יה

יה../images/Emo70.gif

יש פורום לצעירים חסרי מנוחה?? איזה יופי! אני הכי אוהב את לין. נכון שהיא מלכה? אבל גם לטרישה לא חסר! ולמה רשום זמני, למהאין מנהל? יש כאן בכלל מישהו או שהמקום הזה ריק לגמרי?

Charmed24

New member
בטח שיש כאן מישהו../images/Emo70.gif

הפורום הזה חי ובועט
לין המלכה
לא ולא, מרי וויליאמס המלכה הבלתי-מעורערת

יו../images/Emo70.gif

אתה באמת אוהב את מרי אנטואנט? what's wrong with you dude?? בטח שלין המלכה, כל הזמן מחייכת - אופטימית, משרה אווירה טובה, מצייתת להוראות - מה צריך יותר מזה? אין כמוה
אבל עכשיו היא התחברה עם איזה מריסה - פוסטמה אחת. לקבל הוראות מפול זה דבר אחד אבל מדיאן? ישר ירד ערכה בעיניי.

Charmed24

New member
מרי וויליאמס

היא אלילה. אין עליה. לולא היא, ללין לא היה בוס ולכריסטין לא היה בעל. אז תן כבוד.

אתה יודע אולי מה יקרה איתה בעתיד../images/Emo35.gif

האם היא תקבל עלילה רצינית? האם פול והיא יהיו ביחד? יש סיכוי? יתחתנו? יולידו ילדים? אולי אז מרי שלך תזכה סופסוף לנכד, לפחות ככה תרד קצת מהגב של פול ותקרצץ למישהו אחר (ומזל שהתינוק לא יבין אותה) או ש היא רק תמשיך לשרוץ במשרד, להוריק על פול ולמלא טפסים? לא!!!!! חוצמזה שבינינו, צ'ארמד, יש לי פטי'ש למזכירות
מה שמזכיר לי - קוני, המזכירה של ויקטור, כבר הרבה זמן לא ראינו אותה נכון
קוני קוני שובי אליי

Charmed24

New member
זוכר את קרול

המזכירה של ג'ק ואשלי בז'בו משנות ה-80
מרי אכן תזכה לנכד מפול, אבל לא מלין וגם לא מ
כריס, אלא מאשתו הבאה: איזבלה

איזאהבלה, איזזבל (איזבלה../images/Emo35.gif)

מי זאת קרול? האם בכלל נחו עיניי עליה? אתה מדבר בטח על שנות ה-80 המאוחרות, קרול, קרול, קרול, רגע - קרול רוברטס יכול להיות שקראו לה? הנה עכשיו אני אפילו רואה פרצוף מול העיניים. בחיי שעלה לי! היא היתה די דומה לג'ינה (הלסבית הזאת
) לא?

