יהונתן גפן "מחבב" את נינט

יהונתן גפן "מחבב" את נינט ../images/Emo131.gif

קראתי את כל הכתבה שבה הוא מדבר על נושאים שונים היה ממש מעניין ומרתק והיה גם דיבור על אביב והשותפה שלו בקישור למטה לא נגעתי זה מכתבת יום שישי בידיעות 24 לילות

הוא צודק ב100%

קראתי את הכתבה, הוא גם כתב שמה שאביב אמר עליו בכתבה "מיליארד טועים - אני לא" (שאם הוא היה מעדיף חשיש או צעצוע לבן שלו - הוא היה בוחר בחשיש) לפני כמה חודשים היה סתם ניפוח מוגזם, ושהוא עשה (גם) את זה בשביל תשומת הלב התקשורתית

נ.ב. - משפט ענק שהוא אמר שם

"נינט היא סתם אחת שהגיעה לעיר הגדולה, שמעה אביב גפן, תחבר לזה את ההתנהלות של טמירה ירדני, וקיבלת פסקול למעלית שלא זזה לשום מקום." ענק.

אחרי 20 ומשהו שנה כולם מבינים בסוף

שאביב גפן עשה שימוש ציני, מגעיל, ילדותי, ונרקסיסטי בהורים שלו וב"טרגדיה המשפחתית" שלו. כשבעצם, בסופו של דבר, לכולנו יש טרגדיות. אמא שהולכת לעולמה, אבא שנפטר ממחלה, הורים שרבים ריבים אלימים, הורים שנפרדים או שמתגרשים. ורק ה"כוכב הסורר" הזה, ירק על ההורים שלו והם עוד ליטפו אותו אח"כ. עם הזמן מבינים שמאחורי הסיפורים יש בסה"כ משפחה נורמלית ביחד להיום וילד שלא רואה ממטר בדרך אל העושר.

Are You In

New member
לא...

לאביב הייתה ילדות קשה. תקשיב, עבר זמן מאז, הם התגברו על זה, ביקשו סליחה, ועכשיו הם בסה"כ משפחה עם הורים פרודים.

אין מחלוקת לגבי הילדות הקשה שלו

אבל בוא נגיד ככה... שמעתי סיפורים, דווקא של אנשים שלא מעניינים אותי, מתחומים מאוד רדודים בעיני, שהצליחו בגדול והיתה להם טרגדיה במשפחה. למשל...אגם רודברג, קראתי קצת את הראיון איתה, או למשל גיא אריאלי שעבר הטרדה מינית ופיסית על ידי בן הזוג של אמא שלו... לא שמעתי אותם צורחים על זה, מדברים על זה, בוכים על זה, ועולים בזכות זה תוך כדי מניפולציות לצמרת. בכל ראיון אביב גפן בועט בהורים שלו, ובוכה על הילדות שלו. חברה, אנחנו הילדים של החיים האלה. ולכולנו קשה. חיי הנישואין היום אפילו קשים מבעבר, ואנשים מרוכזים בעצמם יותר מתמיד. אף אחד לא עשה מזה כסף והצלחה כמו אביב גפן, והיום אני מבין כמה זה דוחה...

מסכימה איתך חלקית, זאת אומרת

אביב בהחלט עשה שימוש "מוגזם" בילדות שלו לבניית הקריירה שלו, אבל אני לא בטוחה קודם כל שזה הוא שבחר לעשות את זה (בתור אמן, יש לו גם מנהלים ואנשים שמכוונים אותו במהלך הקריירה, ויכול להיות שזה היה נראה לו לגיטימי ללכת על זה מאחר והתחיל את הקריירה שלו בגיל צעיר, ובתור צעיר "מרדן", זה רק הוסיף לו צבע לאותה אישיות שכ"כ הרבה צעירים התחברו אליה. היום הוא כבר 15 שנים אחרי זה, בגלל זה גם לא תמצאו את אותו אביב. הוא לא מנסה להיות פתטי בקטע הזה, ללא קשר לדברים אחרים שהוא עשה). מה גם, שמים לב להבדל להבדל הגדול בין "אור הירח" שמה הרוב זה בדידות ואהבה ל"עכשיו מעונן", שמה זה מאוד מעורבב עם נושא ההורים הפרודים. אבל אל תשכחו שבלי כל זה הוא גם לא היה מגיע לחצי ממה שהוא הגיע, אחד השירים הכי מפורסמים שלו הוא אחרי הכל "עכשיו מעונן" עם הצעקה הפרובוקטיבית, שלמרות שגרמה להרבה אנשים לא להעריך אותו, העיפה אותו המון צעדים קדימה בפרסום והביאה אותו לאן שהוא היום. הוא פשוט הבין את חוקי המשחק וכמו שיהונתן אמר בכתבה ב7 לילות, לפעמים מקצין את מה שהוא אומר לטובת החשיפה התקשורתית, ובימים של היום - זה לגיטימי בהחלט.

Are You In

New member
נכון,

מה לעשות, אביב חכם והוא ידע בדיוק מה צריך לעשות כדי להתקדם, אז הוא יצר פרובוקציות וצעק..כי הוא רצה תשומת לב, לא כי הוא רצה להרוויח כסף על הגב שלנו(כמובן שהיום זה שונה). ואני לא שופטת את אביב לפי משפטים שהוא אומר בעיתון בשביל שיעשו עליו כתבה ב7 לילות. אני יודעת בדיוק מי זה אביב, כל שיר שלו מגלים עליו יותר כמה שהוא אמיתי..וזה קשה לא להתחבר למילים שלו. ככה שלא אכפת לי איזה סיפורים הוא מוכר לעיתונאים כדי להתקדם, אני יודעת בדיוק מי הוא, ובשבילי הוא מלך.

