יואו אני לא מאמינה שזו היא אפילו!

Coralulu182

New member
יואו אני לא מאמינה שזו היא אפילו! ../images/Emo2.gif

אין שום קשר אין שום דמיון. השיער, הפנים, הלבוש...טוב לא ציפיתי שהיא תצא לאכול עם חליפת זכוכית אבל וואו. היא מדהימה אותי כל פעם מחדש, ולראות אותה לפני הפרסום זה הלם. איך היא אכלה למלצרית את הפרצוף, רואים שיש לה גנים איטלקיים!

chyio

New member
מבלי להכנס לקישור ידעתי במה מדובר ../images/Emo6.gif

איך לא הכרת את זה עד עכשיו?! ואיך היא קיללה שם XDDDDDDDD מתה על האיטלקיה הזאת

Coralulu182

New member
כי לא חיפשתי, לא בער לי לדעת איך היא נראתה

לפני הכל, חיפשתי בעיקר דברים עכשווים כמו הופעות וריאיונות וכאלה דברים. XDDDD יואו, אכלה אותה עוד שנייה

limors2

Active member
מוזר לראות אותה מופיעה עם סבתא קטנה../images/Emo6.gif

limors2

Active member
לא הבנתי מה הקטע.

גם המשתתפים וגם המלצרית נראים כאילו הם יודעים שהם משחקים עצבים

CoralP

New member
זה היה../images/Emo181.gif

איזה משהו סטייל שעשועון עם מצלמה נסתרת. אבל לא נראה לי שאלה שקיבלו את המנות ידעו מזה... לא?

limors2

Active member
שיערתי שלא, אבל הם נראים ממש מזויפים../images/Emo12.gif

Nens333

New member
אם הבנתי את התוכנית אז...

הקטע הוא לא להגיע ל"נקודת הרתיחה" בסיטואציה המעצבנת שמביאים להם בזמן שהוקצב להם בלי ידיעתם... אם הם מתפוצצים ועפים על המלצרית (או על כל מישהו אחר שעובד עליהם) אז הם נפסלים, כמו שקרה לסטפני (אשכרה אי אפשר לקרוא לה גאגא פה חחח). והאמת? אני דיי בטוח שהם לא ידעו שעובדים עליהם... זה לא כזה מסובך לצלם תוכנית כזאת כדי שהם יביימו אותה... המבט הזה שסטפני נתנה "למצלמה" והסתת הראש נראים לי דיי טבעיים... או שבכלל באמת עבדו עליהם, וסטפני ראתה שיש מצלמה אז היא החליטה לזרום (כמו שעושים מסיבת הפתעה למישהו והוא ידע על זה, אז הוא משחק אותה מותפע כדי לא להעליב)

Coralulu182

New member
נראה לי שזה מבוים../images/Emo6.gif וזה די דפוק לביים דבר

כזה אבל נו, MTV...יש להם עוד מלא תוכניות-מצלמה-נסתרת כאלה והן קורעות אותי מצחוק וזו די עלובה! בכלאופן יש שם איזה קטע ממש בהתחלה שסטפני (נו, איך אפשר לקרוא לה גאגא כשהיא נראית ככה?!
) דופקת מבט למצלמה שנראה טיפה כמו "אה לא סתם הסתכלתי לשם|שורק|" מאית שנייה אחרי...

Nens333

New member
אינלי כוח לכתוב את דעתי שוב ../images/Emo6.gif

אז תקראי את התגובה שלי לקורל, פה למעלה...

Nens333

New member
חחחח איזו מלכה!! אבל היא נפסלה כאילו?

אבל לא הבנתי מה היו המשפטים שהם צינזרו לה... וממש אהבתי את התסרוקת שלה שם...

Coralulu182

New member
לא יודעת אם היא נפסלה ראיתי את זה חמישים

פעם ולא קלטתי את הרוב
It has SHIT all over it ואז היא אמרה לה, "מי היה שם את זה בפה שלו? את היית שמה את זה בפה שלך?! נראה לי שכן כי את fucked up"
!

Nens333

New member
../images/Emo6.gif

איך הבנת מה שהיא אמרה? וכן היא נפסלה... עשו לה ביפר כזה (בעריכה) והיא לא קיבלה כסף בסוף... לא שכרגע היא זקוקה למאה דולר האלה...

Coralulu182

New member
כי אני כבר יודעת מה האמריקאים מצנזרים ומה לא

כי הדבר היחיד שאני רואה אלה דברים אמריקאיים וכאלה מאז שהייתי קטנה, נראה לי שאני יודעת יותר על התרבות וההיסטוריה באמריקה מאשר בישראל!
יואו כן חחחחחחח המאה דולר האלה כמו חצי שקל בשבילה עכשיו-D

Nens333

New member
יואו נכון...

דווקא מתאים לה לשנות את הצבע כל שבוע... ולא נראה לי שהיא מתקרבת לכהה, עכשיו היא בקטע שיער כסוף-אפור בהיר אפילו יותר מהבלונד (וזה דווקא נורא יפה לדעתי...)

למעלה