יואוווווווווו איזה סיום עונה!!!!!!!

jepe

New member
יואוווווווווו איזה סיום עונה!!!!!!!

וואו איזה פרק חבל על הזמן. הייתי בטוח שהם ילכו מכות בסוף. איזה סדרה חבל"ז!!!!!!!!! מתי העונה הבאה מתחילה מישהו יודע?????????

בעז 21

New member
מתחיל במרץ בארה"ב

מתי אצלנו? אי אפשר לדעת מהסיבה הפשוטה שעדין ערוץ 3 לא קנה את העונה הבאה. בכל אופן פרק סיום עונה היה יחסית חלש לפי דעתי מהסיבה הפשוטה שכל מי שצפה במהלך העונה השלישית שם לב אך שהסטרייק טיים מתפוררת.. ופשוט מה שהיה ב10 הדקות האחרונות היה די צפוי (במיוחד לאחר הפרק הקודם).. מה שכן היה יפה לראות את התפתחות מצד החוקרים (its hard to be perfect believe me..)

מושמוש18

New member
חבל גם שנוסף הנדבך הזה של

"אם לם עוזב את הצוות מתפרק". לפי דעתי בעונה הרביעית מישהו מהם היה צריך למות, אבל עכשיו מה אפשר לעשות? אם יהרגו אחד מהם כל הצוות ילך לעזאזל ואז זה הסוף.

CANDY MAN

New member
אם זה היה פרק לקראת סוף העונה אז...

הייתי אומר שאני מריח התפרקות של הצוות וסיום הסידרה אבל זהו פרק סיום העונה ויש עוד עונה שלמה אז אפשר להיות אופטימים ולקוות לטוב. לדעתי אם הם היו הולכים מכות זה היה סיום יותר חזק... אבל לא מכות משנאה אלא בשביל להתפרק אחד על השני ולהוציא את כל הכעס שיש להם אחד על השני... ככה גבר לגבר... בכל מקרה, קצוות נסגרו וזה טוב, רק לא ברור כל הקטע של דאץ עם החתולות במיוחד שהם לא קישרו את זה לחתול האחרון שנפל לידיו של דאץ...

plastique

New member
אני לא מאמינה

שכחתי שהיום יום שבת אני לא מאמינה אני לא מאמינה |מוות|

ofrasch1

New member
פרק טוב

אהבתי את הדיאלוג של שיין עם ויק, דיאלוג מצויין ומשחק מצויין. גם לדעתי אסוודה רצה להיות עם הזונה והתחרט. וגם חיבבתי את הסצינה המוזרה בין ויק והבחורה הארמנית: היא רצתה להכיר תודה ונראתה נסערת, ובאמצע התחילה לבכות על כל מה שקרה לה.

מושמוש18

New member
באמת הדיאלוג היה מצויין

והיה שווה את כל הפרק. ואפרופו הסקס עם הבחורה הארמנית, נראה לכם שזה יחזור לרדוף את ויק בעונה הבאה? או שזה סתם היה לא קשור לכלום, ומייקל צ'יקליס היה חרמן על השחקנית אז הם הוסיפו סצינת סקס?

אסף אא

New member
האמת? קצת התאכזבתי

אחרי הפרק הקודם המדהים הפרק הזה איך להגיד... קצת יבש מידי.

מושמוש18

New member
עוד מישהו שם לב

שמוכר הקומיקס שיצא במלחמה נגד הפושעים ברחוב שלו, היה אחד הזמרים (אנדרה 3000) מאאוטקסט? היה מצחיק.

דון גל

New member
ציפיתי ליותר מדי... ואולי גם בגלל

שראיתי אותו רק עכשיו, המתח עלה עוד ועוד, והפרק עצמו היה קצת מאכזב. היה די ברור לאיפה כל סיפור הולך, וזה הדבר שאני הכי שונא בטלויזיה. אני דווקא אהבתי שלא עשו כזה סיפור מהרצח של הארמני: ויק פשוט הרג אותו, וזהו. עכשיו אני מבין איזה תפקיד תתפוס גלן קלוז בעונה הבאה, ואני בטוח שאני אהנה לשנוא אותה. אני לא חושב שהצוות יתפרק, אבל טוב לא הולך להיות בהתחלה של העונה הבאה... הדון.

ofrasch1

New member
"ויק פשט הרג אותו"

זה אמנם היה קטרזיס מהיר וטוב, אבל זה לא עניין פשוט בכלל. ויק ירה בו כהוצאה להורג, ועוד חיבל בראיות (הזזת האקדח). האישו פה זה שזה הרצח השני של ויק (בנוסף להוא מהפרק הראשון בעונה 1) שהוא ישיר. הוא אמנם גרם למותם של הרבה אנשים, אבל הפעם זה יותר ישיר. האירוני הוא שבויכוח עם לם, שיין מציג את הרצח הזה כ"ויק הגן עלינו".

בעז 21

New member
הוא חיסל איזה כמה ארמנים

בכיבוש "money train" רק שנייה בעצם הוא הצטרף יותר מאוחר למבצע.. הוא בכלל הרג מישהו שם?.

ofrasch1

New member
הארמנים ירו

רשמית, הסטרייק טים לא הרגה שם אף אחד באופן ישיר, אבל כל היריות התחילו בגלל שהם הגיעו. ויק גרם למותם של הרבה אנשים (לדוגמא, כששני הראפרים הוכנסו לתא הקטן ואחד הרג רת השני בחניקה), אבל ממש במו אקדחו - פעמיים.

slayer22

New member
זה היה קטע חזק עם שני הראפרים...

זה היה פרק חזק. כולם חשבו ששניהם יצאו חברים מהתא, ואז הסתבר שקרן הרג במו ידיו את השני (נדמה לי T-BONES לא זוכר איך קראו לו)...

למעלה