרט שלה ברוסית ועוד לא התחלתי לשחק או משהו ואני רוצה לדעת אם זה OLED זה נראה לי הדגם הנכון
אבל שוב הכול ברוסית שם הדגם הוא PCH 1108 עכשיו אני לא עיוור אין מצב שאני אטעה זה נראה OLED אבל אני בכל זאת רוצה לדעת .

יאי טקטיקס אוגר אני מגיעעעעע
ופרסונה 4 גם, ווגרנט סטורי בפעם המליון ופפ9 ודרגון קווסט 7 אם אני אגלה איך מפעילים את זה ושליטה מרחוק, ומשחקי הYS ו..ע
ךעאי
[ךקכ
לךעכ]
לק
[איזה כיייף

זה הגיע עם איזה קוד להורדה של איזה משחק Invizimals מי שרוצה

את הקוד של זה שיגיד לי אני לא הולך לשחק בזה.זה ברוסית אז אני מניח שמדובר בחנות האירופית.

PlayGirl3

New member
מה זה קנית אותה בשוק?

למה היא ברוסית? ואיך לא ידעת איזה דגם זה לפני שקנית?

הכי קל לדעת לפי כפתורי סטארט וסלקט. ב-OLED הם בצורת אליפסה וב-LCD בצורת עיגול.

בכל מקרה, תתחדש

זה אליפסה אצלי :)) ובנוגע לדגם....

הוא לא פתח לי את הקופסא שאני אבחן את המסך או משהו, כל מה שיכולתי לעשות זה היה באמת להוציא את שם הדגם שהיה על הקופסא ושבדקתי בחנות בגוגל הכול היה ברוסית אז התחלתי להילחץ בסוף היה אנגלית בתוך החבורות אבל לא היה מפרט אז יכולתי רק לסמוך על העינים שלי באותו רגע ולא טעיתי כמובן. תכתבי את הדגם שרשמתי בגוגל ותראי שיוצאת לך רק רוסית.

היה שם בחנות בנאדל עם פיפא 2015 1או וחששתי לקחת את זה כי הייתי בטוח שאם זה בא עם משחק חדש אז זה דגם הLCD או משהו
עכשיו אני יודע שדגם הLCD הוא 2000 ומעלה אם הייתי יודע את זה בזמן הקנייה אז לא הייתי דואג אבל לא עשיתי שיעורי בית :)

בכל מקרה תודה :). הקונסולה עצמה באנגלית רק החוברת שלה ברוסית ואנגלית ולא הצלחתי לאתר מידע באנגלית על המסך שלה כאילו על הסוג שלו אז נבהלתי. והמשחק שלה בבנאדל גם ברוסית ויש על זה מדבקה של יבוא רשמי של ישפאר

וזו קונסולה פשוט מדהימה, איזה שידורג מה3DS אי אפשר להאמין בכלל. השליטה מרחוק בפס4 לא משהו יש לאג לפעמים מהניסיון שלי והמשחקים של הפס4 לא נוחים ממחסור בכפתורים ונראים פחות מרשימים, אבל וואו המשחקים של הויטה עצמה ואפילו משחקי PSP נראים סוף הדרך.

יכולתי לכתוב עוד מגילה על העניין הזה, ויש לי עוד המון מה לומר על הקונסולה אבל אני חייב ללכת, אז אם יש להודעה הזו תחושה של מהירות וחוסר פירוט זה בגלל זה.

נופ, טקטיקס אוגר המשחק הכי טוב על הויטה by far

אבל זמנו של tearaway יגיע ואשחק בו במקביל, אולי אם הוא היה 15 שעות הוא היה לוקח את המקום הראשון.

למעלה