בשבוע 18. מאז היו לי 3 מחזורים. המחזור השני והשלישי הגיעו בדיוק של 29 יום.
לפני ההפלה היה לי מחזור לא סדיר, לפעמים כל 35 יום ולפעמים גם 40 יום. ��בגלל זה עכשיו אני לא יודעת איך להתייחס לזה.
לא נאמר לי על כך כלום.
נבדקתי גם לפני הקליטה להריון אצל רופא נשים כשראיתי שהמחזורים ארוכים אבל נאמר לי שהכל תקין.
נבדקתי דרך אולטרסאונד...יש דרך אחרת לגלות את זה?
בפעם קודמת נקלטת טבעי?
ניתן לעשות פרופיל הורמונלי(בדיקות דם) וזה יתן גם אינדיקציה אם את פוליציסטית או לא. בנוסף יכולה לבקש מעקב זקיקים (בדיקות אולטראסאונד) כדי לזהות אם מתפתח לך זקיק מוביל לביוץ.
הלוואי ותקלטי במהרה. גם אני עברתי הפלה, ואני בטוחה שאחרי הפלה הרצון שלך בטוח מאוד חזק לתיקון. מחזיקה אצבעות לחודש מנצח
כן נקלטתי טבעי...
אני עוקבת אחרי הביוצים שלי...גם לפני ההקלטה באמצעות חום השחר והפרדות ככה נקלטתי.
עכשיו אחרי ההפלה החלטתי לבדוק גם עם מקלוני ביוץ.
מאתמול התחיל פס הבדיקה להיות כהה יותר לא כמו פס הביקורת אבל עדיין נתחיל להתכהות אז אנחנו מתחילים עם הקימפורים!
בע"ה שכולנו ניקלט כבר החודש!! להריון תקין בריא ושלם!!
בשבוע 18. מאז היו לי 3 מחזורים. המחזור השני והשלישי הגיעו בדיוק של 29 יום.
לפני ההפלה היה לי מחזור לא סדיר, לפעמים כל 35 יום ולפעמים גם 40 יום. ��בגלל זה עכשיו אני לא יודעת איך להתייחס לזה.
חום שחור עדיין גבוה.
החודש הבטחתי לעצמי בלי בדיקות לפני איחור משמעותי.

אז מחכה בסובלנות.
חשה רגוע החודש באופן יוצא דופן
ממשיכה לעקוב אחרי החום...

מקווה שישאר גבוה.
ובדרך כלל הוא בכל מקרה נשאר גבוה עד שמקבלים מחזור,גם אם אין הריון,לא?? או שלא הבנתי נכון.
אני ביוא״ב 10 וחום השחר 36.6,אבל חשבתי שאין לזה משמעות לגביי הריון,רק אם הוא נשאר גבוה ביום שאמורים לקבל ואחריו..