יהיה נחמד לקבל סקירה מאנשים

billc

New member
יהיה נחמד לקבל סקירה מאנשים

על להיות יבואן לישראל.. דוגמאות: 1. האם אני צריך להרשם כיבואן בשתי המדינות 2. מהי עלות המכס לאחד שמתפקד כיבואן. 3. רווחים.. האם אני צריך לשלם מיסים לשתי המדינות? כיוון שונה... נניח שיש אדם בישראל, שרוצה שאני אמכור לו סחורה. אני קונה, אורז ושולח... ( לכן אין לי קשר עם ישראל) כנראה שהוא אחראי לטפל בכל הנוגע לרשויות המקומיות בישראל.. מה הוא צריך לעשות/להרשם/להוציא רשיוניות/וכדו' כידי להתחיל לקבל סחורה ולמכור... עובדת על עצמי: כרגע שכיר בארה"ב

Benkok

New member
כמה תשובות...

1. אם אתה יבואן בישראל אתה צריך להירשם כיבואן בישראל. אם אתה מייצא מארה"ב אתה צריך לדעתי EXPORT CARD (ככה זה לפחות כאן) כי אתה בעצם לא "יבואן" אלא "יצואן"... 2. עלות המכס תלויה בסחורה אותה אתה מייבא. דין תרופה אינו כדין טויוטה...הסבר מפורט תמצא פה...ניתן לבדוק את עלויות המכס לפי סחורות כאן. 3. אם אתה מוגדר כתושב מדינת ישראל ובעל אישור עבודה בארה"ב אז תצטרך לשלם מס בארה"ב ואת ההפרש בישראל. אם ויתרת על תושבות בישראל אז שילכו קיבינימט... 4. אם הבחור בישראל אמור לטפל בהכל, תגיד לו שיחפש עמיל מכס...בכל מקרה הייתי מציע לו ולך להתייעץ עם רו"ח ועמיל מכס לפני שאתם מתחילים. בהצלחה...

billc

New member
תודה!!

אני תושב ואזרח ארה"ב (זאת אומרת גם גר כמעט 3 שנים בארה"ב) כמובן שאני גם אזרח ישראלי אבל עדיין לא ויתרתי על תושבות ישראל. בכל מקרה אני אכנס ללינקים שנתת ואמשיך משם.

למעלה