יואב 12

shirael

New member
יואב 12

מי איתי בספירה?
לא טורחת למדוד חום כדי לא להתבאס סתם. היתה הכתמה חומה בהירה מאוד מדי כמה שעות ביומיים האחרונים, אבל יש מצב שעכשיו פחות. זה בא והולך אז קשה לדעת. ממשיכה לא להרגיש כלום אבל ממש כלום. גם אין הפרשות לבנות צהובות יותר. הולכת היום לקנות איקקלומין ואוביטרל לחודש הבא, שבו אבלה 3 שבועות כמעט מחוץ לבית. יהיה מעניין...

76לילי

New member
מקווה שלא תצטרכי אותם :)

אני גם החודש עם איקקלומין מחכה לביוץ

shirael

New member
והתחילו המחזור בבת אחת,

בדיוק כשהייתי בשיא הלחץ והמיהור לצאת מהבית לסידורים אחרונים לפני התחלת רצף הטיולים מחר... הייתי צריכה להחליף חצי מהבגדים שלבשתי

ההתכווצויות עוד לא הגיעו אז אני עוד לא מכריזה רשמית על יו"מ 1... אבל זה כנראה גם יגיע בקרוב.

shirael

New member
אני משתגעת מהחוסר זמינות של הקופות חולים

אין לי מושג מה לעשות עכשיו ואין לי את מי לשאול (חוץ מאתכן...).
&nbsp
אני אמורה להתחיל איקקלומין (אחרי בדיקת דם ואולטרסאונד כמובן) ביום השלישי למחזור, שמסתמן שיהיה יום א, אבל אין לי שום אפשרות לעשות אולטרסאונד עד היום הזה, רק ביום ב'. אני כן יכולה לעשות בדיקת דם ביום א, אבל כמובן זה קצת טרטור לעשות אותן בנפרד לפני העבודה ולא בבת אחת.
&nbsp
לא יודעת מה לעשות - דם ואיקקלומין ביום א ואולטרסאונד ביום ב? להתחיל איקקלומין ביום א ולעשות את שתי הבדיקות ביום ב כבר? אולי לעשות את שתיהן ביום ב ורק אז להתחיל איקקלומין?
אין לי מושג ואין שום אפשרות לשאול את הצוות שהמטפל בי

&nbsp

Mis Anna

New member
איקקלומין

בדרכ לא מתחילים ישר עם המחזור. לדעתי תעשי את הבדיקות ביום ב. במקביל נסי לתפוס את הצוות להמשך הנחיות. כשלקחתי איקקלומין הנחו אותי להתחיל אחרי שנגמר המחזור.
בנוסף ממליצה החל מסיום המחזור להתחיל לאכול סלק כל יום. זה אמור לחזק את הרירית שניזוקה מהאיקקלומין.

shirael

New member
מוזר..

האחות אמרה לי בפירוש להתחיל ביו"מ 3 ושאם מתחילים מאוחר מדי זה לא עובד.
אם את אומרת שפחות קריטי דווקא ביום השלישי זה מרגיע.. אני יכולה להתחיל ביום הרביעי בלי חשש, והיא בטח גם תחזור אלי עד אז.
סלק אני אוכלת כל יום חי הסלט, אבל דווקא עכשיו תהיה לי פחות שליטה על האוכל בגלל הטיולים.. באסה אבל אין לי מה לעשות בעניין. תודה!!

Mis Anna

New member
אני אומרת לך במה שהיה אצלי אז

כמובן שעדיף להקשיב לאחות. אבל יום אחד לא יודעת אם ישנה

מפעם

New member
מצטרפת - אפשר להתחיל ביום 4 וגם 5

אני התחלתי ביום 5 עד כמה שזכור לי.
אצלי לא היתה פגיעה ברירית אבל כדי להיות בטוחה את יכולה לבקש לטרוזול שלא פוגע ובתחום המאכלים אני מוסיפה אננס שזה להיט

shirael

New member
תודה,

האחות חזרה אלי היום והאמת אין בעיה להתחיל הכל מחר. מתייצבת בשבע וחצי בבוקר לסיים את כל הבדיקות מהר ולרוץ לעבודה... נראה מה יעשה האיקקלומין לרירית, אין לי מושג למה לצפות. תודה!

למעלה