יהיה בסדר

• פותח הנושא eli68
  • פורסם בתאריך

eli68

New member
יהיה בסדר ../images/Emo95.gif

זו הפעם הראשונה שלי בפורום הזה ואני נדהמת .קראתי חלק קטן מההודעות כאן ולא הפסקתי לבכות . אני יודעת שאני לא היחידה שאיבדה תינוק . נאלצתי לעבור הפלה לפני שבועיים כי גילינו מום קשה בתינוק .הייתי בשבוע ה- 13 להריוני וזה ההריון הראשון שלי .אני ובעלי עברנו ימים קשים מאז הגילוי ולי עדיין קשה . קשה לי לראות אישה בהריון ולא לחשוב שאם הכל היה בסדר אז כבר עכשוי הייתי מרגישה אותו בועט בי . זה כואב לי ואני מניחה שזה יכאב עד שאני אחזיק ביד את הילד הבא שלי .

יהיה בסדר יקרה

כל כך מבינה את כאבכם ואת אובדנכם גם אני נאלצתי לבצע הפלה בשבוע מאוחר לאחר שהתגלה מום בעוברית שלי. אצלי, זה היה הריוני השני לאחר הפלה בהריון הראשון ולאחר טיפולים. אני רוצה להגיד לך שהכאב לא עובר, הוא רק מתקהה, רק נהיה פחות צורב. הפצע הופך לצלקת, הדם שנזל מתקרש. לאט לאט יבוא האיחוי לקרע הנורא בלב, אבל סימניו של האיחוי יישארו. הזמן יביא נחמה, ואיתה גם הריון חדש ותקין. מחבקת, נמצאת כאן בשבילך זוהרה

MoonTay

New member
כפי שאמרת

זה כואב וזה יכאב עד שתחזיקי את הילד הבא שלכם. אני אישית לא חשבתי שזה נכון, אבל היום יודעת כמה זה נכון. ומאוד ממליצה לנסות להביא ילד נוסף. מעבר לנסיון להביא ילד נוסף, אני חושבת שטיפול יהיה צעד נבון עבור שניכם. שניכם איבדתם, כל אחד מכם מבטא את הכאב שלו בדרך שלו. טיפול יכול לחבר בינכם, לחבר את הכאב, כשהוא מתחלק בין שני אנשים שאוהבים הדבר מקל על הכאב. מאחלת לך שלא תכאבי עוד.

למעלה