Hosh17

New member
כל מקרה לגופו

אתה יכול לתת מקרה מסויים לאדם חזק והוא יתגבר עליו, ולתת את אותו מקרה לאדם חלש והוא יתרסק כל מקרה למידותיו של האדם.אביב היה(או עדיין) אדם רגיש ומבולבל עם חרדות, כנראה שהיה לו קצת יותר קשה להתגבר. אחרי הכל על מה בנאדם יכתוב אם לא על הכאב והחולשות שלו? זה לגיטימי רק בקשר לעיניין עם אבא שלו שהוא היה חובט בו באמת בכל ראיון זה קצת מיותר בעיני ותבינו שזה היה פתאטי אם הוא היה נשאר אותו אחד גם לקראת גיל 40 , למרות שגם לי קשה לראות אותו עומד לצד סטיבן על הבמה עם חליפת עסקים שעושה רושם כאילו הוא איש עסקים שמחפש כסף במיומנות אני נישארת להתרפק על השירים הישנים והטובים ומי יודע אולי כשיצא לו לכתוב שירים לאלבום שלו ולא לשל בלאקפילד הוא יחזור לאביב הפנימי שלו .... ("אין שמחים בלילה" מזכיר לי קצת את פעם בכתיבה שלו)

בלי האימרות האלו והסיפורים האלה

בלי האימרות האלו והסיפורים האלה כמו שאתה קורא להם לא היה אביב גפן כלל לא היה האומן הציבעוני והרווגוני שהו היה נגיד בשנות ה90 הפעם אני חולק עלייך בלי כל האימרות הצעקות והפרובקציות לא היה זה אביב גפן

אביב גפן היה "מנהיג"

בעייני של הדור המזויין של שנות ה90 לפחות הוא לא היה יכול לעשות את זה בלי כל המרד בבית וכל מה שמשתמע מכך זה היה ניצרך לאווירה של ההופעות לא רואה בזה אני דבר פסול

RoXy3

New member
יש הבדל

אביב לא שחקן.. אגם רודברג וגיא אראילי הם שחקנים שבכל פעם נכנסים לדמות אחרת.. אביב כותב שירים.. מלחין אותם.. והכל מן הסתם מורכב מהרגשות שלו מהניסיון שלו, מהחוויות, מהילדות, מהמחשבות, מהדעות שלו.. הוא כותב על מה שהוא רוצה ועל מה שהוא מרגיש.. וזה שהוא הצליח כ"כ בעקבות זה רק אומר שהמון אנשים מצליחים להתחבר אליו ולמוסיקה שלו.. אני לא רואה את זה כאילו הוא רכב על גל הצלחה בזכות הילדות שלו וההורים שלו.. בעיניי אם הוא לא היה כ"כ מוכשר גם הילדות הכי קשה בעולם לא הייתה עוזרת.. לדעתי הוא דווקא שימש דוגמא ומודל להמון ילדים שגם כן עברו חוויות דומות בילדות שלהם או עודם עוברים והשרים שלו רק חיזקו אותם ועודדו אותם..

זה לא שאני חושבת שיהונתן טועה

אבל לפעמים דווקא במשפחות הכ"כ נורמליות הכי כואב, הכי קשה להיות שונה , הכי קשה להעמיד פנים..

שגיאה תמימה? חחחח

יהונתן גפן הוא גאון. אבל פה הטעות שלו - השגיאה היא לא תמימה, היא יקרה. בעצם, יש לה מחיר מוגדר...חצי מיליון שקלים:)

גאון "וקצת" שובינסיט

לפי מה שקראתי הוא נתן לי תחושה שרוב שנותיו הצעירות/בוגרות אישה הייתה רק כלי לשכב איתה ולככת הלאה או משהו כזה הרגשתי קצת שובינסטיות ממנו שאשה זה רק דבר ש******** והולכים

../images/Emo207.gifפורום מאיה בוסקילה בתפוז מאחל

חג שמח וכשר.. מוזמנים תמיד
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=988 שבוע טוב [:

Bambi di

New member
../images/Emo207.gif ים המלח

יש פה מישהו שנוסע להופעה של אביב בים המלח, ומעוניין להשתתף בנסיעה חזרה לכיוון חיפה? מי שמעוניין- מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 348877130 מייל: [email protected]

נצלש- יונתן אצל יאיר לפיד

מישהו ראה? צחקתי הרבה הערב יאיר: מה מפחיד אותך? יונתן: אהבה פתאומית! יאיר: מסתומרת? יונתן: הלכתי בלילה בלת אביב, פתאום צ'אפחה ומישו שואל אותי "יוני מזה לא רואים אותך!"... בטח שלא רואים אותי, חושך! הוא בעטח התכוון שהוא לא רואה אותי הרבה בטלויזיה אצל יאיר לפיד או משהו.. אז הנה.. עכשיו אתה רואה אותי... ואני לא רואה אותך!! אידיוט.

shira ofek

New member
חחח יונתן קרוע.

יאיר: אם היית רואה דג זהב שהיה נותן לך לבחור משאלה אחת מה היית מבקש? יונתן: שיצרוב לי דיסק של הדג נחש.
~משהו כזה~

למעלה