יואוו...יואוו..יואוו.מה קורה?

loo li lu

New member
יואוו...יואוו..יואוו.מה קורה?../images/Emo122.gif

אני יושב לי עכשיו ועבר על הפורום ואני בה-ל-ם!!! מה הולך כאן?!?! יש גבול לריאלטי,אנשים זה שאתם יחד בתחרות זה לא אומר שאתם צריכים לאהוב אחד את השני,אבל לפי מה שאני וראה כאן אתם ממש אבל ממש שונאים אחד את השני,ולמה? בסך הכל אתם נמצאים בתחרות,בשביל מה כל המתח והרעל הזה? אני בטוח שבכוכב נולד ואפילו בפרויקט Y לא הצליחו להגיע לכזאת כמות של גועל. בגלל כל הבלגן הזה שאתם יוצרים,אתם פשוט גורמים למאזינים להתרחק ממכם ולא לשמוע את התחרות.וזה ממש חבל,כי אני יודע ששמוליק והצוות עובדים ממש קשה על התחרות הזאת. נכון שתחרות כזאת יוצרת אילוץ כפוי,אבל לפעמים החוכמה היא לשמור בבטן ולא להוציא את הכל החוצה. אני לדוגמא הייתי הרבה יותר שמח לא לדעת על הריב הין עודד שוק לרמי (בשביל מה זה טוב?) את האנשים שנשארים בצד,ולא שומעים מהם אני הרבה יותר מעריך (כמו ג'ני,ענבר,נעמה וכו'...) חבר'ה מניסיון לפעמים לשמור על אש קטנה זה יותר טוב! בכל אופן שיהיה לכם בהצלחה!

רמי 103

New member
אתה צודק, אבל

בניגוד לתכניות ריאליטי אחרות, בהן אתה מקבל מה שהמפיקים של התוכנית החליטו לערוך בדיעבד, כאן הכל אמיתי, חי, ובאונליין. אין לי מושג מה קרה בפרוייקט ווי או תכניות אחרות, אני בטוח שהייצרים היו שם לא פחות בוערים, רק שהם עברו סינון ופילטור של ההפקה כאן הכל על השולחן, וזה חלק מהיופי של העניין אם ריאליטי - אז ריאליטי עד הסוף אבל אתה צודק.

loo li lu

New member
אני לא מבין מה הטעם הזה?

מה הטעם הכל הריבים והויכוחים?מה זה נותן? בסופו של דבר יהיה רק שדרן אחד וכל השאר ישארו בגדר זכרון ,אז למה לא להשאיר טעם טוב במקום כל השטויות האלה. אז אתה לא אוהב את עודד,אתה לא חייב,אבל למה להשקיע כל כך הרבה אנרגיה בלהשמיץ,בלקלל ,ובכל השטויות הלא קשורות האלה.
אתם הגעתם לתחרות כל אחד בזכות עצמו,אף אחד לא הגיע בשביל לרכוש חברים. אבל למה לרכוש אויבים?
תאמין לי רמי וכולם תתמקד בעצמך

למעלה