יואווווו, איזה כיף!!!

Glusiking

New member
יואווווו, איזה כיף!!!

כרגע סיימתי לעשות את אחד הדברים הכי כיפיים שאפשר לעשות... הייתי כל הבוקר לבד בבית, אז פשוט עשיתי הרצה של Fear Of A Black Planet, In Absentia ו Deadwing במערכת הגדולה שיש לי בבית, בווליום גבוה ועם חלונות פתוחים... מומלץ בחום גם לנסות לשיר בקול עם הזמר.. :) תנסו את זה בבית, זה משחרר וכיף!!!

LightbuIb sun

New member
עשיתי דבר דומה,

רק עם Recordings, Lightbulb sun, Signify, Insignificance. (ושזה היה במרתון מתמטיקה
)

Tin Doll

New member
עשיתי את זה יותר מפעם אחת.

כשאף אחד לא היה בבית זה כ"כ משחרר.

handlessman

New member
גם אני עשיתי את זה היום לכבוד FOABP...

שהגיע אלי היום... אבל רק את FOABP בלופ של איזה 3-4 פעמים. מה שאתה עשית ממש הזכיר לי מה שאני עשיתי, גם פתחתי חלונות וזה... אבל בעיה אחת - אליך עלו שכנים וצרחו עליך בקולי קולות? כי אם לא, אז המקרים שלנו לא דומים
זה הכי חוויה כשיש 5.1 בסלון ואז שומעים את זה בכל הבית, אבל אני נאלצתי להסתפק ב-2.1 שבחדר שלי שבקצה הבית שכדי שישמעו מהם בכל הבית הייתי צריך לשים אותם על פול ווליום, ואז הם צרחו והשתנקו והייתי צריך להנמיך... אבל הסאבוופר
עליהם, עם הבסים המדהימים של קולין. (אגב בסים - אם יש לכם סאבוופר, תגבירו אותו עד הסוף ושימו את Strip the Soul... אחד הדברים הכי חזקים שיש!) ואם כבר אז חוות דעת קטנה - עוד לא גיבשתי דעה שלמה אבל סה"כ אלבום ממש טוב... בכל מקרה לא מאמין שיהיה לי מה לחדש באיזה סיקור גדול.

handlessman

New member
../images/Emo207.gif אבל קשור ל-FOABP

פשוט לא רציתי לפתוח שרשור חדש... תגידו, גם אצלכם ב-Anesthetize החל מדקה 2:54 בערך כשנכנס דיסטורשן אז זה גורם לרעש שמתחיל ברקע ועובר להיות ממש במרכז ומפריע לשמוע את השיר? זה חלק מהשיר או שיכול להיות שזה רק בעיה בדיסק / מחשב שלי?

InnocenceLost

New member
יצא לי לעשות את זה

אבל לא עם פורקיופיין... טוב גם ככה זה נדיר מאווווד שאני לבד בבית=\

MasterD_iL

New member
זה אחד הדברים המשחררים ביותר

אבל הבאסה, שאתה אומר לעצמך "חבל שזה פעם בשנה"...

Benn Is Kane

New member
כן, זה קורה בבית שלי דיי הרבה...

בדר"כ זה PTREE, אבל לפעמים עושים רוטציה עם Opeth, או להקות כמו ראש, ג'נסיס, קינג קרימזון, פינק פלויד וכו'... וכן, זה אחד מהדברים הכי טובים שאפשר לעשות בשביל להעביר זמן. פשוט לשמוע מוזיקה בפול ווליון ולעצום עיניים (אבל לא להרדם..!).

ahbarfilez

New member
לשיר עם וילסון?

דווקא לא מת על השירה שלו.. היא די אנמית. אם כבר לשיר עם מישהו זה מיקאל אקרפלדת' מאופצת' או ג'יימס לה בריה מדרים ת'יאטר.. או אם רוצים להתפרע אז מת'יו בלאמי של מיוז.

למעלה