יה-יה : הזלזול

taltal252

New member
יה-יה : הזלזול

הזלזול במוצר לא היה יפה והייתי בטוחה שיעיפו אותה.

niranat

New member
כנ"ל

ומאז שרואים את ההתנהגות שלה, וזה לא רק היהירות הזאת אלא כל ההתנהגות שלה, היחס שלה - אני גם לא כל כך חושבת שהיא יפה.. ואני יודעת שהיא לא השתנתה, פשוט אין מה לעשות - אופי ויופי מקרינים אחד על השני.. וכמה שזה נדוש - מי שלא יפה מבפנים לא יפה גם מבחוץ, זה נשמע טיפשי וברור שיש יפייפיות שהן חרא של אנשים, ובחורות מקסימות שנראות כמו נעל בית לעוסה - אבל אחרי שמכירים בנאדם יפה, אם הוא מתנהג מגעיל - הוא גם לא נראה לך כל כך יפה חיצונית.

אה ועוד משהוא חשוב !!!!!

שצירו על האוכל של קאסי אז היא סמה חולצה שרשום שמה "כבוד" ולירוק אוכל של אנשים או לרדת על איזה תיק אפריקאני זה מראה על חוסר כבוד איזה דו פרצופית

niranat

New member
גם אני שמתי לב לזה!!!

היא באה ומרצה לבנות שעשו דברים בצחוק ולא מתוך כוונה רעה על כבוד לאנשים ולדברים שלהם ולכישורים שלהם ולעמו שלהם.. והיא באה ומעליבה פעם אחרי פעם אנשים אחרים ודברים שהם עושים.. ומתנשאת מעל בנות שפחות טובות ממנה בדברים מסוימים - איזה כבוד היא נותנת פה!? ועוד דבר - ההתנשאות הזאת כל כך טיפשית, כי אם היא הייתה בטוחה בעצמה היא לא הייתה צורך להתנשא ולהתלהב מהדברים הטובים שלה, כי היא הייתה יודעת שלכל אחד יש יתרונות ומגרעות ואולי ברגע מסוים היא יכולה להתנשא מעל אחרים אבל הגלגל מסתובב וכשיהיה משהו שאצלה הוא חלש יתנשאו גם מעלייה.

JULI4561

New member
נכווןןן בדיוק באתי לכתוב את זה

שהיא אורמת לאנשים להתיחס יורת בכבוד לדברים של אנשים אחרים .. והיא יורקת אוכל .. איכססס והיא כל הזמן אחר כך מתנצלת כזה כמו תמימה זה מעצבן

OhBaby

New member
הקטע עם האוכל באמת לא היה

נחמד לדעתי, כי זה לא מכובד לכתוב על אוכל של אחרים, זכותה לא לנקות את הכלים. אני לא יודעת מה איתכם אבל אני הייתי מתעצבנת אם היו כותבים לי על האוכל. ועוד אווה אומרת בזלזול: "קאסי עשתה בראוניס דל שומן, ואנחנו לא אוהבים בראוניס דל שומן". חוצפנית, לא טעים לך אז אל תאכלי. אני לא אומרת שהיא מלאך,אבל בניגוד לאחרות יש לה מה שצריך כדי להיות דוגמנית על. מחכה בקוצר רוח לתגובות,
מיכל

JULI4561

New member
צודקת באמת לכתוב על אוכל

ולהגיד לך הערות על האוכל זה לא יפה .. אבל לירוק את האוכל כאילו מה ?? היא בעצמה אמרה שביפן הכבוד הוא בעל ערך עליון שמה אז מה את יורקת תאכלי כמו כולן תעשי פרצופים אבל אל תירקי זה לא יפה!!!! זה כיאלו שמישהו ירק את האוכל שלך ..

JULI4561

New member
זה כאילו אווה היתה אוכלת לקאסי את

הבראוניס ויורקת אותם ..

OhBaby

New member
../images/Emo178.gif

אני, בכל מקרה לא רוצה להגיז עלנ זה כלום, עד שאני בעצמי לא טעמתי את האומה בושי הזה.

JULI4561

New member
כן גם בלי איפור ובלי תסרוקת היא לא

יפה לפי דעתי והעור שלה דיי צועק הצילו

דעתי עלייה../images/Emo87.gif

בהתחלה חשבתי שהיא חמודה כזאת לא מתלהבת שקטה אוהבת את כולם.. ופתאום מה שמתי לב בכמה הפרקים האחרונים?? שהיא סנובית! שחצנית!! מתלהבת! ומחזיקה מעצמה מאוד!! אני לא ישכח שיה יה אמרה "באמת אכפת לי מה זאתי חושבת שאני צריכה ללבוש" חמודה שלי זאת אישה מעצבת ומשמבינה הרבה יותר ממך בדוגמנות! אז אם את רוצה להתפתח אז את צריכה לעשות מה שאומרים לך! לגבי העור שלה- סכנהה!! אין כבר דרך להציל אותו! והוא כל כך מגעיל!! היא שמה קרמים והכל אבל זה לא עוזר הוא בכל זאת דוחה ומגעיל! אי אפשר להסתכל עליו!! הקיצר אני לא סובל אותה!

למעלה