יואוווווווווווו מחר......

Juli kleo rullz

New member
יואוווווווווווו מחר...... ../images/Emo15.gif

מחר בתשע בבוקר יש לי שיעור ואני מנסה את הסוס שאני כנראה עושה עליו חצי אחזקה!!! איזה כיף!!!!! אני מזה מחכה לזה!!! וגם מחר זה השיעור החארון שלי עם המדריך שלי! (אם אני עושה את החצי אחזקה) כי אני יורדת לקורס אחד (במקום שניים שהייתי עושה עד עכשיו-אחד קבוצתי אחד פרטי) כי עדיף לי לעשות קורס עם מדריכה שהיא רק לדרסאג' מאשר למדריך שהוא קפיצות ודרסאג'... וחוץ מזה ממילא הסוס הזה לא קופץ! טוב אז מחר אחרי שאני אחזור אני אכתוב פה איך היה! תאחלו לי בהצלחה!!!!

טוי בוי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo50.gif

גם לי יש שיעור מחר... ואאי איזה כיף לך! איך קוראים לסוס?

Juli kleo rullz

New member
תשובות: ../images/Emo15.gif

1. אני הולכת לעשות שיעור בשבוע אבל עוד פעמיים אני ארכב עליו בלי מדריך... 2.לסוסון המאמי הזה קוראים ברמון! והוא חום שחור כזה ממש יפה! עם גרב בכל רגל... והאמת שאני לא זוכרת איזה גזע הוא... :S

Juli kleo rullz

New member
תוצאות השיעור שלי! חצי אחזקה ../images/Emo15.gif

אוקיי אז ככה: הגעתי בשמונה וחצי ובדיוק הבעלים של הסוס הגיעה... ואז קצת דיברנו והתחלנו לאכף... היא הראתה לי את הציוד שלו... (היא משאירה לי את הציוד שלה) בקיצור איכפנו אותו והכל ואז עליתי עליו בעשרה ל9 עשיתי רק הליכה סתם לחמם אותו (כי הוא צריך הרבה חימום כי הוא יחסית זקן-22) ואז המדריך שלי הגיע והתחלנו את השיעור: היה יחסית טוב לשיעור ראשון! כאילו הוא חמוד והלך לי יחסית טוב... הורדתי אותו על המתג אבל הבעיה היא שהוא נורא נורא נורא עצלן! אז אני חייבת להעיף אותו קדימה כדי שהוא יעבוד... והוא תמיד זורק את התחת שלו פנימה... אז גם על זה אני צריכה לעבוד... ואז עבדתי על זה עם המדריך שלי ובסוף היה ממש טוב! אח"כ ירדתי ממנו ואני והבעלים שלו הורדנו לו ציוד... ואז הלכתי ושטפתי אותו... שמתי לו יוד על הרגליים כי יש לו נטיה למאד-פיבר MUD FEAVER ואז הורדתי לו מים וחיכיתי שהוא יתייבש... בנתיים ניקיתי ציוד (ואגב ציוד יש לו ציוד נוח בטירוף!!!!!!) ואז דיברתי עם הבעלים שלו על הכל... בקיצור אני עושה כאילו רבע אחזקה... יעני אני משלמת רק על רבע מכל ההוצאות... אבל אני רוכבת כאילו זה חצי אחזקה! 3 פעמים בשבוע! ואני אוכל לצאת איתו לטיולים... ו... זהו... אני אמורה לקבוע עוד שיעור איתו ואז אני אחליט לגמרי! בקיצור מזה נהניתי היום! חבל על הזמן!!!!!!!!

למעלה