יואוווו אנשים אני לא מבין איך אפשר

OZ MASTER

New member
יואוווו אנשים אני לא מבין איך אפשר

לאהוב סדרות כמו סמאלוויל, באפי, אנג´ל, ניקיטה (עוד אפשר להבין איכשהו), ווקר... פשוט סדרות מתומתמות!!! אני לא מבין מה אתם מוצאים בתוכניות המתומתמות האלה!!! העלילה חוזרת ולא משתנה בגרוש! המשחק גרוע! פשוט סדרות גרועות!!! מה לאזעזל אתם מוצאים בהם???

liorlord

New member
?

מתומתמות? שנייה אני אלך לבדוק במילון... וסמולוויל זאת לא תוכנית מטומטמת. השאר אני לא רואה, אבל אני בטוח שהם גם לא מטומטמות. חוץ מווקר, התוכנית הדבילית ביותר עלי אדמות.

מיצי007

New member
כל איש בטעמו יחיה

אני מניחה שאת אוהב את אוז(גם אני...אחלה סדרה...)

Buffy1

New member
אני מציעה לך ללמוד לכתוב

לפני שאתה יורד על סדרות מתומתמות.

OZ MASTER

New member
את יודעת מה

אני ממש אבל ממש מצטער שנולדתי דיסלקט או דיסלקט או דיסלכט או דיסלכת או מה שאת רוצה. סליחה שלא כולם מושלמים כמוך! הלוואי ויוולד לך בן דיסלכט או דיסלכת או איך שלא כותבים את זה! או שיוולד לך בן אוטיסט או מפגר או עם תסמונת דאון! איזה מזל שלא כולם גזענים כמוך!

Buffy1

New member
קודם כל תירגע

אין לי שום בעייה לנהל איתך דיון על באפי, אנג´ל וסמולוויל (את השאר אני לא רואה), אבל אם אתה ישר בא ואומר: "איך אפשר לראות את הסדרות המטומטמות האלו", זה מעצבן! כמו שאתה אוהב את אוז, גם אני אוהבת את באפי ואנג´ל, כל אחד והטעם שלו! חוצמזה ניסית לראות את הסדרות האלה בכלל? ומה תגיד אם אני פתאום ארד על אוז? אני לא אעשה את זה כי אני לא רואה אוז ואני לא יורדת על סדרות בלי שום סיבה.

Lizz

New member
אני כן רואה אוז

ואני גם מסתובבת בפורום ההוא, ויש אנשים שפשוט לא שווה להגיב אליהם. (דרך אגב, כידוע לחלקכם, אני רואה גם באפי ואנג´ל וסמולוויל).

swirrrly

New member
איך אפשר - תשובה ../images/Emo118.gif

סמולוויל - באמת סדרה משעממת עם תוכן שחוזר על עצמו, אני מקוה שבעונה הבאה יעבדו יותר על העלילה. באפי - סדרה מרתקת, עם עלילה מתפתלת ומסתבכת, הקרבות מאוד נעימים לעיניים, הדמויות מרתקות, והאפקטים טובים ביותר
אה ומקורית (כן כן מקורית תתפלא!) אנג´ל - מעולם לא ראיתי, אז אני לא יודעת אם זה שווה
ניקיטה - אותי הסדרה דוקא די משעממת, אבל היא נחמדה כזאת, רק שלאחרונה היא די מתדרדרת. ווקר - ממש לא מעניין אותי. אבל אם אתה לא מבין סימן שאתה סתם אטום. בסה"כ לכל אחד יש טעם שונה - קורה.

למעלה