יואוווו

• פותח הנושא Gal6
  • פורסם בתאריך

Gal6

New member
יואוווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo123.gif

איזה עצבים! אני מחכה כל השבוע והם ברוב חוצפתם נותנים לנו את הפרק המאעפן הזה?? ראיתם בפרומו בסוף שאמרו "ברנדון, שחושק בקלארנס" חיחי
גל

shirakl

New member
בדיוק!

איזה חצופים! איזו אכזבה! כל השבוע חיכיתי לפרק! לפחות שהיו נותנים לנו שני פרקים בבת אחת או משהו, אם נורא רצו להראות את פרק הסיכום היפהפה הזה (בציניות..)! איזה עצבים! עכשיו צריך לחכות במתח עוד שבוע!

TOM15

New member
פרק מעצבן.

בפרק שלפני שבועיים, כשהם הראו בפרומו שלקס הולך לעשות "צייד ראשים" חיכיתי במתח שבוע כדיי לראות מה יקרה, ואז הם תקעו את הפרק סיכום הזה, גם ככה צריך לחכות שבוע בין פרק לפרק אז לפחות שיראו משהו טוב. נ.ב. אבל אתם חייבים להודות שהקטע עם השיהוקים היה נחמד.

Boran

New member
מה זה היה אמור להיות??

אני יודע שעשו דבר כזה גם בהישרדות 2, אבל אז זה עוד היה נסבל כי שידרו 2 פרקים רצוף. לא יכלו בפרק שעבר לעשות בפרומו שהשבוע יהיה כזה שיט? לפחות הראו קטעים... פרנק ללא ספק נראה הרבה יותר ידידותי עכשיו, למרות שהקטע עם הקרני צבי היה באמת מטומטם... אהבתי איך שלינדסי ירדה על זה.היה מוזר לראות אותה בלי הפצעים האלה על הפרצוף. איך היא קיבלה אותם באמת? פעם אחת היא הייתה בלי וברגע הבא היו לה פצעים על הפרצוף... אולי מישהו יודע? אניווי, כנל גם קים המבוגרת ולינדה. שני דברים שקטלו אותי- הקטע בסוף עם השיהוקים, וברנדון שהיה כזה, "אוי, אנירוצה להפסיק *היק* לשהק..." ועוד קטע היה כשברנדון הציע שהם יעשו שמירות בזוגות שכל אחד מבוראן יהיה עםאחד מסמבורו, שזו פעם ראשונה שמראים וחבל כי זה ממש נחמד מצדו, אבל קטל אותי איך שהוא וטום דיברו... אבל הוא באמת צודק, אי אפשר לכעוס על טום, כי הכל הוא אומר עם חיוך כזה ומצחיק. יו גו ביג טי! וכן, אני יודע שחצי פורום לא מסכים איתי, אבל ביג טי שולט!

Optimus_Prime

New member
היא קיבלה את זה

בתחרות חסינות שהם היו צריכים להעביר את הבית, גדר והדגל מתחית ההר לרמה ההיא. --> לקראת הסוף הגג נפל עליה או משהו כזה.. אולי זה היה בעצם הבית 8D לא זוכר.. רק זוכר שמשהו נפל עליה. וביג טום באמת שולט חוץ מזה שהוא אנטישמי 8D וברנדון.. או כמו שקרל אומר בונפר LOL!!! חחחח זה היה מצחיק.. *מקיא כמויות* זה מה שאני חושב עליו

shira245

New member
הוא ממש מגעיל!!

אם יש לך ממיר דיגיטלי אז יכלת לקרוא את התקציר והיה כתוב לך שיהיה פרק כזה..... וביג טום מגעיל.. הוא יכול להיות חמוד אבל הוא סתם אנטישמי ושוביניסט... לא סובלת אותו!!!!!

ביג טום הוא פשוט אדם צר מוחין

שבא ממקום שמעודד כזאת חשיבה צרת מוחין. עם ברנדון, למרות כמה התבטאויות שגרמו לי לזוז באי נוחות בכיסא, הוא לפחות השתדל. לדעתי דווקא ברנדון יצא גדול מהשיחה הזאת.

the kiler

New member
מה אתה רוצה...

הוא גר עם אשתו בחווה וחוץ ממנה ומהכבשים הוא לא מדבר אם אף אחד ויש לו דעות קדומות שלא נדע נ.ב חכה תראה מה הוא יגיד שהוא יגלה שאיתן יהודי

shirakl

New member
נכון! גם אני כתבתי את זה!../images/Emo58.gif

תהיה להם מכירה פומבית של אוכל, ואיתן וטום יאחדו את הכסף שישאר להם בסוף ויקנו בו קופסא, בלי לדעת מה יש בתוכה. זו תהיה ארוחה של פנקייקים וחזיר. איתן יגיד שהוא לא רוצה לאכול את החזיר ויגלה שהוא יהודי, ואז טום יקרא לו יהודון! איזה גזען, אנטישמי דוחה! לא אהבתי אותו גם לפני שגיליתי את זה, אבל עכשיו אני לגמרי שונאת אותו!

Gal6

New member
מה?!?!?../images/Emo58.gif

איזה חרייאט הטום הזה!! זהו, מעכשיו אני שונא אותו!

canimal

New member
אני במקרה פספסתי את הפרק אז אני ממש

שמחה שמסתבר שלא היה פרק חדש. זה אומר שאני לא צריכה להמנע מהפורום במשך שבוע.

למעלה