Charmed24

New member
שלל ../images/Emo58.gifים לצח"מ

קראו לה קרול רובינס. היא אכן הייתה בשנות ה-80 המאוחרות, צולעת עם קביים, התחתנה עם סקיפ אוונס הצלם של ז'בו, לא יכולה ללדת ולכן הם אימצו תינוקת-סקיילר. לא יודע אם דומה לג'ינה, אבל מכוערת מאד זה בטוח! ועכשיו בשבילך שלל ספויילרים מכל הדברים הגדולים שיקרו ב-4 השנים הקרובות בצח"מ:
ויקטור מתגרש מניקי, דיאן גונבת דגימת זרע של ויקטור, ניקי מחליפה מבחינות, והופ! דיאן בהריון מג'ק, ויולדת את קייל. שנתיים אח"כ, ויקטור וניקי שוב מתחתנים, אלא מה? ג'ק ופיליס מתחתנים, דיאן עוברת לגור איתם עם קייל, ואיזה ניצוצות הולכים שם! שריפה נוראית פורצת שם. הולכים לבית משפט. דיאן טוענת שפיליס הציתה את האש, פיליס מצידה טוענת שזו הייתה דווקא דיאן. אשלי מתגרשת מקול ויולדת את אבי. בראד מתחתן איתה ומאמץ את אבי. גם קולין (בתם של בראד וטרייסי) בת ה-16 עוברת לגור איתם. אשלי חולה בסרטן השד, מגלה לרופאה שלה-אוליביה שויקטור הוא אביה של אבי, אוליביה מתאהבת בבראד וסוחטת את אשלי. טרישה נהיית הייצור הכי מסוכן בג'נואה סיטי. דורסת את טוני למוות ביום נישואיו למייגן. עוזרת למאט לנסות לאנוס את שרון, ולהפליל את ניק ברצח. מסממת את ויקטור לשכב איתה, ומאשימה אותו באונס. ביום חתונתם של ראיין וויקטוריה, מנסה לרצוח את ויקי, אבל הורגת בסוף את ראיין. ניל חוזר לדרו, אח"כ מחליפים וניל עם אוליביה ומלקולם עם דרו, אח"כ ניל ומלקולם שניהם מאוהבים באלכס. ניל הופך להיות אלכוהוליסט, ומלקולם נהרג בתאונה מוזרה בקניה. פול וכריסטין נפרדים אחרי שהוא שוכב עם איזבלה. איזבלה ופול מתחתנים, ואיזבלה יולדת את ריקי. כריסטין מתחתנת עם מייקל בולדווין. במפגש בין פול לכריסטין, פול אונס אותה. בילי ומק הופכים להיות ה-זוג טינז של הסדרה, עם הרבה מכשולים בדרכם. מק יוצאת עם ראול, חברו הטוב של בילי. בריטני הביטצ'ית משקרת למק ששכבה עם בילי. אביה החורג של מק מנסה לחטוף אותה ומה לא... כצפוי בסוף מק עם בילי ובריטני עם ראול. יש גם ילד רע אחר, ג'יי טי, והוא עם קולין בסוף, אחרי שאמא טרייסי עושה להם הרבה בעיות. שרון בהריון, ניק לא רוצה את התינוק, שרון מפילה. כועסת עליו ושוכבת עם דיאגו, החבר של ויקטוריה ואחיו של ראול. ניק כועס ושוכב שוב עם גרייס. ג'יל מגלה שהיא ילדה מאומצת. לקתרין יש בכלל בת מלפני שנים שנלקחה ממנה ונמסרה לאימוץ, ונחשו מה? כן, כן! קתרין היא אמא של ג'יל. בקיצור.....יהיה שמח!

../images/Emo70.gifyou are a piece of work

טריש תהיה משוגעת?? יו איזה כיף. גם אני קצת משוגע, סופסוף אני אוכל להזדהות איתה
בילי ומק יהיו זוג? מה היא מוצאת בו בכלל? טוב נו, בטח תעשה הכל to stick it to Jill. וקתרין היא אמא של ג'ולייטה? לאן הגענו? יו איזה אורגיה מצפה לנו, אה??!! אתה איש השעה, מה עוד יש לך לספר

python 4

New member
שכחת את השוק הכי גדול

כריס תתחתן עם מייקל??? ואגב - נראה לי שבסוף יתברר שג'יל היא לא באמת הבת של קתרין. הרי היה פעם סיפור בין ג'יל לברוק, אם אני לא טועה, לא?? וחוץ מזה שיהיה סיפור בין בילי למאק צ'יקן... גילוי עריות זה לא הקטע של אופרות סבון שמרניות.

Charmed24

New member
אז ככה

כריס לא מתחתנת עם מייקל, אבל הם ביחד (
טעות בהקלדה...)
ג'יל וברוק היו נשואים בשנות ה-70, כי קתרין שילמה לברוק שישא את ג'יל כדי להרחיק אותה מפיליפ, וג'יל הסכימה להתחתן כי הייתה בהריון מגבר נשוי ורצתה אב לתינוקה. הם מעולם לא שכבו לאורך כל תקופת הנישואין הקצרה. באשר לבילי ומק הם בני דודים, וזה לא גילוי עריות, זה מותר.

python 4

New member
אה בני דודים מותר? יששש!

תגיד לי אתה בסדר?
והבהלת אותי שם עם כריס ומייקל... תזהר במה שאתה מקליד!

למעלה