עובדת עצות
New member
יה, כמה זמן לא הייתי! (פה, ובכלל..)
כל חיי המעשה והעקרונות האלה הרחיקו אותי מעצמי ומהיצירה ומהאמונה... עכשיו אני בתקופת חזרה. לאט לאט. אז מה שלומכם? מה חדש? (הכל, דהה) חשבתי עליכם- ועל מה שלמדתי מכם- גם בליקוי וגם בבלטיין (שבשבילי הוא לא יותר מחג הפועלים, אבל זכרתי בכל זאת) ו.. אפילו חזרתי לכתוב קצת
אני אראה לכם כשזה יהיה גמור. מה עם פיקניקים פגאנים? מתחיל להתחמם... (אולי לא חפרתי מספיק אחורה בדפים?) בבית הספר שאני עובדת בו הילדים כל הזמן שואלים אותנו אם אנחנו מאמינים באלוהים... לך תסביר להם על פגאניזם... אם המורות היו שומעות הן היו מעיפות אותנו בבעיטה. אז בתור מהפכנים סוציאליסטים וכל זה אנחנו עונים "לא, אנחנו מאמינים באדם" (סטייל טשרניחובסקי) ומסבירים בסבלנות שהאדם צריך ויכול לקחת אחריות על חייו (למשל שהצלחה במבחן תלויה בהשקעה ובמוטיבציה של הילד ולא באלוקים). ורק ש"שינית סוררת-ומורה אחת כל הזמן עונה שהיא מאמינה בטבע
אבל התלמידים שלה כבר יודעים שהיא משוגעת אז היא לא היתה צריכה להסתבך... אני אשמח לשוחח איתכם, אם כי אני מתחברת לעתים רחוקות- האיציק שלי: 226260709 זהו לבינתיים, לילה טוב
עינה.
כל חיי המעשה והעקרונות האלה הרחיקו אותי מעצמי ומהיצירה ומהאמונה... עכשיו אני בתקופת חזרה. לאט לאט. אז מה שלומכם? מה חדש? (הכל, דהה) חשבתי עליכם- ועל מה שלמדתי מכם- גם בליקוי וגם בבלטיין (שבשבילי הוא לא יותר מחג הפועלים, אבל זכרתי בכל זאת) ו.. אפילו חזרתי לכתוב קצת