יהי זכרם ברוך קיבלנו שני ארונות. עצוב. נורא נורא עצוב.
א אפריל80 New member 16/7/08 #1 יהי זכרם ברוך ../images/Emo57.gif קיבלנו שני ארונות. עצוב. נורא נורא עצוב.
ק קסמי אהבה New member 16/7/08 #2 ../images/Emo16.gif../images/Emo201.gifעצוב כל כך לראות את הארונות השחורים לדעת שגם הסיכוי הקטנטן (שגם היה בספק רב) נגוז אהוד ואלדד אינם בחיים ליבי עם המשפחות האבלות ממש תחושת תסכול!!!
../images/Emo16.gif../images/Emo201.gifעצוב כל כך לראות את הארונות השחורים לדעת שגם הסיכוי הקטנטן (שגם היה בספק רב) נגוז אהוד ואלדד אינם בחיים ליבי עם המשפחות האבלות ממש תחושת תסכול!!!
D daimond1 New member 16/7/08 #3 ../images/Emo16.gifיהי זכרם ברוך../images/Emo16.gif יום עצוב.... משתתפת בצער המשפחות
א א ו ה ב ת את עצמי New member 17/7/08 #6 ../images/Emo16.gifיהי זכרם חקוק לנצח../images/Emo16.gif ליבי עם המשפחות../images/Emo7.gif
ק קסמי אהבה New member 17/7/08 #7 אני תוהה...האם עצוב לנו יותר כי בצד השני שמחים וחוגגים? האם הכאב היה אחרת אם היינו מחזירים רק גופות?....
אני תוהה...האם עצוב לנו יותר כי בצד השני שמחים וחוגגים? האם הכאב היה אחרת אם היינו מחזירים רק גופות?....
מ מגי 336 New member 17/7/08 #8 לא נראה לי שיש קשר טליוש.. הכאב הוא כאב על מות הבנים.. עליהם אפשר לכעוס, לשנוא, לבקש את נפילת הרוע והשחור.. אבל אין קשר.
לא נראה לי שיש קשר טליוש.. הכאב הוא כאב על מות הבנים.. עליהם אפשר לכעוס, לשנוא, לבקש את נפילת הרוע והשחור.. אבל אין קשר.
ק קסמי אהבה New member 17/7/08 #9 ../images/Emo24.gifאכן...מרגישה שהשמחה שלהם זו שמחה לאיד.... כל אחד הוא נשמה ואיש ומשפחה וסיפור חיים משני צידי הגבול..... ובכל זאת....מרגישה כמו בהתעללות ריגשית...
../images/Emo24.gifאכן...מרגישה שהשמחה שלהם זו שמחה לאיד.... כל אחד הוא נשמה ואיש ומשפחה וסיפור חיים משני צידי הגבול..... ובכל זאת....מרגישה כמו בהתעללות ריגשית...
P paloma blanca New member 17/7/08 #10 אין קשר הכאב הוא כאב על אובדן הבנים והתנפותה של התקווה הקטנה שנותרה שאולי מי מהם כן בחיים. המ....... היתל בנו עד לרגע האחרון וגרם לנו לבהות בצפיה בדלתות השחורות הנפתחות. קיוונו .. רצינו ....... התבדנו ......
אין קשר הכאב הוא כאב על אובדן הבנים והתנפותה של התקווה הקטנה שנותרה שאולי מי מהם כן בחיים. המ....... היתל בנו עד לרגע האחרון וגרם לנו לבהות בצפיה בדלתות השחורות הנפתחות. קיוונו .. רצינו ....... התבדנו ......