יואוו אני פשוט משתגעת!! עזרה בבקשה!!

nofar1toshtosh

New member
יואוו אני פשוט משתגעת!! עזרה בבקשה!!

אוקי אז ככה: ההורים שלי התגרשו לפני מספר שנים, ואמא שלי התחתנה עם גבר אחר. הוא אדם מעוד נחמד ופיתחתי איתו קשר טוב וגם אחי מחבב אותו והוא אבא חורג ממש סבבה. אבל העניין הוא שלפני כחודש התחלטי לשים לב שאימי כל הזמן מקבלת אסאמסים ומחייכת ודברים כאלה- משלא אופייני לה [היא בקושי מבינה איך אסאמס עובד וכימעט אף פעם לא מתכתבת עם חברות] בקיצור החלטתי להיות קצת חוצפנית וכשהיא לא הסתכלה בדקתי בפלאפון שלה וראיתי שהיא קיבלה הודעה מגבר כלשהו (שמו לא משנה) שלא היה מוכר לי כאף אחד מחברי המשפחה, ובהודעה היה כתוב "אז אני כבר ידבר איתך יקירתי" או משהו כזה אני לא בדיוק זוכרת. מאז התחלתי לחטט לה בפלאפון באופן סדיר ונחרדתי לקורא הודעות רבות ממנו כמו "בוקר טוב אהובתי" "תבואי לבקר בהפסקת צהריים" "תודה על אתמול" ועוד דברים והיא גם ענתה לו הודעות דומות-הצלחתי להסיק שבוודאי היא הכירה אותו בעבודתה. אבא שלי נמצא גם הרבה מאוד בעבודה עד הלילה והיא לעיתים תחופות מסתגרת בחדרה ומדברת שעות בטלפון ואחרי זה אני בודקת בפלאפון שלה וראה שהשיחות הם המאותו הגבר והן נורא ארוכות. כרגע אני ממש ממש שבורה- כואב לי על אבי החורג שאוהב אותה כל כך! ואני לא רוצה שהמשפחה שלי תתפרק שוב! היום גם למשל אחי הודיע שהוא הולך לישון אצל חבר, אבא שלי בחו"ל, ואמא שלי הציעה לי ללכת לישון אצל חברה- דבר שמאוד!!!! לא אופייני לה כי תמיד אני זו שצריכה להתחנן ללכת לישון אצל אחרים. מגעיל אותי אפילו לחשוב על הגבר הזה. וכן, אני בטוחה שמדובר בקשר כלשהו כי אמא שלי די צעירה ונראת טוב והרבה אנשים מחמיאים לה על כך ולא נראה לי שיש למישהו בעיה להתאהב בה. אני לא יודעת למי לספר למי לפנות. אבל מה בטוח אני לא רוצה לתת לזה לקרות. מצטערת על המגילה אשמח לתגובות מחזקות :)

MidNight Flame

New member
נופר יקרה,

אני מבין לגמרי איך את מרגישה אבל את צריכה לקחת בחשבון שאמא שלך בוגרת מספיק כדי להחליט בעצמה מה טוב לה וגם מבוגרים עושים טעויות. בעיני עדיף לך לשמור את מה שגילית בינך לבינך ולתת לאמא שלך לעשות את ההחלטות שלה בעצמה. יכול להיות מאוד שהיא בוגדת באבא החורג, יכול להיות מאוד שהיא לא בסדר אבל היא זו שצריכה להגיע לתובנה הזו בעצמה... מסוג המצבים שעלול לא לדעת, הסקרנות הרגה את החתול... היה מיותר לגמרי להציץ לה בפלאפון.

עפרה ד

New member
בואי נמציא לרגע דוגמא הפוכה...

נניח שאת או כל נערה אחרת, מחליטה למשל לקיים יחסי מין עם החבר שלה. ובואי נניח שאמא שלה חושבת שזה ממש לא בסדר, כי זה מוקדם מידי, או כי זה לא מוסרי בעיניה או מכל סיבה אחרת. מה היית עושה? סביר להניח שהיית עושה מה שאת רוצה ולא מה שאמא אומרת, נכון? ובצדק. כי, יש דברים שבהם לכל אחד יש את זכות ההחלטה לגבי עצמו. גם אם את מחליטה לעשות משהו שלא מקובל על אמא שלך, זו זכותך, כי את אדם בפני עצמך. (הילדה שלי למשל מתעקשת שהלימודים שלה הם עניין שלה ולא שלי, וכך גם הבלגן בחדר שלה, ובטח ובטח היחסים שלה עם בני הזוג שלה - ולמרות שלא תמיד נעים ונוח לי עם זה - אני יודעת שהיא צודקת). לא קל להורים לקבל את זכות ההחלטה הזו, של הילדים שלהם, ובאותה מידה לא קל לילדים לקבל את הזכות הזו, אצל ההורים שלהם. זה בהחלט אחד מהדברים הקשים בחיים, אבל - אין ברירה. את לא תחיי את החיים שלך עפ"י הערכים, האמונות והצרכים של אמא שלך, וגם ההפך הוא הנכון. אני מאוד מאוד מבינה את הרצון שלך "לא לתת לזה לקרות", אבל, עם כל הקושי שבדבר - זה בידי אמא שלך, ובידיה בלבד. וגם..
כי אני מתארת לעצמי כמה קשה לך.

וואהו...

אנלא יודעת למי תספרי אבל מה שבטוח שאת חייבת חייבת לספר למישהו!! אל תשמרי את הדברים בבטן כי אחכ יהיה מאוחר!!! אולי תראי לאמא שלך באגביות שאת יודעת מקיומו של הגבר?

למעלה