"יהיה בסדר"

נאן

New member
"יהיה בסדר"

אתמול מצאתי את עצמי במצב מוזר. עם כל המתח והחששות שלי לגבי הניתוח. מצאתי את עצמי מדברת עם בחורה מעל גיל 20 שאמא חלתה בסרטן לבחורה הזו אין אבא ואין לי ספק שהפחד נוגס בשתיהן ובין השיחה אולי יותר לסופה אחרי שהפחתי בה קצת חיים היא היתה בדאון גמור נפלטה לי המילה "יהיה בסדר" ואפילו אני שלא אומרת לבנותי את המילה הזו אלה רק שזו מלחמה ובקרב ננצח כי יהיה בסדר זה להבטיח ואני לא בין אלה שמשקרים ולמרות הרפואה המתקדמת שיש לנו היום חצי לילה לא יכולתי לישון הרי גם שאומרים למישהו יהיה בסדר אל תדאג זה אולי רמיה לשתי דקות לנו ולו ולסובב אותנו המילה הזו אף פעם לא הצליחה להרגיע אותי רק להדאיג אותי מהעתיד שיבוא ואפילו אני אמרתי אותה ככה בהסח הדעת ובלי להרגיש והצלחתי להפחיד אפילו את עצמי.... זהו מחקתי את המילה עשיתי דילט... אין יותר יהיה בסדר יש אנחנו נתגבר אנחנו ננצח...

rubber duck

New member
אין יהיה בסדר

אין יהיה טוב אין הכל כבר יסתדר אין תראו שבסוף יהיה טוב יש אותנו אלו שעושים שיהיה בסדר אלה שנלחמים על החיים אלה שרוצים חיים טובים ומאושרים לנו ולכולם יש את בני משפחותינו אלה שעוברים איתנו את הקשיים אלה שנותנים יד ומקווים שהיד המושתת לעברם תקבל מעט כוח אלה שמביטים בדאגה ומקווים לטוב לא לוותר לתת חיבוק
כשאפשר לתת לקרני ה
לצאת מליבינו אל העולם לתת לאהבה
להגיד את דברה שרון

blg

New member
יש יהיה בסדר!!!

לא במובן שמבטיחים החלמה או העדר קשיים אלא במובן יותר "פילוסופי" ההנחה שלי היא שאין רע בלי טוב (ההפך: טוב בלי רע, כן קיים). אמרתי לאיילת שאני הסתובבתי עם המוטו ש"סרטן זה מצויין" והתמקדתי בלראות את הטוב: אהבה אדירה מחברים, נכונות של קרובים וזרים לעזור, (שמתם לב איך כימו´ עושה טוב לעור הפנים? ) לגיטימציה לבחירות שאני נותנות לעצמי ואחרים נותנים לי, התפתחות אישיותית - רוחנית - או איך שלא תקראו לזה. אז במובן הזה זה בסדר להגיד "יהיה בסדר" כי גם בדרך הקשה יש בסדר. כך לדעתי

ליהיא יקירה ../images/Emo65.gif

גם אני מצאתי כמה "בסדרים" אני קיבוצניקית והמון המון חברים "עלו אלי לרגל" וזה ממש עשה לי טוב וגם ליטף לי את האגו.......זה גם חשוב וה"בסדר" השני, רזיתי 10 קילו מבלי להתאמץ.....חחחחחחח לאחר נסיונות כושלים חוזרים ונישנים ואני נראית הרבה יותר טוב מאשר לפני...... איילת האביב

למעלה