יואו אני מת על הסדרה....

Avidor93

New member
יואו אני מת על הסדרה....

מי השחקנים שכתבו בפורום ? למה עוד לא באים? איך אפשר להיות נציב!!!!!! יש טלפון לאולפני הרצליה? יווו אני מתרגש... כל כך שמח שיהיה ראש גדול 2.....

Avidor93

New member
ו.....

גיל 12 זה בסדר? עד מתי הצילומים? איזה ימים חופש? יואו אני מת עליכם ראש גדול!!!!!!!!! כל השחקנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PsyGhost

New member
נראה לי שכן

יש כמה ניצבים בגילאי 12 הסדרה תצולם במהלך כל החופש הגדול ועוד כמה שבועות אחריו הצילומים הם בימי ראשון-חמישי באולפני הרצליה

Avidor93

New member
אוקיי...

אז כדי להיות ניצב אני נוסע לאולפני הרצליה שם אני הולך לראש גדול אומר שאני רוצה להיות ניצב וזהו? נ.ב. ניצב מה אתה עושה רק מדבר? סליחה אני לחוץ קצת...... וגם אני קצת רחוק.... לוד!

PsyGhost

New member
אתה צריך קודם לתאם עם ההפקה

אני לא יודע אם הם עדיין צריכים ניצבים כי אני חושב שיש להם מספיק, אבל אני אנסה לברר מחר. אתה מתקשר ואומר שאתה רוצה להיות ניצב והם אומרים לך באיזה שעות להגיע. אני חושב שהם דואגים להסעות גם אבל לא בטוח בקטע הזה. ניצב בדרך כלל רק מסתובב בבית ספר, יש מקרים שיש להם גם טקסטים או שהם עושים משהו מיוחד

3עמיתוש3

New member
שני דברים

1. הם כן צריכים ניצבים העיקר בנים (כאילו אני לא מזמן התקשרתי ובקשתי להיות ניצבת והם אמרו לי לבוא מחר... והם שאלו אם יש בנים שרוצים גם לבוא..) 2. כן יש הסעות... כאילו אמרו לי לבוא בהסעה אם אני רוצה.. זו הסעה מאורגנת ללא תשלום...

PsyGhost

New member
אם יש לך את הטלפון של ההפקה

אז תני אותו לבחור, כי אין טעם שאני סתם אלך לשאול מחר אם כבר יש לך

3עמיתוש3

New member
סורי אין לי... אבל.....

הוא יכול לחפש את הטלפון של האולפנים ב-144 שם לבקש את האולפנים של ראש גדול ואז לדבר על הניצבות....

PsyGhost

New member
נשמע לי מוזר

בעונה הקודמת היו ניצבים שהגיעו מיבנה אבל אין לי קשר להסעות אז אין לי מושג בכל מקרה ברגע שיהיה לו את הטלפון של ההפקה הוא כבר יוכל לברר הכל

../images/Emo39.gifלמשל, אם אני מגיעה לאולפנים

אז הם סתם ככה מכניסים אותי
ובאיזה שעות אפשר להגיע לשם...

למעלה