יואווווו!!!!! התבלבלתיייייייי

יואווווו!!!!! התבלבלתיייייייי

את התמונה ששמתי לפני כמה הודעות של שני התאומות שהם הולכות עם חברות שלהם? לא התכוונתי למרי קייט התכוונתי לאשלי! הבתלבלתי בייניהם! זאתי עם המכנס האדום זו מרי קייט זאתי עם הג´ינס והסוודר האפור זו אשלי!!! ואלייה התכוונתי...בהתחלה חשבתי שזו מרי קייט! אך לא...ומי שאמר לי שאשלי התכערה זה נכון! האיפור כן משפיע עליהההם! למרו תשרואים שמרי קייט נראית פי מליוווון יותר טוב מאשר אשלי בתמונה הזו בלי איפור!

../images/Emo23.gifמריי קיט../images/Emo23.gif

המכנס שמריי קיט לובשת משמין אותה לא
:))
נועה

חן ונוי

New member
../images/Emo53.gif

אתם מוכנים בבקשה להסביר לנו מי זאת אשלי, ומי זאת מרי קייט???

motib4

New member
אין צורך להגזים...

תמונה אחת לא מוצלחת... קורה לכולנו.
ונקודה למחשבה- האם את יכולה להגיד שאשלי מכוערת בלי יחס למרי קייט? אם למשל הייתה ילשה דומה לאשלי ב-ו-ל בכיתה שלך לאשלי, היית מחשיבה אותה כמכוערת? חשבי על זה.

motib4

New member
וקצת ../images/Emo32.gif...

התמונה הזו צולמה ב-28/6/00. זה בערך לפני שנתיים. שניהן השתנו מאוד.

למוטי ../images/Emo13.gif

חחח כן אני יודעת לי כל הזמן זה קורה חחח:) אממ דווקא היה ניראה לי שהייתי אומרת שהיא יפה כי יש לי ילדה בשיכבה ממש מזיכרה אותה והיא ממש מהממת:)! :)
נועה

תראה...

אאמ....אני לא כל כך מה להגיד לך על זה! הרי...נכון זה צולם לפני שנתיים אבל....היא יצאה שם ממש נורא..אני לא אומרת שהיא תמיד ככה..אבל זה נתן לי כיוון איך היא באמת בלי איפור! הרי רואים שמאפרים אותם "שפכטל!!" ואל תגיד שלא..כי את כל מי שמצטלם בטלויזיה מאפרים בכמויות פודרה וכו´....ותאמין לי שאיפור יכול לשנות בנאדם!!!! במיוחד אם יש פגמים...! אז בגלל זה אמרתי שבמציאות מרי קייט נראת הרבה יותר טוב מאשלי...הרי רואים בתמונה שמרי קייט נראית ההההרבה יותר טוב ממנה לא!? ושמתם לב שאשלי עכשיו מנסה לחייך יותר עם שיינים..?! ורואים שזה לא חיוך אמיתי..הנה תמונה "דוגמית" חחח

Nomero Uno

New member
משהו בקשר לאיפור

הנה תמונה שלהן בלי איפור וזאת לא דעה שלי אלא של מישהו מאמריקה אבל הן נראות שונה לגמרי בתמונה מהמראה הרגיל שלהן והוא אמר שהן יפות רק עם איפור ובלעדיו הן מכוערות

טובבבב...דקההה אני אתקן

אוקיי....בוא לא נגזים...הם לא מכועררררות! פשוט הם תשושות ובגלל זה הם צריכות להתאפר...נכון שהם לא מיס עולם...אבל בוודאי שהם לא מכוערות..כי כיעור ממשי אי אפשר להסתיר עם איפור..ואפילו עם טווווווונה איפור!

motib4

New member
תסלחו לי חבר´ה...

אבל הן מהממות! גם בלי איפור הן יפות!

למעלה